Lördag

Igår var det full rulle! Först ridning och där hoppade jag med Baron och det gick mycket bra.
Sen leda i handikappen (gick också bra) och sedan till Fors Gård för att rida islänningar vilket var väldigt mysig!
Sen skyndade jag mig hem för att duscha och sminka mig eftersom tjejerna skulle äta middag hos mig för att fira min födelsedag. Det var jättemysigt och kul med fina paket!
Sen drog vi ut till Nype där jag och Arre stannade kvar lite längre. Dansade, skrattade, drack tequila och fick en guld-glittrig hatt som jag hade på mig hela kvällen. Kom hem lite innan fyra och somnade vid fem. Riktigt lyckad kväll!!!!


B-day

Jag har ju helt glömt berätta om min födelsedag!!
Jag fyllde år i måndags, hela 19 år, och blev enligt tradition väckt med sång och frukost på sängen samt en liten present som var pengar till min resa i sommar.

Sen höll jag på att missa bussen, men hann precis som tur var (!), och när jag träffade Ny i södra hade hon glömt att jag fyllde år så jag hittade tills hon kom på det haha
I skolan så sjöng klassen för mig och när vi skulle äta fick jag välja, ofc blev det biff och bea!!

Kvällen avslutades med jättegod pasta till middag med familjen på Ciao Ciao vid Östermalmstorg!


30 april

Hej!

Igår var det mösspåtagning och Valborg. Mösspåtagningen började klockan två med cider och tal från rektorn i skolan, sen regnade det för att sedan börja hagla, men som tur var hade jag paraply(!!). Vi sjöng två sånger innan vi äntligen fick ta på oss mössorna och hurra och sedan gick vi till Snaps och skålade där och hade allmänt trevligt.
Åkte hem och bytte kläder för att sen åka till Arre för att grilla och snacka lite skit med Ny och Hanna, riktigt mysigt! Efter middagen förade vi med lite annat folk innan vi drog till Amba och skakade rumpa haha
Jätteroligt och mysig 30 april helt enkelt!