Love, love, love!


Soon..

London om två dagar!


Sleep, eat, repeat

Idag... Vad har jag gjort idag... Eller tekniskt sätt igår.
Jo, jag har sovit och ätit middag hos Ny. Det är tur att jag har så många wifeys runt mig eftersom jag inte kan laga mat for shit, haha.

Julen 2014

Nu såhär fyra dagar efter julafton har jag smält det hela. Smält att jag faktiskt inte jobbar förens den 13 januari. Som i nästa år! Bara det känns superskönt!
Men min jul var bra och riktigt stressig och jobbig.
Bra på jul-fronten med firande 45 från stan (även om det var skitkallt) i mosters stuga. Jag hade en superfin svart klänning och juligt gröna örhängen, jag åt god julfika, såg traditionsenligt Kalle klockan tre, åt supergod julmat och fick fina julklappar. Vi var dock tvungna att åka hem vid sju för att jag skulle jobba.
Då började det jobbiga.
Jobba 20-05 både 24:e och den 25:e och det var kaos. Det var sååååå mycket gäster. Den 25:e var värst, blinkade bokstavligen bort tårarna två-tre gånger.
Det kändes som att springa på ett lutande löpband som går fortare och fortare hela tiden fast du själv har samma tempo. Ville dela mig själv i tre delar för att klara det ungefär, och sen att jag är trött och inte helt frisk hjälpte ju inte.. Nej, fy fan va jobbigt det var.
Men julen var ju bra iallafall! Mini-jul med Jocke, riktig jul med mamma och co. och sedan jul med pappa.
Började med julgröt ofc!

Nya favoriter från Cocoo.se

Finaste halsbandet
av min finaste

Brilliant!


Coco Chanel

"Fashion has become a joke. The designers have forgotten that there are women inside the dresses. Most women dress for men and want to be admired. But they must also be able to move, to get into a car without bursting their seams! Clothes must have a natural shape."

Outfits från sommaren -14


All i want for X-mas...


Upplagt av mig 2011 och nu har jag äntligen fått det såhär tre år senare, och det var definitivt värt väntan!
Jag har aldrig mått bättre på den fronten samtidigt som jag aldrig har mått sämre fysiskt. Allt, eller det mesta, grundar sig i att jag enbart jobbar natt mot min vilja egentligen.
Jag sover halva dagarna så min dygnsrytm blir helt sabbad. Men eftersom jag också är vaken på dagarna för att träffa min familj, mina vänner och min pojkvän så sover jag oregelbundet hela tiden.
Jag är konstant trött på grund av detta och vaknar aldrig upp och känner mig pigg, utan bara trött, grå och hängig. Detta resulterar i att jag knappt orkar träffa folk med normala dags-rutiner. Jag går hela tiden om min familj så jag ser dom knappt. Jag orkar aldrig träna, jag äter dåligt och jag blir sjuk hela tiden.
Just nu är jag förkyld vilket jag även var i slutet av november/början av december, sen blev det lite bättre (aldrig helt bra), och nu är jag där igen.
Jag har pratat med mitt jobb men inget händer, där har jag fått höra att i april så ska det nog gå att ändra. Men hur fan kommer jag må då om jag nu mår såhär? Och vill jag ens veta det?

♥♥