Vovven


24 December

God Jul alla läsare, jag hoppas ni har en jättemysig julafton med nära och kära. Själv är jag fortfarande sjuk så vovven, pappa och jag stannar hemma och firar en minijul själva med gröt, lussebullar, julmat och så klart Kalle Anka!


FML

Jag är sjuk. Igen. Hostar så jag knapp kan andas, snuvig, lätt huvudvärk, ont i halsen och när jag sväljer plus att min röst är pipig eftersom det sitter på stämbanden..
Så ingen avslutning eller julklappsköp idag, istället blir det hostmedicin,gröt, filtar, läkeroloch Harry Potter


Torsdag

Efter en väldigt lugn dag kom jag hem två timmar tidigare än vanligt vilket var väldigt skönt eftersom jag har två inlämningarna tills klockan 23.59 ikväll. Blev klar med ena och sen åkte jag och mamma till Hööks en snabbis och handlade en varm jacka, så nu slipper jag frysa på lördag!


Shopping från London


 
Köpte även body scrub, bh, väska och strumpor

Torsdag

Nu sitter jag och äter frulle och det är gröt som vanligt. Känner mig väldigt trött och sliten idag vilket beror på att jag låg och hostade inatt tills jag fick nog och tog medicin, sen sov jag jättebra. Ska ta mer medicin innan jag åker till skolan, en alvedon och jag ska ta med mig halstabletter. Bläää, jag som aldrig brukar hosta..


outfit

 
Såhär såg jag ut för någon dag sedan. Försöker alltid köra lager-på-lager på vintern för att hålla mig varm!

BildBomb LONDON

Fredag
Mådde illa på morgonen men efter att sovit hela flygningen mådde jag bättre. Det första vi ser när vi kliver ut ur planet är SOL (!!), ingen snö och det är varmt (om man jämför med Sverige), underbart!
Sen gick vi på Oxford Street och shoppade innan vi åkte till musikalen
Musikalen var anledning till varför vi åkte, och det är inte vilken musikal som helst utan Green Day's "American Idiot" som var så otroligt bra! Låtarna var väldigt bra omgjorda till flerstämmigt. Det var väldigt få repliker, men texterna i låtarna är så innehållsrika så det behövdes inte fler repliker. Koreografin var väldigt bra och uttrycksfull, det hände något hela tiden. På slutet började jag gråta för att det var så fint och ett så bra slut
 
Jag gillar verkligen att gå omkring på gatorna, husen är så fina och skyltfönstren så stora och fina. På kvällen sätts julbelysningen på och allt blir jättefint och riktigt juligt!
 
 
Lördag
Lördagen spenderades i Westfileds galleria. En enorm galleria med över 100 butiker på två plan som innehöll butiker från H&M, New Look och Hollister till DKNY och Jimmy Choo. Det fanns även restauranger och en inomhus skridskobana. Jag hittade en del och jag och mamma delade på en assnygg väska från Michael Kors.Lördagen avslutades med middag på en italiensk restaurang i Notting Hill.
 
Självklara pauser på Starbucks som jag verkligen tycker borde öppna i Sverige!!
 
 

Söndag
Vi gick ännu mer på Oxford Street och jag köpte bland annat två par coola skor med nitar, kläder till nyår och en bh från Victoria's Secret (som hade en ascool och professionell butik!!). Sen åkte vi till flyget som först var försenat med cirka en timme men ändå åkte 30 minuter efter den bestämda avgångstiden.
 
 

Kör ända in i mål!!

Sitter och köttar med de sista inlämningarna och dricker varm choklad eftersom det kliar i halsen. Imorgon har jag som tur är sovmorgon så då får jag sova ikapp lite


Bästa!


Natur

Sitter på naturen med Alice och ska strax lyssna på Arre's debatt sen får jag skjuts av pappa hem.


Bloggrape

Tjatja bloggen! What's up? Sitter här i skolan med Alice medan Sofia har betygssamtal. Så onödig dag, senaste dagarna har dock varit rätt onödiga menmen kommer till skolan ändå.

