Grattis återigen på födelsedagen älskade vän!

Hoppas att du hade en underbar dag, vilket jag antar att du hade eftersom du fick din efterlängtade kamera, haha!
Vi får ta och ses snart, okej?

Så ni vet

Frånvaron idag beror på att jag inte har kännt mig helt hundra. Har tagit det lungt och det börjar kännas helt bra nu.

Imorgon är det fredag och jag har bara en lektion i skolan, sedan ska vi käka innan Alice och jag drar till gymmet. Vi har en prova-på-grej så vi från träna gratis i en vecka på Sats, så nu tänker vi vara lite duktiga!

Nu ska jag sova om jag ska orka morgondagen, hara bra!♥

från 21.00-22.00

http://www.tvchannelsfree.com/tcfcrawler/thumbs/000/017/17929.jpg

Källa

Ikväll är det Grey's Anatomy, det bästa med onsdagar! Men innan måste jag duscha, plugga, sätta på en tvättmaskin och fixa tills imorgon.

The xx - "Islands"





Ska jag eller ska jag inte?

http://littlepatrizia.blogg.se/images/2011/converse-all-star-hi-seasonal-w-so42418-2-0_137793722.jpg

Källa



En på mammas jobb vill bli av med ett par converse, så jag kanske ska köpa dom. Är ju lite osäker på om jag kommer använda ett par lila converse.. Jag vet att jag vill ha ett par svarta och några i en annan färg men lila.. BESLUTÅNGEST!

Hemma från skolan

Hej!

Jag är hemma efter att ha köttat i skolan med projektet. Jag och Aurélie kom fram till att vi kommigt aslångt idag och det känns så skönt!!

Nu ska jag ät alunch, Ica's laxpasta med spenat. Den är asgod!


Billie Joe Armstrong

http://deadarmy.blogg.se/images/2011/154123_133984446658377_126460744077414_198799_6311163_n_126746413.jpg

 

“The most dramatic entrance for an autograph was probably when I was in Edmonton Alberta Canada or... whatever, and she jumped on my back and asked for the autograph. She was so cool and she said she wanted to be in a band... Well, whoever that was, I totally support you!"

Jag lever, tro det eller ej

HAr inte bloggat pga att när jag kom hem la jag mis i soffan och sov 2 timmar, asskönt!! Innan hade jag idrott i 2 timmar, eller det blev typ 1,5 eftersom strömmen försvan så det blev kolsvart i hela salen.. Läskigt, ehh ja! Och nej vi har inga fönster..

Mentalt död

Så känner jag mig nu..
Sitter för övrigt i skolan och jobbar, men det är svårt detta! Ska ta reda på historia om Enskede ur ett politiskt och kulturellt perspektiv..

Mentalt död

Så känner jag mig nu..
Sitter för övrigt i skolan och jobbar, men det är svårt detta! Ska ta reda på historia om Enskede ur ett politiskt och kulturellt perspektiv..

Natti

Nu ska jag sova, så godnatt alla!
Imorgon börjar jag åtta och slutar fyra så jag kanske är hemma runt fem, så ni vet



Bild från i torsdags

Så såg jag ut idag



Förra veckan började vi med ett projekt som är övergripande i nästan alla ämnen. Projektet håller på till och med nästa vecka då vi ska redovisa det på fredagen. Så det kommer jag hålla på med hela veckan, har nämligen som mål att min grupp ska bli klar med all fakta denna vecka så vi hinner göra en power point och öva på presentationen, hoppas bara det funkar!!

Jag lever

Hej!

Har varit på träning som gick bra och nu ska jag duscha. Hörs efter!
Min frånvaro idag beror på att jag har varit död efter skolan

Min kväll

Ikväll spelade jag match med f95 1 och det gick helt okej. Körde höger ytterback och det gick bra. På mitten var jag värdelös eftersom jag inte tränat varken kondis eller tekning på över en vecka pga min förkylning. Match gjorde mig väldigt motiverad att börja "hårdträna" eftersom 95:orna har ett väldigt bra passningsspel!
Vi vann btw med 5-1 :)

SöNdAg

Godmorgoon!

