suck ståk och stööööön

Ska blogga ikapp, men inte just nu för det är nämligen så att jag har ett religionsprov i morgon bitti som jag måste plugga till.. Vi har fått instuderingsfrågor, men känns inte som de hänger ihop med vad vi gått igenom..
 
Btw så skulle jag inte tacka nej till dessa tuffingar
408267_527110863972170_411241976_n_large
we<3it

P!nk 26 maj!

 
Har biljetter till P!nk, och det är ju awsome!! Är supertaggad, gillar verkligen hennes senaste album "The Truth About Love"

Froday

 
Hejsan!
 
Sitter och äter vindruvor till frukost och ska snart ta bussen till tuben och sedan mot lunchstället för dagen. Första lektionen idag är religion och vi ska till judiska museet, så det blir platta skor idag. Min veska har även kommit så den premiäranvänder jag idag (!!), bild kommer senare.

Ha en bra fredag, kraaaaaam

Frodayyyy

 
 
Hejsan!
 
Sitter och äter vindruvor till frukost och ska snart ta bussen till tuben och sedan mot lunchstället för dagen. Första lektionen idag är religion och vi ska till judiska museet, så det blir platta skor idag. Min veska har även kommit så den premiäranvänder jag idag (!!), bild kommer senare.

Ha en bra fredag, kraaaaaam

Ont i kroppen

 
Har en enorm träningsvärk och var jättetrött i morse! Hade engelska idag, coachtid och sedan bar det av mot ett museum, inte så kul även om vi slutade tidigare. Läraren var inte med oss på museet, så vet inte riktigt om vi tog fram rätt information, men men..
 
Var också skönt att slippa stressa hem och nu sitter jag och gäspar var tionde sekund typ, haha

Om gårdagens sista fotbollsmatch

Hola!
 
Igår gick jag från nio till fem, sen var jag hemma i 40 minuter innan jag drog till fotbollsmatchen, så därför har det inte blivit några inlägg. Matchen gick asdåligt i början, jag spelade på en position som jag inte var van vid så jag låg fel i planen och allt kändes bara blä! Var också seg i benen efter att haft fotbollsträning i måndags och match igår.
Efter några minuter (när det stod 5-o till dom) så flyttade jag runt backlinjen, så vi spelade som vi har gjort innan och motståndarna fick plötsligt mycket mindre anfall. Jag började också skrika (peppande) på laget och snackade jättemycket med backlinjen, eftersom de andra laget hade en tjej som gjort alla deras mål, så vi markerade henne jättebra i andra halvlek så hon tillslut gick av planen!
Även om vi förlorade matchen så fanns glädjen där och deras mål var med slumpmål, som man inte kan göra så mycket åt och spelet blev så mycket bättre. Så jag var helt slut men nöjd efteråt :)
 
 

Jag är helt slut

 
Hej!
 
Idag har varit en lång dag.. Började med att jag mådde illa i morse, så jag gick inte på första lektionen. Mådde bättre och åkte in till andra. När skolan var över hämtade pappa mig så åkte vi till mamma och hämtade fotbollsväskan, sen till Donken och köpte cheesburgare och cola, åkte hem till pappa och bytte om och sedan mot Järfälla, som ligger på andra sidan stan..
 
Vi var en spelare för lite på planen så vi alla spelade 90 minuter, alltså en och en halv timme. Vi förlorade men i halvlek märktes det inte att vi var en man mindre, så det föll på orken. Jag var spelade bra, så det kändes ändå bra! Domaren var inte den bästa jag har haft, tjafsade och dömde fel vilket gjorde mig jävligt förbannad (!!) men det är sånt som händer..
 
Kom hem för en kvart sedan och ska nu in i duschen, sen måste jag äta, plugga lite och torka håret innan jag äntligen får lägga mig i sängen. Tyvärr börjar vi tidigt imorgon så ingen sovmorgon :'(

P!nk till Sverige!

