Hmm..


Before I Die

Om, eller ska jag säga när, jag har en pojkvän i framtiden någon gång, så ska vi åka till Venedig. En så otroligt vacker, romantisk och charmig stad.

Fix&trix


En aning förstor skjorta + sax = ärmlöst till sommaren istället. Som ni ser håller jag också på och nitar en ficka, men är inte helt klar ännu..

Ett sent grattis..


.. för prinsessan. Inte för att jag tycker det är så viktigt, men pappa tog hem semlor där grädden var rosa eftersom Sveriges tronarvinge fick en tjej. Semla var asgod, trodde den skulle smaka lite underligt (haha) men så var inte fallet som tur var.


Live är alltid bäst

- AC/DC
- Foo Fighters
- Green Day x2
- Kent x3
- Lady Gaga
- Linkin Park
- My Chemical Romance
- P!nk
- Paramore
- Rammstein
- Red Hot Chili Peppers
- ZZ Top

Bäst: Green Day på Ullevi utan tvekan, minns det fortfarande väldigt bra..
Överraskande: Lady Gaga i Globen och MCR. Gaga var oerhört mycket bättre än förväntat och kommer hon till Sverige igen vill jag ha biljetter! När jag skulle se My Chem var jag sjuk och gick på alvedon och nässpray, men gosh vad bra dom var och vilken stämning det var i Annexet!!
Sämst: Ingen konsert är ju direkt dålig, men det skulle nog i så fall vara ZZ Top eftersom jag inte känner till deras musik, utan mer 2-3 låtar. Varför såg jag dom då, kan man ju undra. För att dom är legender

Inte idag



Så såg jag ut i fredags.
En klänning blev en tröja, och även om det inte syns så är det stjärnor på klänningen och den är mörkblå.
En annan fiffig grej är bältet jag har på mig. Egentligen är det ett nitbälte, men jag tyckte inte nitar passade till, så jag satte det "ut och in", med nitarna inåt, så bältet blev svart istället. Lyckades även knäppa det, så bältet fyllde sin funktion, och om jag får säga det själv löste det väldigt smart!

23 februari

Hej!
Idag är det torsdag och jag slutar skolan vid fem, inte så kul. Men imorgon är det fredag och sen är det lov, och ojojoj vad det ska bli skönt! Känner mig så pluggtrött så lov passar perfekt!

Jag innan jag hoppade ner i vaken i tisdags


Sats

Gymmet med mamma, check!


En del visste ni nog..

- Jag är ett stort fan av The Big Bang Theory
- Jag gillar inte Sprite
- Den vanligaste färgen i min garderob är svart
- Jag äger 4 par Converse
- Mitt äldsta Convers-par hade jag redan i 6:an
- Jag har läst alla Harry Potter- och Twilight böckerna
- Jag har aldrig färgat håret
- En av mina favoritfilmer är "Djävulen bär Prada"
- Bilden är tagen en nyårsafton

Tisdag

Isvak imorse, semla för en stund sedan och nu TBBT lovin life♥


Bada när det är snö ute, njaa

Frivilligt isvaks-bad i morgon. Inte springa från bastu ner-och-upp-med-en-stege-bad, nej nej, här snackar vi bad med kläder, ryggsäck och ta sig upp med isdubbar..
Funderar på att göra det, även fast det kommer vara svinkallt (!!!!) och nu talar jag från erfarenhet, har ju gjort det en gång förut.
Isvaken är på morgonen så funderar på att gå i mjukiskläder resten av dagen, fatta hur skönt?

LMFAO - One Day



Ny favoritlåt, synd bara att jag inte kan lyssna på den på spotify utan redan har spelat den x antal gånger så den nu har en lila markering.. När försvinner dom igentligen? Aldrig, utan det är spotifys sätt att tillslut få alla att köpa premium eftersom alla låtar kommer tillslut inte går att spela och är lila..