Jag är helt död fast jag gick och la mig 12..

Idag, eller ikväll, har jag iallafall match, men innan ska jag hinna städa rummet, tvätta, hitta en ny sänglampa och sängbord. Nu kallar vovven, hugs!

5 saker du inte visste

- Jag skriver alltid rubriken sist..
- Förutom nu haha
- Jag hade sönder min favorit-och-knappt-använda-väska i torsdags
- Jag har ett par skor i min bokhylla
- Jag har bestämmt mig för att färga håret brunrött

Just nu

Sitter i sängen och funderar över hur jag ska göra med min Green Day poster.. Vad blir snyggast tro? Sen försöker jag desperat hitta sängbord och en lösning för mina smycken, men det gå inge vidare..

Sofia vs Manne



Hej!

Har precis kommit hem från ridningen. Jag red Manne och det var lite speciellt. Tror aldrig jag har hållit så hårt i tyglarna någon gång, haha. Men jag var tvungen, han började lalla så fort vi skulle fatta galopp, varje gång! Så varje fattning blev som en "kamp" om han skulle få fara iväg eller inte.. Men tillslut blev så jag så förbannad på honom att jag ryckte tag i munnen och drev honom framåt, och varje gång han började fjanta sig så höll jag emot och satte mig ner i sadeln och det gav resultat. Blev jättefin på volten i slutet, så jag vann!

Nej jag vill inte

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte skriva på naturen..

FML!

Är så otroligt trött på att vara sjuk. Jag behöver träna för att må bra och när jag är sjuk kan jag inte träna och då mår jag, konstigt nog, inte bra.

Mumma!

http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.226503.1237542759!image/1306343481.jpg_gen/derivatives/w450/1306343481.jpg

Källa

Idag är det våffeldagen så vi ska äta våfflor till middag. Tänker göra smeten innan pappasen kommer hem, för då kan han inte säga nej! Smart va? :)

Kommer från Gina och kostar 249


Riktigt snygga shorts! Måste köpa nya shorts införs sömmaren och definitivt ett par nya jeanshorts!

Hemma

Hellu!

Sitter och dunkar Green Day's liveplatta som är grym, men jag måste nog säga att "Bullet in a bible" är bättre..

Nu har jag lite plugg att göra, en natursak som ska in ikväll, har väl halva kvar eller något.. Det handalr iallafall om vilket energikälla vi tycker är bäst. Superintressant, i know ;)

http://www.annonsera.se/images/00707/0/spara-energi-och-milj-lgenergilampor,-led,-lysrr.jpg

Källa

Bye!

Nu har jag varit ute med Linus, ätit och tömt och fyllt diskmaskinen, duktigt huh?

Drar in till skolan och 10 minuter, möter brudarna och äter lunch innan vi förflyttar oss till det museum klassen ska till idag. Hörs när jag är hemma, pussen!


Fortfarande Fredag

Håller på och "designar" nya örhängen, spännande värre! Ska äta frukost och gå med Linus, han vill ut och det förstår jag, asfint väder ute! Men justnu sitter han och tittar på mig under skrivbordet..


Fredag

Hej, jag har sovit asdåligt.. Bel väcka av att pappa och lillebror gick upp runt sju, sen när Linus börjar gnälla för att dom är borta runt åtta. Halv nio igen för att pappas vekarklocka går igång, 10 minuter senare för jag stängde tydligen inte av den.. Jag skulle gå upp 10! Är astrött!!!

Men börjar vakna till med denna låt

Green Day - "Lettebomb"

innan jag äter en risifrutti..

.. Tänkte jag köra två hela tummar upp, till en sak! Sådär härligt posetiv är jag idag!

