Paramore - "Emergency"


Tisdag

Hej!

Nu är jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, sen har jag matte, lunch, italienska och idrott. Nu vet ni, kraaam


HAHAHA


Jobbigt läge

Håller just nu på med ett arbet som jag inte vad jag skriver, haha. Är så förvirrad men har ända lyckas få ihop två sidor, men vet inte alls om det är vad läraren är ute efter.. Aja om det är helt åt helvete har jag i alla fall lärt mig hur jag inte ska göra!

MyChemicalRomance



"Sing"

Prepare for the worst, hope for the best

Heey!

Känns som jag har mycket att göra denna vecka, eller veckan som börjar imorgon. Har försökt förbereda mig genom att plugga så mycket som möjligt idag och igår.
Men veckan som kommer är en tidig vecka så jag hoppas hinna med att gymma en del, blev inget denna vecka och det berodde på en mängd olika saker, men nu när jag slutar runt 12 med start imorgon, så blir det inga problem!

Sunny Day

Hola!

Söndag idag och jättefint väder! Tyvärr måste jag vara inne och plugga, inte så kul. Men var gör man? FKB

Balmain spring/summer 12

http://www.gomoneyways.com/wp-content/uploads/2011/10/00140big_835712926_north_683x1024.jpg

Så snyggt!! Gillar att det är mycket svart och vitt, men även mönstren och de stora armbanden till


HAHAHA true story!!

409265_225960997489990_198541756898581_544534_620200201_n_large


Hett!

Tumblr_lucpv8sjkd1qd5k8xo1_500_largeTumblr_lw7byjwybd1qawi3uo1_500_185332998_largeTumblr_lxn3suwkqt1qjq6iho1_500_large


Ridning

Ridningen gick bra i morse, väldigt bra! "Knäckte en kod" eller hur jag ska säga så det var riktigt kul efter som Manne gick så fint då!! Nästa vecka är det markarbete, kanske får honom igen då?

:D

Rindning imorgon, yeeey

26/1-12

Hellu, lite halvjobbig trosdag, är så trött så trött.. Ska duscha och sen plugga, krammm

K Ö T T

Torsdag, det är nästan fredag så hey ho let's go

Before I die


En shot på det, tack!


Blääää

Fullt upp med skola och annat plus att min kamerasladd är borta så blir bara gamla bilder. Not fun..

Words to live by


Tisdag

Är hemma och har ätit middag och kommit fram till att tisdagar verkligen är jobbiga! Från 8-10 idrott och sen lektioner till fem, åt en sallad på italienskan eftersom jag inte har någon lunch, men det funkar väl. En positiv sak idag är att jag fick mvg på min presentation i MT, riktigt nöjd!!

Tidsinställt nummer 3

Snyggt från Style by Tyra! Jag tycker Tyra har gjort ett väldigt bra jobb med sitt företag Styel by Tyra. Att börja med enbart smycken och sen utöka till smink, kläder och skor är imponerande!

Shirt Studs i gruppen Kläder - First By Tyra hos Style by Tyra AB (IQ41r)Ring Stjärna i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (sam169)Skull Earrings  i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (SA155)Triangle Necklace i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (JW46)Ring Blank Silver  i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AN4)

Tidsinställt - Onödigt Nödvändigt

Jag kan sitta i timmar inne på sidor som weheartit, the peffect bucketlist..
Eller kolla på intervjuer med Green Day
Jag läste mycket när jag var liten, nu är jag för lat för att hitta bra böcker
Den vanligaste färgen i min  garderob är svart
Jag kan nästan alla replikerna ur Pirates of the Caribbean-filmerna
Min första skiva var en ljusblå Hits for Kids
Jag skulle kunna tänka mig att bli politiker, journalist eller inredare

TBBT♥


GodNatt

Lång dag i skolan imorgon, men jag har gjort några tidsinställda inlägg under dagen. Nu ska jag sova, ni får ha en supermysig tisdag!♥
20080815043538_large

Klart jag klarar detta

Lånade en bok till svenska idag som jag nämnde tidigare. Boken är "Stolthet och Fördom" och nu ligger jag på sida 104, känns bra! Även om den är på 461 sidor, men vafan, det klarar jag på 2 veckor!!

http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/00/13/63/78/80/3/austen-jane-stolthet-och-fordom.jpg


When nothing goes right, curse a bit and then go left


Change will come

Frustrated..