Peace yall!

//Aurelie www.deliight.blogg.se


Juuuul

Börjar få lite julkänsla även om jag inte har köpt några klappar än


Plätten

Eftersom jag gav honom godis för er stund sedan så följer han efter mig som en hund, get it


Tisdag

Hej, det är mycket nu i skolan innan lovet så det har blivit mycket plugg och en del sena kvällar.

Annars kan jan berätta att min iPhone 5 som jag beställde förra veckan kom igår! Nu får mamma ha sin ifred, haha


Orsaken till min träningsvärk

 
Sommar..
 
Igår så red jag som vanligt på morgonen och jag fick varken Manne eller hans syrra Riviera utan jag fick Twice. Twice har jag ridit två gånger för kanske ett halvår sedan och det jag minns är att hon kan bli väldigt stark och tung. Lektionen gick helt okej. Vi red mycket på volter i både ökad och minskad trav och galopp och det var väldigt jobbigt och jag blev helt slut i armarna.
Jag är en person som rider från det att jag sitter upp tills jag sitter av, med hela kroppen och dessutom gör ljud (vet ej varför) när det är extra jobbigt så jag lät en del, haha. Vet inte vem som frustade mest, jag eller Twice ;)
 
Btw så var det strömavbrott när jag kom till stallet så det var helt mörkt eftersom det finns ganska få fönster. Strömmen kom på igen när vi gick in i ridhuset men frösvann igen efter halva lektionen. Åt ingen lunch innan jag ledde handikappen eftersom toasten inte funkade. Fick äta lunch halv två, men det gick bra.
 
Jag tror att jag har en liten svacka med ridningen. Förut gick det verkligen superbra varje lektion men det gör det inte längre. Jag skulle inte säga att det går dåligt, det går helt enkelt sådär och jag får inte riktigt till att de går på tygeln helt. Det kan bero på dagsformen på både mig och hästarna plus att jag nu rider hästar som jag inte ridit innan och de kräver en annan ridstil. Jag känner också att jag har tappat min kondis och mina muskler och de märks när jag rider. Jag rider också mer med armarna och inte med överlivet vilket gör att jag inte orkar "hålla" hästen och då tappar de formen. Jag försökte tänka på att rida med magen igår och det märks eftersom jag har träningsvärk idag, så det går framåt. Nästa vecka är det sista gången innan jul, ska se om jag inte kan boka in en privatlektion på lovet, det vore super!

Idag

Hej! Söndag idag och vad har jag gjort? Pluggat lite, flyttat från mamma till pappa, kollat på One Tree Hill och gymmat. Körde ett lättare pass eftersom jag har en väldans träningsvärk efter ridningen, värst är det i ryggen, axlar, armar och ljumskar även om jag har ont i låren och magen också.
Nu ska jag fortsätta plugga, har nämligen prov imorgon.. 

på repeat

 

Jag och Manne

Ridning i morgon, får jag min prins eller hans syrra, haha. Bilderna är från när vi hoppade sist.
Imorgon kommer jag äntligen få inviga mitt nya dressyrspö!!

 


Fredag

Tänk att jag för exakt en vecka sedan var i London? Hej, förresten!
 
Min vecka har bestått av för lite söm, kyla och stress. London var underbart och jag kommer berätta mer i ett annat inlägg!
 
Idag hade jag en debatt och genetiska fingeravtryck och det handlade både om natur och filosofi. Sen skulle vi ha religion men där fick vi jobba på valfri plats så jag (och alla andra) valde att jobba hemma. Jag och två vänner köpte med thi-mat som jag har ätit. Nu ska jag fixa några inlägg och plugga. Imorgon är det ridning yaayy!!
 

:D

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197993_499524016747417_1003061566_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/20591_10151358448342288_1334082814_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302855_10151209708564475_952755850_n.jpg

dream big!

http://darios.se/wp-content/uploads/2012/12/20121209-125044.jpg

Torsdag + LONDON

Har haft problem med illamående sen i söndags men känns som att det är på bättringsvägen nu! Jag har inte tid att vara sjuk nu jag ska ju till London imorgon!! Är borta i tre dagar och ska shoppa shoppa shopppa! Imorgon går vi (mamma och jag) på Green Day's musikal "American Idiot"!! TAGGGGGAAAAAA!
Nu måste jag packa, hörs kanske på måndag och jag inte har begravt mig i sängen då!
 