P!nk har släppt nytt album i förra veckan och nu kommer hon till Sverige! Eller i maj, biljetterna till konserten i Globen släpps nu på fredag.
 
Lätt att jag ska gå!! P!nk är ascool och tuff och gör asbramusik! Jag såg henne i Globen när hon turnerade med sitt förra album (Funhouse), tror det var 2009. Det var skitbra! Jag grät till en aukustisk "Dear Mr. President" kan jag ju erkänna, har du inte hört den låten så gå in på spotify och lyssna!!
 
Har lyssnar lite på hennes senaste album The Truth About Love, och jag älskar "Slut like you"
 

Illa

Förra veckan var jag hemma för att jag mådde illgula och även kräktes. Blev frisk på fredagen och har mått bra fram tills idag (tisdag). Idag mådde jag också illa. Men jag fattar inte varför? Beror det på att jag äter för dåligt? För jag är inte stressad/oroad över något, inga prov eller sånt och jag sover minst sju timmar, har sovit mer i natt och i helgen. Det måste vara maten, att jag äter för dåligt efter träningen (hade träning igår)..

true story

makemestfu:

More images and relatable stuff?

Måndag

 
Idag gick brandlarmet förresten
 

Made it myself

 
Tillsatte endast vatten och smör..

Stay YOU

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyhblcLT1Z1qhtphno1_500.gif

Outfits

 

Tips!

Vill du ha lite smålockigt hår men inte orkar locka det på morgonen? Då har jag ett litet knep!
Kvällen innan blöter du håret så det är fuktigt, sen sätter du upp det i en knut och sover med den. När du vaknar och tar ut knuten så är håret lockigt! Spraya med hårspray så det håller dagen ut, du kan till och med spraya innan du tar ut knuten på morgonen.
 
Så såg mitt hår ut när dagen var slut
 

Ingen har väll missat detta?

 
 
Låten har nog alla hört, men har ni sett videon och den speciella dansen? Jag undrar hur de kom på den och varför dansar de så? Kanske har något med texten att göra, haha, precis som hästarna ?

Älska Spotify!!

Green Day's nya album ¡Uno! släpps den 26 (nästa onsdag) i Sverige men finns nu på spotify!!!
 

Ridning på Oliver

Hej!
 
Snacka om att det var seg att gå upp i morse, det värsta var när jag verkligen trodde jag hade dått upp men sen vaknat och insett att det var en dröm..
 
Idag red jag Oliver som har ett väldigt stort steg, okänslig mun och fast han är ponny känns han väldigt stor. I början var jag inte alls med i hans tempo och jag hann inte gå ut i hörnen för vipps så var hörnet borta, allt gick så fort! Kändes väldigt konstigt och jag kände mig väldigt lite på honom haha!
 
Vi jobbade mycket med att få ett bra tempo (så att gas och broms fungerar), böjda spår, volter, skänkelvikningar och lite galopp. Över lag gick det bättre än bra men inte riktigt jättebra. Jag hade svårt att känna om skänkelvikningarna var bra i traven och jag visste inte hur mycket jag kunde ta i munnen och hur mycket jag måste möta upp med skänkeln utan att han saktade av, men det beror nog på att jag bara ridit Oliver en gång innan. Galoppen kändes bra, jag formade honom bra, han gick ut i hörnen, svarade på avsaktningar, kändes inte så stel, mer stor. Jag fick honom på tygeln men så tappade jag honom, han gick ner, jag tappade osv, hade nog liiite långa tyglar och så måste jag räta upp mig mer. Men det var en positiv överraskning och ganska kul att rida honom även om jag är helt slut i låren!!
Oliver fin
Sundby RK

Beställd!

 
Livet blev plötsligt lite bättre!