Tumme upp får då att besöksantalet börjar höjas, kul att veta att någon mer än mamma läser det jag skriver ;)

Redo för nostalgi

http://2.bp.blogspot.com/_j19cDE8MScw/TUXJf8Uu_5I/AAAAAAAAAGY/eELxXEgO-Mc/s1600/3447786819-2.jpg

Har dvd:en i datan, hörlurarna är inkopplade, nu jävlar!

Håååår

Vill ju färga håret. Har tänkt på det ett tag och nu när Ida gjort det blir jag ännu sugnare! Frågan är bara vilken färg? Mörkt brunt eller mer åt det röda hållet? Jag och min beslutsångest..



Problemos..

Min Green Day skiva har kommit!! Men den är hos mamma, frågan är om jag orkar gå upp dit? Kan ju i och för sig ta med mig Linus. Då blir han glad!


Hyur snygg?!?!

Green Day Bandring Bandring

Finns att köpa här!

Torsdag

Men Tja!

Känndes skönt att vara i skolan idag, kan det bero på att vi hade temadag? Var iallfall asnajs! Kan ju dela med mig att jag nu har ett cv, stolt chey!

Nu ska jag plugga natur men vi hörs om ett tag, huuuugs!

Prommis



Nu ska jag gå med doggen, han ska nämligen vara hemma idag.

I'm alive!

Nu när jag anser mig vara hyfsat frisk så kommer det mer inlägg, änner att jag inte varit så aktiv när jag varit sju, vilket inte är så konstigt.

Nu ska jag äta frukost eftersom pappa okuperar badrummet..

En sak att pricka av..

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51uWgoSdLDL._SX500_.jpg

- Se klart säsong 7 av vänner, check!

plugg

http://www.gamereactor.se/media/forum/se/5854231_71.jpg

Sitter och köttar med historian, inte kul..

Kommer vara hemma imorgon också, får se vad jag hittar på.. Ännu mer film/serie/roliga-klipp-på-youtub-tittande, skulle tro det.

Gjorde min dag!

http://www.israbox.com/uploads/posts/2011-03/1300370741_folder.jpg

 

Fick mejl från cdon.com att Green Day's live cd/dvd nu är postad! Det betyder att den kommer senast på torsdag och det känns ju jävligt bra!!!

Måndag

God morgon!

Har precis torkat Linus med hårfönen efter en runda och nu blir det frukost! Så vi höres igen om ett tag, hugs!

Spikat!

http://mobina.blogg.se/images/2009/wild-child_29634005.jpg

Källa

Klockan nio i kanal tre så går "Wild Child" och den tänker jag se för den är asbra!
Så nu ska jag försöka plugga lite samtidigt som jag tackar gud för att min historialärare flyttade inlämningen från idag tills imorgon!

Problem

Känner att jag vill ha en ny header, men jag vet inte hur jag vill att den ska se ut så då kan jag inte göra en ny.. Ser ni mina problem?

ha ha haaaaa



Jag älskar bloopers! Nästan roligare än serien ibland ;)

349 svenska kronor



Riktigt snygga byxor från Gina Tricot! Bara jag blir frisk så måste jag ut och kolla i butikerna! Är så sugen på att shoppa. Visst att jag sparar till London på påsklovet, men man kan ju unna sig något.. Som byxorna ovan!

Game on!



Medans jag sitter i sängen och är sjuker så passar jag på att önska tjejerna lycka till idag på ip. Skulle så otroligt gärna vara med, men denna match vinner ni!♥

God Morgon


Kör på dagens tummar!

Tuppe upp får att gå på konserter! Det är så otroligt härlig och en sådan kick (om man gillar bandet/artisten)!
Jag rekomenderar alla som inte varit på konser att leta upp en artist och gå på konserten! Ni kommer inte ångra er!

http://www.snofed.se/media/tumme_ner.jpg

Tumme ner får då när man inte ha någon att gå med. Jag har ingen som riktigt delar mina musikintressen, ingen som skulle vilja köa med mig utanför tex Globen för ett band som Green Day och det tycker jag är synd. Jag älskar mina vänner, dom förgyller min dag, men det är det enda jag saknar.. Konserter blir mycket roligare om man går med någon som tycker det är lika amazing som en själv tycker.

