Tumblr_lxpsvbind31r3rnjdo1_500_large

 

Så sööt!!


theCrazyTruth

…ouch


Dagens outfits

Så såg jag ut idag:


Och såhär såg jag ut igår:


20.03

Hej!

Jag hade så mycket och göra igår så jag orkade inte blogga. Först åkte jag in till skolan till 10.00 för att ha ett muntligt italienska prov i 10 minuter och sen åkte jag hem, åt lunch, bytte om och åkte tillbaka till skolan och hade opponering i historian.

Italienska provet jag skrev i tisdags och det muntliga jag hade igår fick jag vg på (vg+ på det muntliga) och jag kommer även få vg i slutbetyg.

Idag fick jag reda på att jag kommer få mvg i både svenska och specialidrott, känns väldigt bra!!


Tiden går fort ..

 

Idag har jag varit 18 i exakt en månad! Det är förvånansvärt likt 17, fast dyrare..

Penny & Sheldon..Tisdag

God morgon!

Sitter klar och ska strax dra. Idag har jag två prov i italienskan och ett seminarium i psykologin, mindre kul..

Här är lite jag har shoppat på sistone:


Så ser jag ut idag


Kom till skolan och fick reda på att jag inte hade lektion och eftersom det var min ända lektion på hela dagen kändes det ju väldigt onödigt, speciellt eftersom jag har två prov imorgon och ett seminarium..

Magnetrötken gick väl bra, lät bara mycket. Kommer få besked om cirkus en vecka, hoppas på att vad det än visar så kommer jag tillbaka till fotbollen snabbt!!

Baron

Baron fin

I lördags red jag denna fillur, Baron. Vi red över bommar/små hinder på volter och snett igenom.
Jag gillar vanligtvis inte Baron för han är rädd för allt, han är rädd för bommar och hinder och springer vid sidan eller stannar, han är rädd för läktaren och genar om han kan, han är rädd för ljud och så vidare. Sedan är han även hälften islänning, så istället för att komma fram i trav så passar han.. Sen tycker jag inte hans galop är något vidare skön heller

Men i lördags så gick det väldigt bra, han sprang inte vid sidan av hindren och han stannade inte heller utan gick rakt på. Fick honom även på tygeln och då blev han mycket roligare att rida eftersom han blev mjukare och svarade bättre för skänklarna, så han har växt lite i mina ögon haha ;)

Ice ice babyCoola va? Jag satte in den igår och nu har jag ispilar! Som ni ser saknas en och det beror på att jag tog en till min mjölk eftersom jag håller på och äter lunch. Is-formen är köpt på Ikea för länge sen

Funnyyyy

http://i.imgur.com/EekMs.gifhttp://i.imgur.com/1ojKF.jpghttp://jajusteja.blogg.se/images/2012/tumblr_m0dvpqqnb81qiid2ho1_500_204169160.jpghttp://i.imgur.com/5QYJx.gifhttp://i.imgur.com/uFEf6.pnghttp://i.imgur.com/cZnbl.jpghttp://i.imgur.com/msL0Y.gif

http://chzgifs.files.wordpress.com/2012/05/funny-gifs-distraction-before-penalty-kick.gif

http://i.imgur.com/6TLwO.gif

http://i.imgur.com/rzcIs.jpg


Måndag

Hej!

Nu vecka och nya läxförhör, prov och deadlines. Vet inte riktigt om jag gillar denna vecka för dels har jag som sagt prov, men sen så skulle vädret bli dåligt plus att det är sista ridningen på lördag..

Men idag så händer en bra grej, jag ska nämligen magnetröntgas 16.30. Som ni vet så kan jag inte springa utan att det värker i vänster knä, sen får jag även ont ca två dagar efteråt och då hugger det till tex när jag går i trappor, inte kul.


Beautiful


Nedräkningen har börjat!!

11 dagar till NICKI MINAJ!!


Outfits

Här är två kassa bilder på hur jag har sett ut den senaste tiden


Söndag

Hejsan!