Så var min måndag

Kycklingrulle till lunch och en svenska lektion och en historia lektion blev en dubbel historia lektion där vi åkte runt och kollade på hus. Lagom roligt och väääldigt kallt! Efter åkte jag till bibblan och lånade en bok som jag måste läsa i svenskan.

Tidsinställt - Dagens tummar

 

- När snön inte tar smälter, trött på snön med tjocka vinterjackor och kyla
- När favorittröjan är smutsig, inte kul för vad ska man ha på sig då?
- När batteriet på ipoden är slut, no words needed


- När man har mer pengar än man tror, känner mig rik, haha

- När allt går som man vill, dom få gånger det händer känns det så bra!

- När man får träffa sin favorit vovve efter 2 veckor!!


.


Måndag

Första dagen på en ny vecka, men jag är lika trött som om det vore den sista.. Ska ta en dusch och försöka vakna sen måste jag kolla hur min vecka ser ut så jag inte missar något. Vi hörs om ett tag

Miss the sun


Vill se!


Söndag

Ingen fotbollsträning, istället så njöt jag av min sovmorgon! Men nu vill vovven ut, så vi hörs senare!

I sommras

No words

http://smacko.se/wp-content/uploads/2011/01/605_band_of_brothers_468_230506971.jpg


Feels good


Urban Outfitters


Riverman P

Ridningen mellan 10 och 11 gick riktigt bra idag! Försökte verkligen skänkla fram Manne medan jag höll emot med tyglarna och de stunder jag fick till det känndes det så bra, vi flöt fram, haha. På volterna gick galoppfattningarna jättebra, och galoppsprången blev luftiga, Manne gick snällt ut i hörnen och avsaktningarna var mjuka han blev inte alls stark. Det skulle vara i slutet i så fall, men då växlade jag mellan att ställa utåt och inåt så han blev mjukare och fick något annat att tänka på än att bara rusa iväg. Åhh, är så glad, ridningen kan verkligen göra min dag!!

MUMS

image description


Henry Kole

Är ju så oerhört sugen på att köpa dessa skor!! Har inte shoppat på ett tag, så pengarna borde inte vara något problem.. Så vad väntar jag på? Jag vet inte, att snön ska smälta kanske. Men då kanske min storlek är slut.. Snacka i-lands problem..

Before I Die..


Fredag 20 januari

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en cirka två och en halv timmar i skolan, hade historia b och matte b. I historian ska vi skriva ett pm och jag fattar lite mer om hur det ska gå till än vad jag gjorde innan, men det är inte mycket haha! I matten går det bättre, ska verkligen försöka höja mitt vg till mvg.
Efter skolan åkte jag i till stan en snabbis och kollade på jeanas, men dom fanns inte i min storlek.. Så då åkte jag hem och gymade! Det gick asbra för jag tog verkligen ut mig och pressade mig och nu efteråt känns det ännu bättre!!

Tidsinställt 2 - Nyårslöfte


Tidsinställt - Creepers

Dessa skor kommer komma krypandes fram mot våren och jag tycker de är väldigt snygga, men det tyckte jag inte alls förut, haha. Men har "vant" mig vid dem och gillar dem starkt!
Fundera på att skaffa ett par men då vill jag ha några enkla svarta så det blir lätt att matcha, även om jag verkligen gillar de leopardmönstrade och nitarna!
Visste ni att Billie Joe har såna skor i musikvideon till "Boulevard of Broken Dreams"?

Känns som en evighet sedan..


Förra hösten

Järnspöken


Torsdag

Hej!

Halvlång dag som fick ett bra slut när jag fick vg på mitt muntliga prov i italienska! Sen åkte jag till Sats och tränade, förra gången var i måndags så det kändes skönt! Sen åkte jag hem till pappa och därför igen uppdatering (är hos mamma nu)

Imorgon fredag, S K Ö N T ! Hade tänkt träna då också, känns så bra att få in rutinen! På kvällen ska familjen äta middag med an annan familj, så det blir nog en bra avslutning på min första riktiga skolvecka detta år :)

True story


18 Januari

Hellu!