Tré Cool elr Frank Edwin Wright III

När man mår som jag mår och är sådär lagom överdrivet trött, då är denna bild bland det roligaste som finns!


Är man sjuk så är man

Spenderar denna lördagskväll med b&j, Green Day och chatten på facebook som övergick till msn pga min rädsla för fb's-chattljud. Men det funkar ju det också! Man är väl flexibel..

Green Day- "Good Riddance (Time of Your Life)"

My Chemical Romance, Annexet, 28/3/2011

http://download.wbr.com/drupal6x/cores/latest/sites/mcr6/files/photos/15_E5K8453.jpg

 

Källa

Konserten igår var så otroligt bra, absolut en av mina bästa! Jag såg helt okej, fick inte ont i benen och kände inte att jag egentligen var sjuk. Var nog ipren och nässprayen som talade, haha..

Men fan vilken känsla det var! Som när alla hoppade samtidigt så golvet vibbrerade! Eller när alla fans exploderade i refrängen under "I'm Not Okey". Eller när Gerad (sångaren) är ensam med en strålkastare och sjuger "Cancer".. Det blir så starkt, så mäktigt. Och det är så otroligt häftigt att vara en del av det. Det går inte att beskriva..

Efteråt känndes det helt overkligt att det var över, men det gjorde inte så mycket eftersom det känndes som jag gick på moln eller som jag var typ, hög. Hög på musik, låter det logiskt? Det går som sagt inte att beskriva, det är något man måste uppleva..

Nu smäller det!!

My Chemical Romance

Har taggat hela dagen och nu Ä N T L I G E N är det dags för konset!
My Chemical facking Romance!! Dom skulle spela på Hovet (där vi hade sittplatser) men det blir Annexet, håller tummarna för att jag ska se!

Uppdatering

Imorgon ska jag till skolan och vi ska tydligen ha temdag, men eftersom jag har varit sju så vet jag ska.. Men vi börjar dagen med samling så då får jag antagligen reda på det då..

Vad kan man säga..

http://kurdenzozan.blogg.se/images/2011/sl-logga_624261431_132696694.jpg

Källa

Nästa vecka ska dom göra om Hagsätralinjen vilket betyder att jag måste åka ersättningsbussar eller penteltåg fram till SEPTEMBER. Det är MER ÄN ETT HALVÅR! Kul att träningas på ersättningsbuss i sommar..


Detta funkar ej

Ska duscha, äta, städa och kanske plugga. Måste få ordning på mig själv nu


WTF?

Idag ska jag se My Chemical Roamnce (!!!!!), men det finns några problem

Konserten är nämligen flyttad från Hovet till Annexet. Detta innebär att jag som hade sittplats nu kommer få stå och eftersom jag är 1,60 så kommer jag inte se bra alls.

Då är frågan om jag ska köa utanför tidigare och då kanske få en chans att komma upp på balkongen. Eftersom jag inte är helt frisk så undrar jag om jag kommer orka stå och vänta någon timme tidigare? Och om jag gör det måste jag stå själv för att pappa vill inte köa..

Så hur fan ska jag göra?!?! Vem vet när MCR kommer tillbaka till Sverige..

stylebytyra.se



Hur snygg på en skala?!? Funderar starkt på att beställa en, så grymt snygga!

Music tip

http://music.blogg.se/images/2008/the-hives_20239163.jpg

The Hives - "Walk Idiot Walk"

Update

Idag är jag hemma pga hals ont. Känns bättre nu än vad det gjorde imorse vilket är ett plus. HAr satt på mig myskläder och ska srtax äta frukost, sen blir det lite filmtittande och plugg. Ska helt enkelt bara ta det lungt och ge kroppen en chans att ta hand om halsen, för imorgon SKA jag se My Chemical Romance oavsett hur jag mår!