Annars var LMFAO på Annexet igår och det hade varit kul att se, synd bara att jag inte är 18

Det kör vi på

I fredags var jag på konsert, lördag så red jag och idag? Byta från mamma till pappa och plugga. Lagom intressant.. Något annat jag känner att jag måste dela med mig av? Nja, inte direkt så jag avslutar detta korta inlägg nu och så hörs vi när vi hörs

Nytt

Har helt glömt att visa min pälsjacka, så jag gör det nu. Den är av fuskpäls och väldigt skön och varm med detaljer i skinn och en krage som är jätteskön att fälla upp när det är blåsigt eller bara kallt.
Behöver jag tillägga att jag älskar den?

Sant?

Från onodiginformation.se:

- Walt Disney gjorde rösten till Musse Pigg ända fram till hans död
- Inför VM i fotboll 2006 trodde 15% av Rysslands befolkning att Ryssland skulle vinna VM. Ryssland deltog inte i detta VM
- The Sims är världens mest sålda spel
- Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa
- Darth Vader säger aldrig ''Luke I'm your father'' i någon Star Wars-film
- 41% av alla människor tar krullhåriga personer på mindre allvar
- Den nya filmen "John Rambo(4)" förbjöds i Burma där den utspelas, den kom för nära inpå verkligheten
- Matt Groening skapade Simpsons familjen gul för att folk skulle tro att det var något fel på färgerna i deras tv apparater
- Under romartiden bestraffades väldtåktsmän genom att de fick pungen krossad mellan två stenar
- Sniglar kan sova i tre år
- 1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot

Tidsinställt: ...


Illa, hur illa? Jävligt illa

Hej!

Torsdag och allt denna dag går ut på är att längta till fredag.. Så japp, då vet ni vad har för mig. Haha vad deppigt det lät

Piece of cake

Vi håller på och skriver tal på svenskan i skolan som vi sen ska hålla inför klassen. Ämnet är fritt och man ska tala i minst tre minuter. Gissa vilket ämne jag valde..

Green-day-bullet-in-a-bible_188074715_large


Onsdag

Idag är det onsdag och den började med en timmes sovmorgon vilket är väääääldigt uppskattat mitt i veckan. Jag hade bara en lektion så jag köpte med mig mat hem och gick en snabbis på Kicks och köpte en ny mascara och då fick jag även reda på att ett gifcard jag haft i plånboken föööör länge fortfarande fungerade! Alltid trevligt!

Hemma har jag pluggat, powernapat, pluggat lite till och gymmat, funtar på att sova nu är ganska så slut..

Tisdag alla ♥-dag

Det här är jag när jag kommer hem varje tisdag:



Så jag därför den dåliga uppdateringen. Men igår var det ju alla ♥ dag och det var nog den bästa ♥-dag hittils;
- fick sluta tidigare
- gratis fika i skolan, bla kladdkaka, chokladbollar, geléhjärtan och klubbor
- jag fick choklad av Alice
- jag fick en ask med geléhjärtan av pappa
- vi såg "Crazy Stupid Love", som jag för övrig älskar, och ett nytt Big Bang avsnitt
Blir svårt att toppa nästa år, haha

Lunch


Måndagggg

Hej!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mina kära vänner ska sluta så vi kan gå och äta lunch. Tror vi ska prova ett nytt ställe idag och dissa våra fem standardställen, lite ur vår comfortzone sådäraaa men det blir nog bra :)

Efter lunchen tänkte jag åka en snabbis och köpa nya jeans, mina är sönder :( Annars har jag träning ikäll och en hel del plugg, lagom kul men that's life antar jag..

Tidsinställt - The Big Bang Theroy

missangstgirl:  YESYESYES


S.W

- Jag gillar mina ögon
- Om jag skulle få ändra något med mig själv skulle jag vilja vara lite längre
- Jag har hellre få äkta vänner än flera halv-vänner
- Jag har alltid olika långa naglar, dom växer kanske olika fort, haha
- Jag dricker inte kaffe eller te
- Jag ska gå och lägga mig nu


Snart åka till fotbollsträning, taggaaaaa


I Fredags


När livet är jobbigt..

image


Lördag

Hejsan!