Ingen uppdatering igår eftersom jag gick min enda heldag i skolan och åkte hem till pappa när den var slut. Var så trött att jag gick och la mig i soffan och somnade!

Idag är det onsdag, mitten på vecka, lillördag, vilket det faktiskt känns som eftersom jag bara har en lektion, underbart!! Åkte direkt hem och har pluggat och fixat en hel del, har gjort en lista med 21 punkter och har strykt 10 stycken :) Back to work, hörs senare!

Before I die


Måndag

Hej!

Haft en kort dag i skolan sen köpte jag med mig lunch hem. Pluggade innan jag tog en power nap som skulle vara på 30 minuter men blev 1 timme, haha oops. Sen har jag pluggat ännu mer, jag har nämligen prov i italienska på torsdag.
Ska nog ta ett sista ryck innan middag och träningen, kommer vara helt slut efter!

Next stop



Lördag


Så såg jag ut ikväll när jag och 19 andra tjejer åt på Pizza Hut i stan för att fira att Samara blivit myndig! Vi satt vi ett långbord en trappa ner helt för oss själva, VIP haha
God mat och många skratt och hon älskade min present så jag stämplar kvällen som mycket lyckad!

Det kan ju nte gå bra jämt..

Eftersom det är lördag idag så har jag varit i stallet på morgonen. Red Manne igen, men idag gick det inte lika bra som det brukar göra.
Vi jobbade mycket med skänkelvikningar, både i skritt och trav och det gick både bra och dåligt. Ena varvet var lättare och gick jättebra och andra var svårare men jag fick till det några gånger i allafall, alltid något. Galoppen kändes bra, som den alltid gör på honom, han var mjuk och lyssnade på både skänkel och avsaktning, han blev inte lika stark som han brukar bli.
Försökte ha ett högt tempo på honom eftersom tempot påpekade min ridlärare förra gången, men det kändes som om han sprang iväg och håller jag emot blir han stark och jag får ont i fingrar och händer. Skulle nog gjort fler halvhalter än vad jag gjorde..

3, 2, 1, Happy New Year!

Hej!

Har haft en del att göra idag, men tänkte berätta om filmen jag såg igår med Carro och Alice. Vi såg "New Year's Eve". Filmen var jättebra och efter att ha sett den vill jag fira nyår i New York mins en gång innan jag dör, haha!
Filmen hadlar om olika personer och vad de håller på med på nyårsafton, och efterhand så får man se hur de olika karaktärerna känner varandra och hur deras olika historier hänger ihop, precis som i "Valentine's Day" och "Love Actually". Jag älskar såna filmer, dom är så mysiga! Rekommenderar den starkt, en riktigt bra romantisk komedi, 4/5

Källa

13 januari

Soppa med bröd och julmust, inte helt fel fredagen den 13


Fredag


Suddig, men jag är lite här och där just nu


Så såg jag ut igår (är små stjärnor på klänningen), var ju tvungen att fira plusgraderna med att skippa jenasen. Idag var jag dyngsur när jag kom hem på grund av spöregnet, men det är fortfarande bättre än minusgrader!!

Me Myself and I

- Jag vill äta upp smeten varje gång jag bakar
- Jag älskar nacho chips, kan äta en påse bara sådär
- Jag har varit på över 10 konserter
- Jag dricker alltid blå mjölk
- Jag hatar Siba reklamerna, får ont i huvudet av han Fabian
- Jag älskar filmen Upp, började nästen gråta i början
- Jag längtar tills jag kan sluta använda min vinterjacka

Torsdag, 12 januari

Vi har temadagar idag och imorgon, ganska ovärt, men men vad gör man inte för närvaron? Idag åt vi jättegod lunch på Tinto och sedan uppgraderade jag mitt busskort innan jag åkte hem. Nu måste jag plugga, men imorgon ska jag på bio och gymma så får ha det som motivation! :)


TBBT



Sånt här gör att jag älskar The Big Bang Theory!

Be your own hero

Vad kan jag säga? Saker förändras, 2011 blev 2012, långt hår blev lugg, vänner blev fler vänner, lite självförtroende blev mycket självförtroende, allt förändras inte till det sämre


All in


Träning måndag, gym igår och gym idag kötta!