En outfit

 

Nu äre bättre

Har varit hemma i tre dagar och mått skit. Egentligen startade de nog i måndags efter matchen, som jag för övrigt spelade riktigt bra fast våra två avbytare skadade sig, en till skadade sig och en fick rött.. Efteråt mådde jag illa och hade huvudvärk, när jag hade ätit och duschat var klockan tolv och jag mådde så illa och jag kräktes. Har mått illa i tre dagar och igår åt jag ingenting på hela dagen, och jag som alltid blir hungrig. Kändes så konstigt att inte äta eller vara hungrig!
Nu mår jag bättre och ska gå upp och se om jag kan gå till skolan :)

Mys låt

 
När jag hör introt till denna låt blir jag alltid lugn. Allt jobbigt bara försvinner och jag slappnar av

Varför ska man räkna kalorier??

Något som skrämmer mig är det här med mat och vikthets, att man ska räkna kalorier och hur mycket man måste träna för att förbruka det man ätit och så vidare.
 
Mat är livsviktigt. Vi måste äta för att få energi, för att orka med vardagen och varför ska då det vi stoppar i oss inte vara gott? Vi äter minst tre gånger om dagen (egentligen borde minst antalet vara fem, inkluderat mellanmål) och varför ska det då vara en jobbig grej, en sak laddad med ångest, varför inte njuta av det du stoppar i dig? Och varför denna hets om att man måste vara så otroligt smal? Blir man lyckligare då? Det tror jag inte ett dugg på! Går du ner i vikt, fast du redan är smal, tror jag att du vill ändra något annat sen, eller gå ner mer . Det kommer alltid handla om att ändra något på dig själv. Att må bra, bli nöjd med dig själv, din kropp, ja hela ditt utseende startar inifrån! Att sträva efter en vikt du hade för flera år sedan är inte rimligt, kroppen förändras.
 
Träning borde vara något du ser fram emot, något du gör för att det så jävla kul, inte för att du måste, inte för att förbränna chipsen du åt tidigare under dagen. Träning behöver inte vara på ett gym, det kan vara gå med hunden, dansa, gå promenader, åka inlines, bergsklättra, vad som helst. Men gör det för att det är kul, inte för att du måste!
 
Visst, det är inte bra att äta onyttigt varje dag, det är hälsosamt att träna och det finns absolut människor som är överviktiga och vill gå ner i vikt, men det är inte dem jag vänder mig till. Jag pratar om unga (oftast) tjejer som vill gå ner i vikt, kollar innehållsförpackningen efter kalorimängden och planerar hur de ska få bort den senare. Tjejer som tycks ha glömt bort att mat är "naturligt" om otroligt gott. Målet borde vara att må bra inte gå ner i vikt!
Jag tycker att man ska kunna äta det man är sugen på, för god mat är en njutning något som, i alla fall för mig, gör livet bättre.



Lady Gaga, Globen 31/8-12

En aning sent, I know, men här kommer det i alla fall!
 
Så jävla bra. Så otroligt jävla bra var det. Sån stämning och låtarna var jättebra, saknade bara två stycken.
Lady Gaga bjuder på show, det kan man ju ana bara genom att titta på hennes klädstil. Hela konserten är som en berättelse som handlar om att hon ska ta över världen (när jag såg henne förra gången i Globen handlade det om att hon var i ett sagoland) och att det finns personer som vill stoppa henne.
 
Det är ett slott på scen som öppnas och stängs och har flera våningar där bla bandet är placerade. Gaga sjunger låtar, pratar, byter kläder, sjunger ballader samtidigt som hon spelar på sin piano-motorcykel, tar upp söta fans på scenen och hela tiden återkommer budskapet tro på dig själv och ditt eget värde så klarar du allt!
 


Taggar till

Match med f-18 (inte mitt lag, hjälper f-18 laget) mot serieledarna, sist vi möttes slutade matchen 15-3. Till dom. Köttarläge idag? Snarare, spring tills du spyr-läge. Typ..



