Detta har hänt

Lite kort vad som har hänt i bilder sen i julas.
 
I mitten av februari var jag och Carin på eftersläppet till Samhällvetarkåsrens bal. Det var en rolig kväll som började med middag, drinkar och snack hemma hos mig innan vi åkte till Lund och där blev det dans och tequila!
 
Sen kom mamma ner och hälsade på veckan efter och då blev det lyx i form av restaurangbesök med efterätt och afternoon tea på Grand i Lund. Den får inte jättebra betyg (just nu är favoriten Diplomat i Stockholm), men det var mysigt även fast det var väldigt kallt.
 
En kväll åkte jag till Lund för att gå på spex innan Lundakarvevalen med min tältgrupp. Det var en musikal om andarna som grundade karnevalen och som nu vakade över den, där en av dom var ute efter att sabortera och upphäva traditionen med karnevalen. Produktionen var välproducerad skådespelarna var väldigt duktiga.
 
Sen var det samma vecka dags för Karnivaljen som var en stor fest för alla som är med och ordnar karnevalen. Inte spceillt bra uppstyrt och inte lika kul som jag hade förväntat mig. Först var det förfest hos någon i Lund, det var helt okej, sen skulle alla samlas i en park i en timme. Problemet var ju det att vi visste inte hur länge vi skulle vara där, det var väldigt kallt och snö och vi hade temat charter-resa... Sen fick vi köa för att komma till en garderob utomhus innan man fick springa de sista metrarna in i arenan. Jag höll på att börja gråta för att jag var så nerkyld. Väl inne fick vi en låda bulgur, cider, öl, rött vin, vatten och snaps. Maten gick inte att äta och jag drack bara cidern och vattnet. Som tur var sålde dom popcorn och på natten korv med bröd så jag åt det. Sen var det någon typ av gala-ish. Folk sjöng/uppträde och så var det låtar till varje dricka vi hade fått innan det blev dansgolv i mitten.
När vi väl skulle hem och hade köat oss fram (utomhus) så var det kaos i garderoben och killen hittar inte min jacka eller min väska. Så jag får gå in med honom tältet (som var garderoben) och leta. Först hittar jag min tröja på marken så jag sätter på mig den och sen hittar jag väskan, men inte jackan. Jag trodde den var snodd, men tillslut hittar vi den. Men då har mina skor i väskan ramlat ut så jag måste gå in i garderoben igen och leta, men jag hittade dom också. Så dåligt strukturerat och jag blir fortfarande arg när jag tänker på maten och garderoben haha
Den 26:e mars var det dags för fadderfest med temat ikoner och min grupp var Kiss. Förfest i mitt hus och sen till en klubb i Helsingborg med alla utklädda faddrar och ansvariga. Kul och lång kväll, Josie och Carin sov hos mig och jag tror vi fick fyra timmars sömn innan vi gick upp och gick på två föreläsningar (2 timmar var) med start 9. Som tur var så var det paus på två timmar mellan och då drog vi till Max, så värt! När jag kom hem sov jag några timmar, åt och sov tills nästa dag, hehe
 
Sen kom påsken och eftersom jag klarade provet i kursen så åkte jag hem i fyra dagar. Väldigt skönt att vara hemma utan stressen jag kände i julas. Nu var besöket mer, harmonisk är nog det bästa ordet för att beskriva känslan. Jag pluggade lite, gosade en massa med Linus, åt på min favoritrestaurang, var vid Aurelies grav och lämnade blommor och tände ljus, drack arfternoon tea (tvåa efter Diplomat och bättre än Lund) med mamma och åt påskmiddag med släkten.
Annan dag påsk åkte jag tillbaka till Helsingborg med byte i Lund så där plockade Carin upp mig och så åkte vi till Helsingborg eftersom hon tre dagar innan fått en lägenhet på samma våning som mig. Sen har vi som sagt varit på Ikea några gånger och hon har lånat stolar, lampa och luftmadrass av mig innan vi åkte ner till Lund för att hämta en säng. Så vi brukar nu äta middag eller frukost ihop eller sitta i solen på balkongen, väldigt praktisk att ha henne bokstavligt talat mindre än en minut bort!

Kommentarer

Kommentera här

Namn?
Kom ihåg mig?

E-mail (bara för mig):

Hemsida/blogg

Du vill säga..

Trackback