Kl 21.00

watch grey's anatomy season 7 episode 5 online free

Källa

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN börjar Grey's Anatomy igen! Är nog den enda serien som jag verkligen förljer, vilket inte är så konstigt eftersom den är så bra!

Med stort smycke och gladiatorskor


black and white

Tjena!

Jag är hemma hos mamma och min dator igen vilket betyder uppdatering! Men först måste jag plugga lite.. Men jag tänker visa bilder från matchen och skriva lite om den också så titta igen snart igen, kraaaam!

Kom på att jag inte har visat mina solisar!

Har aldrig gillat solglasögon, men dessa kunde jag inte motstå!


Hockey


Nu är jag antagligen på AIK - Hv71. Måste nog säga att jag hejar på Aik eftersom dom var nära på att åka ut men har vunnit samtliga matcher mot Hv som kan vinna hela skiten! Vilja slår alltid klass!

Tidsinställt

På Liseberg, dagen efter att jag såg Green Day på Ullevi

Dålig med inlägg idag, går från åtta till fyra och efter det ska jag på hockey och sen kommer jag vara dödstrött! Men har ni tur kanske det blir mobilblogg. Den som lever får se..

!!!

 

Glömde ju berätta! I helgen beställdes äntligen Green Day's nya live cd/dvd Awesome As Fuck, och det känns ju jävligt bra på ren svenska!!

Ser fram emot dvd:en så otroligt mycket! Jag har ju sett några videos och dom är så bra! Jag får rysningar och jag minns Stockholm 09 och Göteborg 10 med ett stort leende på läpparna. Dom är de lyckligaste stunderna i mitt liv, utan tvekan!

Bollen i mitt hjärta

Träning senare idag, eller ikväll. 20.30-22.00 och jag går upp 06.15 på tisdag..

Ska iallfall bli askul med träning, wooohoooo! Och eftersom det var soligt ute blir det gräs och inge is! Ännu bättre!


Nytt in thaa closet



Inhandlad idag och jag älskar den! Har i princip inga tjocktröjor så den är behövd. Funtar på att inskaffa en likadan fast grå..

Grå gånger två!


Svar: HAHAHAHAHA!! Dör ju inte bara lite! Så är det sant, man blir som man umgås, haha



Måndag, och fyra dagar tills MCR!

Hej på er!

Idag så har jag haft svenska och stadsvandring i Gamla stan. Ganska typiskt att det är soligt nu, men inte då..

Aja, efter skolan stack jag in på H&M en snabbis och köpte mitt efterlängtade linne! 2 andra finisar fick även följa med hem och det känns ju bra! Sen lunchade jag på Lattehouse och gjorde svenskan som jag ska fortsätta med nu
Haft en bra måndag?

words fail, music speak


Neverstore: pure awesomeness

http://nyaskivor.se/wordpress/wp-content/uploads/neverstore_ageofhysteria.jpg

Källa


Sitter och pluggar med Nevetstore och deras senaste skiva Age of Hysteria på höööööööög volym! Ett av mina favoritalbum, solklart!

Älskar dom fartfyllda låtarna som "Class of 2000", "Uncle Sam" och "No Reason", gör mig så taggad! Men albumet har också lungnare låtar, som "Summer" som jag har bloggat om förut.

Ska nog ta och köpa albumet snart.. Det har inte blivit av pga massor av olika saker, men jag saknar låtarna på min ipod!!

Kött med stort K

Hej!

Sitter och köttar med en inlämning i historian. Precis som jag gjorde igår, fast då lämnda jag också in svenskan som ska vara inne senast på fredag, känner mig duktig!

Har ju en fullspäckad vecka, så det är nu jag måste komma en bra bit med historian.. Men det gör inget, vädret ute är ju inte så fint iallafall!