Helg

Skulle uppdatera mer men så kom helgen. Fredags var det fullt upp med skola och sedan överraskningsmiddag för Navana och sedan drog Hanna, Carro, Alice och jag ut. Skitkul kväll och jag var väl hemma vid halv fyra kanske.
Orkade upp till ridningen som gick super på Baronen. Sedan sov jag i princip hela dagen och söndagen blev plugg och städ-dag
 



Craving


spex 2012


.

kommer bli aktivare inom kort

Idag

 
Hade prov i igår så måndag och tisdag gick till för att plugga till det. Sen igår var jag heöt slut och hade huvudvärk hela eftermiddagen och kvällen, inte kul..
Idag har jag fixat här hemma och ska börja på en inlämning som ska in i oktober, bra va
 

with time comes change ..

Funtar på att låta luggen växa ut igen, eller klippa av allt. Någonting behöver förändras
 



bläääää

Min tredje vecka och jag har ingen plugglust. Det beror enbart på att jag vet att jag inte kommer hinna få in allt tills provet vilket gör mig jävligt frustrerad. Åt lite choklad för att motivera mig, men nu mår jag illa istället + att det är en stor äcklig spindel i mitt rum men jag vet inte vart..!

Mondayyyy

Hola!
 
Här sitter jag i mitt rum och äter någon form av tidig middag eftersom jag har träning klockan sju. Annars så var skoldagen helt okej och jag har varit hos mamma och städat. Nu ska jag packa träningsväskan så den är klar och sedan ska jag plugga till ett prov jag har på onsdag, tills det är dags att åka till ip.
 

Detail




Outfits x3





Solsidan - Har du inte kollat, så gör det!!

 

Zzz

Nu ska jag stänga ner datorn och sova. Har legat med den i sängen och varvat ner lite efter att ha fixat inför morgondagen. Bland annat gjort några förinställda inlägg tills imorgon.
 
Ny vecka imorgon och min börjar med en måndag som kommer bestå av skola och sedan träning. Hoppas på en lite lugnare träning eftersom jag har en väldig träningsvärk, speciellt i mina ljumskar! Körde bara styrka på gymmet och lite cykling med ordentlig stretching för att mjuka upp musklerna, får se om det hjälper imorgon. Sov gott!

Lördag, den långa versionen

Ridning
Lördagen började med ridning och jag fick Olympia. Olympia är en grå dam med en tendens att bli sur runt andra hästar och när man ska galppera. Hon är lite trögstartad och behöver en galopp innan hon är helt med på noterna, som att hon kommer igång då och det går alltid mycket bäätre efter att man har galopperat. Jag var inte helt nöjd med att få Olympia (och har inte ridit henne på flera år)men gav mig fan på att nu skulle hon gå fram och jag skulle få henne mjuk.
 
Självklart (med min tur) tog det säkert halva lektionen innan vi galopperade så snacka om att jag fick kämpa med henne! Men det gav resultat, hon gick på tygeln innan galoppen och det känndes jävligt bra! I själva galoppen bröt hon av och jag gjorde allt jag kunde för att få henne att hålla galoppen och jag blev riktigt skitförbannad på henne. Jag pratade rakt ut till henne när hon bröt av, typ "skämtar du eller?!!" eller "men va fan, kom igen", så inne är jag i vad jag gör. Efter galoppen var hon verkligen jättefin så det gav nog resultat ;)
 
Fotboll
Senare samma dag så hade jag match med damlaget i regnet. Det är annorlunda att spela med damlaget, än med f18, jag är inte van vid deras tempo eller spelstil, men jag gav verkligen allt jag hade, även fast det var blött som tusan. Jag blev fälld (nu har jag flera blåmärken) i straffområdet, hade två målchanser, sprang tills jag fick sura uppstötningar jag gjorde verkligen allt jag kunde och det var så otroligt kul!
 
Gammal, från Enskede-tiden

Min helg; den korta versionen



 
Åhh, vilken full helg jag har haft! Har inte haft tid eller ork att blogga så här kommer en summering:
- Fredag
Lady Gaga i Globen!! och fest
- Lördag
Ridning och fotbollsmatch i regnet
- Söndag
Lång sovmorgon och sedan plugg och gymmet