Jag är på väg hem från ridningen och hade som vanligt Manne. Idag hoppade vi och det gick riktigt bra! Manne brukar hoppa grodhopp, han stannar upp lite innan hindret och sen hoppar han och då blir det grodhopp.
Men idag flöt det på och fick honom även på tygeln :)

 


Den tionde februari tvåtusentolv

Hola!

Äntligen fredag! Började bra med Subway till lunch och sedan, på mitt initiativ, fick vi jobba på mattelektionen. Första gången på terminen.. Dagens sista lektion var historia och där följde jag med förvånansvärt bra fast jag väldigt lätt tycker att revolutioner är tråkiga. Sedan gick jag med Arre i ringen innan jag mötte mamma i videoaffären och valde ut en superbra film som jag såg när den gick på bio som jag nu ska se om ikväll myyyyyyyyyyys

En superbra låt:

Nattmat & sexistiska reklamer - allt i ett

Är lite hungrig, så tänkte äta lite Kellogg's special k innan jag går och lägger mig.
Varje gång deras reklam kommer på tv och pratar om att kvinnor kommer imorm med flingorna så skrattar jag lika mycket över hur mycket min bror tar åt sig eftersom han också äter flogorna "det är ju fan inte bara kvinnor som äter dom!!"

En stillsam undran sådär tjugo i tolv en torsdag

När jag ändå tänker så djupa tankar som i förra inlägget då kan jag fortsätta med att prata om den svenska gruppen Kent som min pappa är ett big fan av, inte för att det hör hit men det är han i alla fall.

De flesta av deras låtar är mer sorgsna/deppiga än vad de är positiva och enligt far min skriver sångaren Jocke många låtar om sin jobbiga skoltid. Jag kollade upp när han är född, 1970, vilket betyder att han gick i skolan ungefär 1976-1989. Nu är det 2012, över 20 år senare, och min stillsamma undran är borde inte han kommit över det vid det här laget? Han har fru och barn och om han fortfarande ältar detta kanske han borde prata med någon, you know, let it all out once and for all

Ett utav deras skivomslag,

min favorit när jag var mindre eftersom det är en häst på


Satsa mentalt

Tog ett lugnt pass på Sats för jag är så trött, som om jag varit superaktiv hela veckan. Men så har de väll inte riktigt vart. Eller jag har kanske varit superaktiv mentalt med att bota cancer eller något och mitt undermedvetna bara väntar på att visa mitt medvetna på något sätt. Skulle tro att det tar på krafterna!

Denna torsdag ser jag såheera


9/2-12

Hej!

Torsdag idag så skola mellan 11.15 och 17.00- Helt okej dag, såg till exempel en film på psykologin som var mycket bättre än vad jag trodde. Men som alltid ska det bli skönt med fredag imorgon och helg!

Ska gymma ikväll, men känner inte att jag är så peppad inför det, så ska peppa upp mig med massa bra musik!!

Hammer Fall - Herts On Fire

Inspiration: Stockholm Streetstyle


Onsdag

Hej!

Idag började dagen med att vandra runt i jakt på mat som tillslut gav resultat. Efter det hade jag idrottsdag så jag har spelat badminton hela dagen och jag gissar att jag kommer ha träningsvärk imorgon haha


Nightpeople



Trött och känner mig en aning sliten, typ som bilder. Rufsig, suddig och en aningen oklar.
Ska resten av veckan ligga i sängen elva. Det låter väldigt skönt och behövs nog och kanske blir allting lite mer klar då, inklusive bina bilder.
Men innan jag officiellt säger hejdå till den 7 februari 2012 måste jag äta något, är hungrig

Monroeworld.se


En hel del fina saker härifrån, väldigt fina klänningar som den blåa. Älskar även bootsen med nitarna. Brukar föredra svart när det kommer till skor, men dessa är ju så snygga, remmar, nitar och lite slitna så snyggt!