Ge mig sommar!!

Superheroes!

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lgc4qypaeY1qdw3kio1_500.jpg

Källa

Sitter och kollar på One Tree Hill och har precis sett avsnittet när dom leker superhjältar.. Ett av dom bästa, dog av garv!

Magic Power, inte så magisk idag

Ridningen gick väl bra. Fick Magic.. Det som var bra var att han inte var seg som han brukar utan att jag fick fart på honom, jättefina skänkelvikningar och bra galopp på volter och helspår. Men jag fick inte ner honom på tygeln! Känndes som att hans hals var en trästam som man inte kunde rubba!! Satt och lirkade, ställde utår och sen inåt igen men int´genting.. Aja, är ju nöjd med resten och det är alltid något!

Magicispilta

Källa


Min vita springare

Nutte dåå

Efter avsmikning, tandborstning och klädbyte blir det sängen för mig. Imorgon är det ridning, fingers crossed för en bra häst! Sov gott!

Rekomenderas

http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/51/5137/XJNEG00Z/posters/burlesque.jpg

Har precis sett "Burlesque" och den är riktigt bra! Älskar AGuileras röst! Helt amazing!
Dansnumren är fantastika och storyn är bra. Bra skådespel, humor och snygg kille! 4/5 absolut!

Hemma

Tjenixen!

Var ju på museum idag, men innan åt Alice, Nadya och jag på Lattehause, mys! Själva museet var inte var så intressant, men jag och Alice var riktigt duktiga! Efter museet köpte jag nagellack och nya solglasögon med Nadya innan vi åkte hem!

Jag bara ålskar att solen kommer fram!!

Tidsinställt



Så ser jag alltså ut denna fredag. Orkade verkligen inte ha jeans, så klänning/tunika under och skön tröja över. Works every time!

Matchen igår

Igår så mötte jag och mitt lag Hammarby i en träningsmatch. Det var den första matchen vi spelade sen säsongen slutade förra året, med undantag för några inomhuscuper.

Matchen slutade 2-1 till Hammarby, inte helt rättvist enligt mig. Vi förtjändade lika. Dom hade spel, men vi höll emot. Det vi förlorade på var kondition och att bolllen inte kom helt rätt alla gånger. Men annars var vi grymt bra, genomtänkta passningar, jävlaramana, fråsparkar och en klig straff av Ia.

Och sen var det var askul att spela! Och speciellt kul var det att vara kapten igen!



Nu drar jag, pussen!

Jag kan inte låta bli!



"Welcome To Paradise" med Green Day.
Live från deras snart snart snaaaart släppta nya live cd/dvd Awesome as fuck!! Har inte beställt den ännu, men i helgen så!

Fredag

God Morgon!

Ligger i sängen och kollar på Vänner. Är helt slut från igår.. Men ska snart pallra mig ur sängen och fixa mig för klockan ett ska jag möta tjejerna för fika innan skolan börjar.
http://annelielisabet.blogg.se/images/2007/friends_1197466161_4664333.jpg

All in!



Taggar till match, för nu ska vi krossa Hammarby!

The International Day of Awesomeness

.. är tydligen idag, och jag som hade en Green Day trja på mig, perfekt!


Black is Back

Källa

Jag är verkligen i behov av ett nytt svart nagellack! Det finns ingenting kvar, skakar flaskan i en evighet med det kommer ingenting på penseln!! Och så kan vi inte ha det.. Har kört på Viva La Diva ett tag men nu funtar jag på H&M..

Några tips på bra nagellack? :)

Humanoid



Med en svart kofta, skinnjacka, halsduk, vantar och dr. Martens

Vampyr-Kiki

 

Denna bild gör mig glad. Älskar Kikis fokuserade blick! Det borjade med att jag inte kunde äta pastan för att den ramlade av gaffeln hela tiden, så då gjorde Kiki det åt mig, haha!
Ett av alla dom minnerna från Italien ♥

Hej fast nej

Är så seeeeeg!

