Yess Selection

http://yesselection.se/images/victora.jpg
 
Supersnygga halsband, skulle inte ha något emot om de gjorde sig hemmastadda i min smyckeslåda!

Norrland och lite Sundsvall

 

Tisdag

 
Hola!
 
Idag blev det riktigt fint väder fast det var ju ganska blåsigt och alldeles för kallt för att bada.. Men jag har gjort ett löfte till mig själv att jag måste bada innan jag åker hem. Middag blev ett hamburgarehak som vi åt på för några år sedan och de har väääldigt goda cheeseburgare med pommes med den självklara remouladsåsen!
 
För övrigt har jag ont lite här och där efter ridningen, men I'll survive. Ska rida i morgon bitti, halv tio, hur ska jag orka gå upp?

Saga Heste

 
Imorse (10.30) så befann jag mig vid Saga Heste som håller turer på islandshästar. Jag red en mörk, pigg och söt kille som var ganska stark, så nu har jag ont i händerna. Och i typ resten av kroppen också för den delen..
 
Vi var ute i två timmar och töltade, gick i skogen, på kuliga ängar och galopperade vid havet. Mysigt och väldigt kul, även om vädret kunde vart bättre. Ska tllbaka imorgon och på fredag och rida igen :)

Måndag

 
Hej
 
Idag har det regnat en hel del och åskat så jag har läst en hel del i boken "Da Vinci Koden". Jag har även spelat pingis på ett center som ligger i närheten samt joggat på stranden. Nu ska jag se på filmen "Seven", så ha en bra kväll!

Away

Hola, eller ska jag säga haj (eftersom jag är i Danmark)?
 
Japp, jag är i Danmark, kom igår och åker hem på lördag. Innan dess tänker jag ha hunnit med att rida tre gånger, badat i havet, joggat på stranden,varit på en nöjespark och läst ut mina böcker.
 
Idag har jag läst, gått på stranden, sovit, bokat in en uteritt på tisdag och varit i den närmsta lilla byn som är sig lik. Jag min lillebror och min pappa brukar i princip varje sommar åka till Danmark och bo en vecka i ett hus vid havet och bad-hoppa i vågorna.

Blonde


Köttaaaaa

Hej!
 
Nu är jag hemkommen och gissa om det var skönt att sova i sin egen säng! Sen var det kanske ännu skönare att få sova ut ordentligt!
 
Nu ska jag snart bege mig mot gymmet med både mamma och pappa. Jag har varit ganska duktig på träningsfronten och lyckats med att gymma tre gånger i veckan när jag är hemma. I Kroatien var det alldeles för varmt, även om jag såg 5 personer som var ute och sprang (hur dom nu orkade med det?), och nu i helgen var jag alldeles för trött. Men nu ska jag ta tag i det igen, måste verkligen få upp min kondition iför säsongens matcher och träningar

Movietime


Middag

Från fredags, riktigt gott och fint kött och såklart svenska jordgubbar till efterrätt!


On a train

Hej, Jag sitter på ett tåg som är på väg till Stockholm, home sweet home! Nu mobilbloggar jag eftersom SJ's internet vägrar sammarbeta.. Nu ska jag äta min chokladboll som kostade 15 kr när den kostar 7 på Coop

Lördag

Hej!
 
Idag är det lördag och klockan är ungefär halv tio. Om en halvtimme ska jag lämna detta trevliga hus och åka mot en kampingplats. Ja, ni lläste rätt, en kamping.. Jag behöver ialla fall inte sova i tält, då hade jag lifat hem om jag hade vart tvungen, för jag sover inte i tält!
 
I vår campingstuga (som antagligen inte har ens en toalett, suck..) ska vi lämna vår packning och byta om till 40-års festen. Och jag vet nästan vad jag ska ha på mig, det står mellan två val och det är bra för att vara mig. Den avgörande faktorn är hur varmt det kommer vara, för jag vill inte frysa, haha. Fast jag kan ju å andra sidan ta med mig varmare ombyte.. Decisions decisions..!

På typ äventyr

Update: Tydligen så är jag inte i Ljustorp utan på någont ställe på "m", åter kommer med mer info när jag har den
 
Hej hej hemskt mycket hej!
 
Nu sitter jag på en soffa i Ljustorp och tar det allmänt lugnt. Men nu kanske ni undrar vems soffa jag sitter, vad i allsindar gör jag i Ljustorp och vad ligger äns Ljustorp? Och det ska jag tala om för er nyfikna läsare. Soffan tillhör min mammas killes syster och är lagom mjuk och bekväm och Ljustorp är bara en hållplats på denna resa (som jag snällt nog tagit fram en karta).
 
Slutmålet är min mosters mans 40-års fest imorgon och dom bor i, eller rättare sagt nära, Östersund som ni ser på kartan. Alltså typ skogen. Det finns till exemepel ingen täckning där.. Hem kommer jag på måndagkväll med tåg och där finns det internet, jippie! Uppdaterar kanske imorgon eller söndag men annars senst på måndag!
 

Present

 
!8-års present från min farmor och farfar. Jag fick välja ett smycket och nu har jag valt det, denna ring från Guldfynd som jag verkligen tycker om!

Beställda - Creepers

Skor - Underground England: UMC05S | Yttersidan av skon
 

Min vecka i Kroatien

 
Jag var ju i Kroatien en vecka och vad har jag lärt mig? Jo, till och börja med så stavas inte Kroatien med ett "s" (Kroatsien) som jag trodde från början. Sen så lärde jag mig den hårda vägen att 37-38° inte är att leka med, och speciellt inte om det inte finns någon möjlighet till bad eller härligt svala luftkonditionerade rum. Det är plågsamt! Något mer.. Ön jag och mi familia bodde på hette Brack och byn Spilt och antingen var det uppförsbacke eller nedförsbacke. Detta berodde då på att hela ön var full av berg.
Vi åkte taxi-båtar till stranden, åt goda pastarätter, hyrde båt, solade, badade och så dök vi. Andra gången för mig och den här gången så blev det kallt i vattnet efter en stund så jag fick gåshud och så blev jag hungrig och väääldigt kissnödig haha men det löste sig

Inspiration         
 
 
 

BESTÄLLD!!


Semester

Imorgon morgon, närmare bestämt runt fyra-halv fem åker jag med familj till Arlanda för att flyga till Kroatien där vi stannar en vecka. Och nu ska jag bli brun för jag har köpt en jättefin vit klänning som jag ska ha då. När jag är brun alltså
Datan hänger med så får se om det går att blogga, det ska nämlogen finnas wifi..