Tänkte ta tag i detta igen och bli lite aktiv! Kan ju börja med och berätta om min helg. Jag har pluggat en del, solat i det finfian vädret, ridit, städat hos mamma, målat det (förhoppningsvis) sista i mitt rum och gått en del promenader med Linus. Tycker lite synd om honom nu när det är så varmt, han orkar inte gå i tio minuter, haha


Söndag

Sitter ute och pluggar matte, kan konstatera att jag har många frågor till min lärare imorgon..


Plutten


Ikväll

http://media.se.gosupermodel.com/displaypicture?imageid=1212077&large=1

 

Update: Filmen var jättebra (!!) och följde boken lagom mycket. Den var vääldigt spännande och bara väldigt bra, nu vill jag se de två andra! 4,5/5


Thunderstruck

http://farm4.staticflickr.com/3173/3069520905_03397208f3_z.jpgWork in progress


Lördag

Sovit fem timmar och nu ridning


Fredag

Nu: frukost
Efter: Gym
Sen: Vårdcentralen och kolla på mitt knä


Härom veckan


Kommer mer så småningom..


Måndag

Ska om fem minuter gå till högdalen och ta tuben till skolan. Omprov står på schemat, känns som jag kommer faila eftersom jag kom på igår att ompovet var idag. Aja, live and learn!

Rigning

Förförra ridningen hade jag Amazing, och det gick inte alls bra. Hon är sur som tusan och man kan tex inte sitta ner och fatta galopp utan man måste stå upp. Vanligtvis brukar hon vägra galoppera och bara stå still, men det hände inte mig så det är ju alltid något.

Förra gången red jag Olympia, ännu en sur dam. Ogillar andra hästar och även på henne måste man stå upp i galoppen. Hon blev ändå fin på slutet, men innan det var det inte kul..

I lördags red jag Manne igen och det gick jättebra! Fick till skänkelvikningarna och som vanligt var galoppen jättefin! Fick honom på tyglen mycket snabbare än vanligt, men eftersom jag inte hade handskar gled tygeln och jag tappad honom, lite surt. Men tror nog att det var en av våra bästa lektioner!

lördag

Eftersom det är lördag så red jag som vanligt imorse, men det berättar jag om sen, nu är jag på väg till Mio och ska titta på en hylla till mitt rum!


Kan jag få slippa detta?

Har så mycket i skolan så att det inte äns är roligt. Har ett prov imorgon i psykologin som jag kommer faila totalt på, sen har jag en lååång redovisning i specialidrotten som jag inte har börjat öva på än.. Tror jag ska shoppa efter skolan imorgon så jag blir lite glad

4 maj

Hola!

Tänker snart bege mig mot skolan för att gå på födjupningen, sen ska jag möta upp tjeerna och äta lunch, och sedan tillbaka till skolan och plugga lite till innan vi börjar.. Har bara två lektioner idag vilket känns bra eftersom jag gäspar så jag får tårar i ögonen

Cravings


Varför jag är lite less på livet

Vecka 18
- Psykologi A, inlämning om stress - ikväll
- Mattematik B, inlämning av hemprov - fredag
- Historia B, inlämning loggbok - fredag

Vecka 19
- Idrott & Hälsa B, examination - tisdag
- Psykologi A, prov - torsdag
- Italienska steg 1, läxa - torsdag
- Specialidrott A, redovisning om idrottens historia - torsdag
- Historia B, inlämning loggbok - fredag
Vecka 20
- Historia B, inlämning av uppsats - onsdag
- Specialidrott A, inlämning - söndag

.. and more to come!

nr 3; HAPPY

Har biljetter till LADY GAGA i slutet av augusti tillsammans med Alice. Fan vad taggad jag är!

nr 2: !!!


Torsdag

Har en del att blogga om, så får väl sätta igång. Först upp; "så här ser jag ut idag"


Idag

 

Jag älskar vädret!