Känns som en söndag fast det är torsdag.. Försöker komma igång lite med Clash, men det är för tidigt för att säga om det fungerar eller inte.

Annars så måste jag plugga innan skolan och sen är det match, TAGGA!!

What's the worts thing i could say


Tummen upp till Emma!

http://www.scoopcelebrity.com/wp-content/uploads/2010/11/emma_watson_short_hair.jpg

Under premiären av Harry Potter

http://www.ecouterre.com/wp-content/uploads/2010/11/emma-watson-short-hair.jpg
Källa

Var ju ett tag sen, men Emma Waston passar så otroligt bra i kort hår! Skitsngg är hon! Tummen upp för tjejer som vågar prova något nytt, speciellt med tanke på att hon är omgiven av media, så om det inte hade blivit bra hade hon fått höra det ett bra tag..

Work, work, work

Sitter i skolan ch har historia ch efter en massa strul så har jag äntligen en dator!

Nu ska jag jobba vidare, jag jobbar om Jeanne d`Arc, en kvinna som hjälpte kungen att driva ut England ur Frankrike.


Källa


News ahoy!

http://rangelben.blogg.se/images/2010/johnny-depp-pirates-of-the-caribbean2_107150063.jpg

Skulle inte säga nej till den piraten..


Josefine visade mig att man kan ändra språket på facebook till engelska och sen pirat. Askul! Det står saker som Cap'n innan varje person på startsidan och när man loggar ut så står det "abandon ship", gör min dag, haha!

Nu drar jag till skolan, puss!

Nu börjar nedräkningen!!

http://www.billboard.com/photos/stylus/502402-my-chemical-romance-live-q-a-4-617-409.jpg

Jag har ju helt glömmt bort att berätta!! DET ÄR 9 DAGAR KVAR TILLS JAG SER MY CHEMICAL ROMANCE LIVE PÅ HOVET!!

Fan va galet kul det ska bli!!

Tisdag

Men tja!

Orkade inte skriva igår, att gå i skolan från åtta till fem gör mig helt slut, sen åkte jag till poappa för att hämta laddaren till datorn och blööööö..

Men idag är det onsdag och jag har träning ikväll, men innan är det skola som jag måste göra mig klar för, höres om ett tag hugs!

Men nej..

- Vi har inte vårn vanliga träningstip på ip längre..
- Laddaren till datorn är hos pappa vilket betyder att jag måste hämta den imorgon efter skolan och sen åka till mamma..
- Idrott imorgon kl 8.00 då jag har förhör på HLR, och min hjärna är ju inte som snabbast på morgonen..
- Det är istiden hos mamma..
- Fml, eller oppl som Ida säger..

Nu blir det boll!!


Stor tumme upp till Orianthi

http://www.starpulse.com/news/media/Orianthi_tour.jpg

Cool tjej med attityd och sköna låtar med mycket gitarr i! Hon har också lungna och rigtigt fina låtar som "Believe", vilket viasar att hon kan variera sig, och det gillas starkt!


"Suffocated"



"What's It Gonna Be"



Svarten som natten


Måndag

God Morgon!

Jag har varit upp i ca en timme och har pluggat historia och drogat "Cigarettes and Valentines", älskar låten!!

Ska köra vidare med svenskan, packa till mamma och fotbollen, och så frukost innan skolan. Börjar 12.55 och slutar 17.00 och så har jag träning 19.00-20.30..


Klockren!


Idre, 26/2 - 5/3

Jag var ju i Idre från förra lördagen tills igår..

Det blev en vecka utav mycket träningsvärk (!!!), skratt, världens godaste hamburgare, flrea flummiga fika-pauser, gretis lunch, jättefint väder med sol i princip hela tiden, "ungdomsdisco" där vi danskade på borden (haha!!) och mycket mariospel!!


Detta gör mig glad


...

Tänkte bara säga att jag lever, men annars - kill me slowly