Berättelsen om Pi


Lördag

Tjena!

Har ingen inspiration att blogga så då blir det lite ströinlägg. Helt okej vecka och igår var det utgång med bl.a. Ida som vi planerade för några veckor sedan! Kom hem kanske halv fyra och efter att ha varit hemma i 10 minuter börjar Linuds skälla.. En aningen sen reaktion för att vara en vakthund, haha

Idag var det turning som gick sådär och sedan leda, hem duscha och sova! Var så trött!! Sen åt jag middag och fixade mig för nu väntar jag på pendeln till tc för jag ska ut med Malin från stallet och hennes vänner! Ho hard or go home


Jag idag


Tagga!!

Jag är nu hos och Alice och vi snackar skit, fixar oss, dricker drinkar och taggar till utgång! Lånade hennes underbara locktång så har lite liv i mitt svall nu för en gångs skull!


Like a dog

När jag leder och fixar för handikappen så är det som att koppla min hund, Linus. Kaluha är så lugn och snäll att leda (så klart eftersom hon går i handikappen) men även i hanteringen. Hon bryr sig inte när jag borstar under magen eller benen (där många är känsliga) och inte heller att spänna sadelgjorden, tränsa eller gå med ner till stallet. Så hon känns som min hund, lätthanterlig, lugn och väldigt snäll!


Woop woop

Missade precis bussen från Huddinge..


Go hard or go HOME

http://alskaralskarinte.shapemeup.se/files/2012/08/blogg7.jpg
Så sant!
 
Ibland på gymet ser jag tjejer som är hårt sminkade och inte riktigt ser ut att anstränga sig, eller på väg ut från gymet och det synns inte att de har tränat. Jag vet att det inte synns lika mycket på alla när de anstränger sig, men när man är på gymmet, eller tränar, så handlar det inte om att se så bra eller söt ut som möjligt. Allt det här med att det är fult eller pinsamt att bli röd i ansiktet, svettas eller liknande är ju bara så töntigt! Du är där för att träna, så gör det då och skit i hur du ser ut, vem bryr sig ändå? Ingen!

Feb. 16, 2013

Lördag och jag är på väg till stallet. Jag ska möta Carro i Huddinge och just nu sitter jag på bussen dit,
Idag ska jag försöka rida ännu mer med magen, hade en grov träningsvärk sist i magen men också ont i händerna, så det går i alla fall åt rätt håll!


Nej till utstickande revben

Jag skrev innan om kalorerna i en semla och en annan sak jag tycker börjar bli skrämmande är alla träningsbilder på instagram. Inspirationsbilderna där (ofta) en solbränd, smal tjej visar upp sin tränade mage. Men saken är den att hennes revben och höftben ofta sticker ut. Och bilder är då taggaed med "thin", "perfect", "inspiration" och så vidare. Fine, bra med ispiration och viljan att få en stark kropp men själva idealet är sjukt. Att folk tycker att en trådsmal tjej med utstickande revben är en inspiration? Jag tykcer hon ser läskig ut, nästan anorektiskt med muskler typ.Träningsinspiration för mig är en tränad person där revbenen inte syns!
 
http://www.mondoblog.se/nopainnogain/files/2012/03/20120330-111249.jpg

Farligt värre..

Linus är så töntig, haha
Han hoppade upp på snön och när han ser grejen som sticker upp ur snön så morrar han och "smyger" sig på den..


Torsdag

Sitter på engelskan och är helt slut. Vet inte riktigt varför..
Senare idag har jag redovisning, bläää
Men ska få alla-hjärtans-dag-godis av Alice sen, längtar haha


Dom bara skriker på mig!!

Från här

Visst fan kan man äta en semla utan att hänga upp sig på kalorierna!!

Jag har en hangup på det här med vikt och träning. Till exempel när jag hörde på radion något om att "hur ska du få bort dom där extra kalorierna från den feta grädden på semlorna, jo dansa till 45 hits non stop..". Visst, det kanske inte var menat något speciellt utan bara för att få göra reklam för sin station. Men budskapet blir ju helt fel. Ska man inte kunna äta en semla på fettis-dagen utan att behöva tänka på hur man ska förbränna bort kalorierna? Vad är det för sjuk tankesätt?? Att inte kunna unna sig något, någonsin? Bara för att du äter en semla betyder det inte att du går upp i vikt, det krävs ganska många fler semlor än så.
 
Visst, det är inte bra att äta onyttigt varje dag, och det kan vara bra att bara ha två godisdagar. Men det betyder ju inte att man aldrig får bryta mot detta. Ibland måste man unna sig något bara för att det är gott. Livet består ju till så mycket av att äta någonting, frukost, lunch, mellanmål, middag eller efterrätt. Jag tycker det är sjukt att hänga upp sig på kalorier som jag hör många gör idag. för återigen att bli nöjd med sig kropp börjar inifrån!!
http://www.swea.org/webarchive/data_foreningar/barcelona/Semla.jpg

Fettisdagen in my heart!


Håret idag


Haaaaha


Fall Out Boy

Fall Out Boy har återförenats (äntligen!!!) och ska på turné och släppa nytt album! Såg på Facebook att de hade släppt en ny singel, "My Songs Know What You Did In The Dark". Sökte upp den direkt och nu har den gått på repeat hela kvällen, så bra!


Fredag

Valde inte skor efter väder idag


Såhär hittade jag Linus igår:


Nu:


Fortfarande tisdag

Nu har jag matte, men till lunch åt vi Taco Bar som var jättegott!
Har också huvudvärk v någon anledning..


Onsdag

Så här kul har vi i skolan..


FKB

Har precis kört ett pass på Sats med mamma och idag gick det riktigt bra! Körde totalt en och en halv timme med 40 minuter kondition och resten styrka.
Invigde också mina nya tränings shorts som är assköna!


Tips

Sov med en fiskbensfläta inatt så mitt hår var på gränsen till krulligt imorse, så jag plattade det för att få det mer lockigt/vågit


Tisdag

Började med att jag drog mig för länge o sängen så jag inte hann äta frukost och glömde mina ringar och mina hörlurar. Höll på att missa bussen också..
Nu är jag i södra station och väntar på bussen som så klart är sen så jag kommer komma sent till skolan, bra start på dagen..


Livet blev just lite bättre


Nytt från Guldfynd


Helt slut

Nu är jag helt slut. Har hjälpt farmor att flytta idag och det var riktigt jobbigt.
Hon bor i Gnesta så det är en bit att åka. Eftersom huset har en sluttade tomt var vi tvungna att gå ner och uppför en brant och riktigt isig backe till flyttbilen. Det var möbler, tavlor, kläder och lite allt möjligt. Sen åkte vi till hennes nya lägenhet och lassade in och monterade ihop allt. Men vi var tvungna att åka tillbaka till villan eftersom vi glömde några saker men då höll vi på att inte komma in i lägenheten eftersom portkoden slutar gälla efter en viss tid. Men det löste sig till slut och vi kunde åka hem.
12 timmar tog det. 12 timmar från det att vi åkte till vi kom hem och jag måste gå upp sex imorgon, kill me..


Lördag

Nu är jag på väg till ridningen efter att, som vanligt gått med Linus. Det är jättefint väder ute med sol så antagligen är det rätt kallt ute. Fast eftersom jag har kläder efter väder så fryser jag inte :)