Tumblr_lyoneckj0k1r60zhwo1_500_large

horse

 
Som vanligt red jag i lördags och det gick sådär. Jag hade Riviera (som är halvsyskon med Manne) och henne har jag ridit ett fåtal gången så jag visste inte vad jag hade att förvänta mig.
 
Vi höll på mycket med volter, öka och minska traven, halva volten galopp och andra halvan trav och lite serpentiner i slutet. Övningarna i sig gick bra, hon minskade, ökade och fattade på de rätta ställena men hon var inte jättemjuk eller gick speciellt mycket på tygeln.
Riviera "faller" lätt ut mot väggen och är väldigt annorlunda mot Manne som går mer rakt så att säga. Sen höll Riviera på mycket med huvudet vilket gjorde att jag tappade lite balans och tygeln gled lite varje gång och då tappade jag också henne mer och fick börja om. Att hon höll på med huvudet (fick jag höra efteråt) berodde på att tygeln var för lite lång. Så det är väl vad jag ska tänka på tills nästa gång, det, och rida mer för mig. I lördags blev det så att jag höll undan för de andra och skärde av så mina egna vägar blev sämre..
 

BEAUTY AND A BEAT

 

Kort

Mådde skit igår och nu i förmiddags så skippade första lektionen. Förresten var det världens strömavbrott här, söder om söder. Helt kolsvart i bla, Älvsjö, Gubbängen, Midsommarkransen, Rågsven, Bandhagen och Högdalen. Eftersom mamma skulle jobba sent ringde jag pappa och efter att ha åkt omkring i typ en timme fick vi tillslut mat från Donken, så åt middag vid åtta.
 
Men nu är det en ny dag så ska börja plugga så jag kan bocka av saker från min lista, vi hörs om ett tag

Min söndag

Horse Show igår var bra, det var c- och d- ponnyhoppning, nordsvenskar, shetlandsponnyer utklädda till Rudolf med röd mule och horn, voltige (akrobatik på hästen), falabella (minsta hästrasen i världen) fyr- och sextonspann,  och stjärnhoppningen som var roligast. Då var det kändisar som hoppade och de syntes att de var ovana, men de var jätteduktiga ändå, haha. Sen finns de även ett stort område där man kan köpa häst-saker som förut var  Annexet, men idagvar de Hovet. Jag fick med mig ett dressyrspö (kan visa sen) för fyrtio kronor, kap!
Horse Show slutade tio så jag var hemma halv elva. Då hade jag en labbraport att lämna in. Efter att den var klar var jag tvungen att ta bort sminket och äta något, så det blev inte så många timmars sömn som jag skulle velat eftersom jag måste plugga innan skolan. Ska sikta på att lägga mig tidigt ikväll.
 
Nu ska jag äta min frukost och plugga klart engelskan
 

Igår

 
Kvällen började med att vi förade på Hellströms och sedan drog vi till Nype där vi dansade till fötterna dog! Var askul men halt med klackar i snön, haha. Mådde illa när jag kom hem pga hunger och det höll i sig tills i förmiddags så jag gick och la mig igen och nu mår jag bättre och ska äta något. Sen blir det lite plugg innan Horse Show i Globen!

GO HARD OR GO HOME!

Sitter och taggar till utgång och försöker klura ut vad jag ska ha på mig.. Ridningen gick sådär btw kan skriva om det senare men snacka om att jag var kall innan jag ledde handikappen! Hade tre lager tröjor/jackor på mig men icke. Ska ha halsduk, tjocka strumpor och underställ på mig nästa gång..
Om exakt en vecka är jag i London, WOOPWOOP!!!!
Är sugen på en nit-bh, sjuk snygga!
Om inte annat kan jag hänga den på väggen