Think it's a no

 

Other - <p></p>


Förhållade med datorn? Allt går om man vill

Hej,

heldag idag betyder lite blogginlägg och sedan åt jag middag hos pappa och eftersom det är mammas vecka så har jag och datorn varit åtskilda tills för några timmar sedan. Var ett kärt återseende, frågan är om det var ömsesidigt?

Ner-håraren nr 1

Jag hittade min kamerasladd! Här är tre bilder på min trötta hund från helgen. Och min lurviga vovve får jag nu inte så på två veckor..

Han heter Linus och är en tibetansk spaniel


Beat on the brat with a baseboll bat



Slutet av måndagen den sjätte

Kommit hem från träningen från ett tag sedan, fast det tog längre tid att komma hem än vanligt eftersom det var ashalt, askallt och jag gick.. Men själva träningen gick ovanligt bra!

Ska hoppa in i duschen och sen måste jag plugga. Tyvärr..

På en buss i Italien efter eller till en match
Italien skulle inte sitta helt fel nu..

Fortfarande måndag

Sitter och har svenska men jag är klar så jag har inget att göra och nyss kom min lärare och skrämde mig..


Tips: Nagellack

Har precis målat mina naglar och jag tänka passa på att tipsa er om ett väldigt bra nagellack. Det är MNY från Maybelline och som ni ser på bilden är de runda och avlånga. Jag tycker dom är prisvärda (kostar runt 30 kr) och de är mycket i flaskan, plus att lacket håller länge med bara ett lager och utan överlack. Finns på bla Åhléns!

Ett annat tips om nagellacket börjar bli trådigt, häll i nagellacksborttagning och skaka. Det blir som nytt :)

Hahaha, nej..


Måndag

Hola!

Åkte aldrig in tidigare till skolan utan sov istället så nu känner jag mig utvilad, bra start på en ny vecka! Har varit vaken ett tag och har fixat mig, pluggat och börjat packa till mamma, ska nämligen till henne ikväll. Har också träning ikväll :)

TBBT in my ♥

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/422271_176765542428992_109192185852995_246388_1640510694_n.jpg

Sundayyy

Hej!

Idag är det söndag, eller i alla fall slutet av den. Idag var jag med pappa på bland annat NK och det hela slutade med att jag fick med mig en pälsjacka hem! Kan visa när jag har min kamerasladd igen ;)

Nu sitter jag och skriver på en svenskuppgift och målar naglarna. Ska nog sova om en timme, tänkte gå upp tidigt imorgon och gå på läxhjälpen i min skola, ha en trevlig slut på söndagen

Do 2012: Go to a Green Day concert

Tumblr_lrdsi13ayn1qmxv9oo1_500_large

Där vill jag vara


Hiss

Gillar verkligen detaljer som denna, diskreta men riktigt snygga! Lyfter en enkel och stilren skjorta till en ny nivå. Det är som man säger, det är detaljerna som gör det
KRAGDEKORATION, KOPPAR
Från Design by MW



Älska Åsnan!!


Fredag 3/1

Hola!

Känns bra med helg, visst? Ikväll ska jag och tjejorna ut och äta på Nadyas morbrors restaurang, mys!
Annars idag så fick jag alla rätt på ett läxförhör i matte och så var jag på gymet över i timme, känns som en bra början på helgen!

I skuuulan

Torsdag idag, fredag imorgon och lördag i övermorgon :D


Vill se


So much of not enough

Hola! Inte så kul att blogga utan bilder och eftersom jag gissar att kamerasladden är hos mamma, så kan jag visserligen ta bilder men inte få in dom på datorn. Så ska ta och hämta den, snart!

Idag så slutade jag 11.10 men stannade i skolan och pluggade och åt lunch. Han med en hel del, och ska ta ett sista ryck nu innan jag går och lägger mig. Måste sova mer har jag kommit fram till är alldeles för trött, orkar ingenting..

Jag och Arre för länge sedan, måste klippa mig btw..