Bästa tjejen jag känner <3

 

Rubrik av tjejen i fråga

 

Onsdag, lillördag, mys i skolan och får starkt vg i engelska b, synd att det inte syns på betyget :( Ligger även på vg+ i svenska b och eftersom det är en helårskurs så kommer jag fixa mvg!

 


I skolan



A little bit of me

- Om 3 månader, 2 veckor och 4 dagar fyller jag 18
- Jag kan rulla med magen
- Jag har 4 par olika skor till fotbollen..
-.. som jag alltid har med mig till träningarna
- Jag har varit i Saharaöknen
- Jag måste spraya min lugg med hårspray när jag tränar, bara hårspännen fungerar inte
- Jag har dykt med tuber
- Min hund ogillar vatten

Tunisien 09

True story

Var tvungen att ta denna bild från Arre, haha

Dööööööööör

409140_298856510149422_100000752257093_783593_1834821141_n_large


Första dagen på terminen


Kul dag idag, asöm att träffa alla igen! Vi hade så mycket att prata om att vi gjorde en lista med allt vi skule prata om, haha
Fick även reda på att jag ligger på vg i matten, yeahman!
Gymnade på kvällen, träning igår och gymmet imorgon, kommer jag vara fit för beach 2012 eller vad? ;)

(supersofia)

Min dator är paj, finito, is no more. Men som den superhjälte jag i hemlighet är, så kommer jag rädda min dator och samtidigt rädda dagen. Hallelujah, prisa gud här kommer skatteåterbäringen!

7 januari 2012

Gym igår och ridning idag, båda gick väldigt bra men ridningen var roligare. Fick kära Manne igen men hade för långa stigläder ett tag och då gick det sådär, men när jag kortade gick det suveränt! Är supertaggad på att rida privatlektionen!!

Här rider jag Manne på ett ridläger för två år sedan,
snacka om att jag har utvecklats fast jag bara rider 1 gång i veckan

Och jag kunde inte sitta i traven då nej, haha

Torsdag

Gymmade idag och har kommit fram till att jag vill ha en mysig liten uggla när jag fyller 18, billigare än en bil visst? Har även insett att skolstarten kommer allt närmare, men vet inte om det är något negativt än

Tumblr_lvrqcj0dwe1qfyumho1_500_large

Alla barnen och en ryska

Alla barnen har kompisar förutom Hektor, hans pappa är rektor.

Alla barnen skickar vykort, förutom Max, han skickar telefax

Vad heter den tröttaste ryskan?
- Olga Barasova

Alla barnen lekte sjörövare förutom Bengt, honom har de redan sänkt

Alla barnen dricker måtligt förutom Lars och Krister, de är alkoholister

Alla barnen mådde bra efter samurajleken förutom Lars och Alva, som båda är halva.

Fierce !


4 januari


Har varit ute och sprungit och var snabbare idag än förra gången och jag tog ut mig ordentligt och nu efteråt känns det sååå bra :)

Hat-kärlek..

Nu är mitt hår i en perfekt hästsvans, varför händer det alltid när jag är hemma och inte ska göra något?

Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows



Var ju på bio igår och så denna film. Gillade den starkt, spännande, rolig, lite klurig och en gnutta romantik. Lik den första med upplägget och den del scener, men jag tycker fortfarande den var bra :)

Måndag

En vecka kvar på lovet, måste börja vända tillbaka dygnet bland annat

True Story

Tumblr_lwm5opqdme1r8yf47o1_1280_large


Mr. Cool

Tumblr_lpvqllqgih1qm6oc3o1_500_large

1 januari 2012

Nyår var grymt kul med några av mina bästa, men jag har inga bilder tyvärr.
Nu såhär dagen efter så har jag legat och kollat på film, bland annat två av mina favoriter "Legally Blond" och "Upp" och än är det inte slut, 19.00 blir det middag och bio med familjen, vi ska nämligen se "Sherlock Holmes 2"! Gillade verkligen ettan så hoppas tvåan är lika bra :)


In with the new

Hej mina vänner!

Kom på att jag inte har visat vad jag inhandlade i veckan so here we go: