GOD JUL!!

Håller på och äter frukost och sedan ska jag fixa mig julfin för firande med släkten innan jag ska till jobbet vid nio.
Jag är såååå trött idag, men så blir det när man slutar fem på morgonen
Hoppas ni alla har en jättefin och mysig jul!!

Dagen före doppardagen

23 december. Kvällen före julafton och vad gör jag? Jo, jag är på väg till jobbet för att jobba ett nio timmars pass. Jag slutar 5 på julaftonsmorhonen.
Inte värsta grejen eftersom det är rätt skönt att jobba natt eftersom det är mindre folk då och stress då, men hade hellre legat i sängen.. 

!!
Rekommenderas!!


Igår kväll var jag på bio med min bror och vi såg The Hunger Games: Catching Fire, och den var asbra! Jag har läst böckerna men det var något år sedan så jag kommer inte ihåg så mycket men visste ungefär var som skulle hända men tycker ändå att filmen var så spännande! Ibland nästan så det blev jobbigt att titta, och vid ett tillfälle blev jag så rädd att jag skrek rakt ut, haha

Tips

Yoghurt, fiberhavregryn, banan och hallon, snabbt, enkelt och gott!

Horseshow

I söndags var det Horse Show i Globen och jag var där med några från stallet.
Vi såg bland annat hoppning (ponny, kändisar och proffs), frihetsdressyr ("ryttaren" stog på marken och kommunicerar med ca 10 lösa hästar), Pegasus, fyrspann, cowboys, indianer, riddare och julavslutningen med tomtar, "renar", hundar och annat juligt!
Fyndade även 10 par ridstrumpor för 100 kronor!


Twister

Red denna övertaggade fillur i lördags och fick en rejäl träningsvärk av det!!
Gick bra i början med tempoväxlingar och skänkelvikningar fram tills galoppen, där var jag för trött för att orka rida "rätt" så red med armarna istället vilket inte är det bästa, speciellt eftersom han blev väldigt stark.. Live and learn