Just nu


Bara jag som kollar på Let's Dance för att Kenza är med?

Dagens


...

 
 

Fredags träning


Precis varit på Sats och svettats lite, och som mina muskler värker nu av mjölksyra! Det var jobbigt att gå ner för trappan, haha

På Ikea




Work it!


23:58


Påväg hem från jobbet och är sååå trött, så det blev lite flummigt på slutet, haha
Jobbade 16.30-23 så nu längtar jag till sängen..

Tv-serier

 
Dessa serier följer jag just nu. Har sett alla avsnitt av allihoppa förutom Grey's och Glee, där kollar jag nu om från början för att jag missade några avsnitt när dom gick på tv. Jag har ingen super favorit, men eftersom jag älskar humor så kan jag ju alla Vänner och Big Bang avsnitt utantill så dom blir väl ändå favoriterna och dom rekomenderar jag verkligen!

Ett par skor, 3 outfits

 
1. Kavaj, vit t-shirt och boyfriendjeans. Den röd/rosa kavajen (kavaj fungerar alltid!) ger färg och liv till det hela och för att inte blir för uppklädd så lössittande boyfriendjeans. Färgerna fungerar alla med varandra och det funkar både med silver eller guld accessoarer till.
 
2. Enkelt, svart och vitt. Tröjan är i fokus och eftersom den är lite stor så stuprörsjeans för att skapa kontraster (mellan löst och tajt). Svart på jeansen och klackarna för att det förlänger benen och klackarna gör det lite roligare eftersom det är så enkelt från början.
 
3. Kjolen är i fokus eftersom den är lila och resten går i svart. Eftersom alla svarta "delar" (tröjan, strupmbyxorna och skorna) är i olika material så blir det inte enformigt/tråkigt. Klackarna klär också upp outfiten än om det hade varit kängor eller andra platta skor.

Onsdag


Sitter på Il piato och äter lunch med Arre och Nadya och catchar upp lite, supermysigt!!

Tisdag


Hej, nu är jag på väg till jobbet. Jobbar till 23 ikväll så jag tog sovmorgon idag och gissa om det var skönt?!?! Har varit så trött hela helgen så det var riktigt skönt att få sova ut, tror jag sov över tip timmar

Skönhets tips x8

 
- Borsta aldrig blött hår, det sliter jättemycket på håret
- När du använder en sminkborste, t.e.x puderborste, så innan du applicerar, slå borsten mot fingret för att få bort överflödigt puder
- Använd bara balsam i hårtopparna, annars kan balsamet göra hårbotten fettig
- En mascara håller i cirka tre månader, men släng den tidigare om den börjar klumpa sig elle lukta konstigt
- Använd ögonfransböjare innan du sätter på mascara, gör du tvärtom kan fransarna gå av
- Ögonfransarna kan också gå av om du sover med mascara på
- När du använder fundation eller liknande så applicera ner mot halsen också, annars då får du i värsta fall ansiktet i en färg och halsen annan
- Träna inte med mycket fundation eller liknande i ansiktet för då kan inte huden andas och det kan leda till dålig hy (jag sköljer alltid ansiktet innan jag tränar)

Haha

 
 
 
 
 

30 Seconds To Mats @ Fryshuset

 
 
 
 
I lördags var jag och såg 30 Seconds To Mars på Fryshuset. Dom spelade i en större sal än vad All -time Low gjorde så jag såg sämre, men eftersom 30 Seconds har mer pengar att röra sig med så var showen bättre. Det var mer tanke på och en häfftigare ljusshow, scenen gick ut en bit längst fram i piubliken, extra effekter som ballonger och konfetti och det var bättre ljud utom någon låt.
Jag tyckte konserten var bra och det märks att dom har hållit på ett tag. Jared (sångaren) hade publiken lindat runt sitt lillfinger och det var mycket allsång, men det tycker jag föll sig naturligt eftersom många av deras låtar är uppbyggda så. Ljudet var som sagt väldigt bra, man hörde alla instrument utan att sången försvann.
 
Dom hade med alla låtar jag ville höra, spelade in ett youtubeklipp där publiken skriker Sverige, Noomi Rapace kom ut på scenen och fick sångaren att säga "vill du ligga?" och dom gjorde en jättebra cover på Rihannas "Stay", och jag löpte en snygg tröja så jag är nöjd!

Ett plagg, 3 outfits

 
1. En bra bas outfit med enkla blåa jeans och en lite tuffare men ändå snygga och rätt enkla skor till. Passar till alla tillfällen. Klä upp outfiten med stort halsband, lite urringning och fixat hår. Klä ner med diskreta och enkla smycken och uppsatt hår.
 
2. Typ av kostym där byxor och kavajen går i samma nyans. Vitt och blått funkar alltid ihop och skjortan bidrar till kostym-känslan medans skorna bryter av och ger det hela lite edge. Matcha skorna med svart väska och silversmycken.
 
3. Skinbyxorna (eller skinnimitiation) och skjortan tillsammans gör att det inte blir "lack & läder" och inte heller kontors känsla, utan en lagom mix. Lägg till lockat hår, mycket smink och svart kuvert-väska så har du en partyoutfit, men lika enkelt en vardagsoutfit med stram hästsvans, sparsamt smink och bara en kappa över.

Måndag


God morgon!

Jag sitter och äter frukost och dricker vanilj te. Snart ska jag gå till bussen och åka till jobbet. Idag jobbar jag till 19, hur jag nu ska orka det, är så trött..

Söndag




Hej!

Nu är jag på Sats och sitter och cyklar och innan körde jag styrka.
Jobbet gick bra och rätt fort och på min rast såg jag lite av hockeyfinalen, så synd att vi förlorade!!

Pretty, pretty, pretty

Beautywedding dress wedding dressesLike a true princessnoivasmoc | OnInStagramWeddingDress wedding dress wedding dressesmarry meUntitledwedding dress wedding dresseswedding dress wedding dresses

Lilla Linus♥

 
Hittade det här gamla collaget på min plutt! Nu när jag bor hos mamma så saknar jag honom, och det händer att jag vänder mig om och tittar efter honom fast han inte är här.♥

Lördag

Hej!
 
Har jobbat hela dagen idag fast jag igentligenn skulle varit i stallet, men sånnt händer ibland. Ikväll så var jag på Fryshuset och såg 30 Seconds to Mars, men det berättar jag mer om någon annan dag för nu måste jag sova. Ska upp och jobba imorgon också och efter så ska jag till Sats. Har hållt mig till mitt mål att träna tre gånger i vekan i fem veckor nu, bra Fia! Snart är det dags att belöna mig själv, men mer om det senare också. Gonatt!
 
Bild från ikväll
 

Påväg hem från jobbet



Yes please!

 
Stölvar - Här
Halsband - Här
Trenchcoat - Här
Hatt - Här
Parfym - YSL
Halsband - Här
Armband- Här

Riktigt fredagsmys

Sitter på Café 60 med Malin och babblar om allt och inget, så skönt att bara snacka fritt.



New

 
Mina favoriter från H&M's nyheter och du hittar dom här!

Best. Movie. Ever!!

A33n7_large

Fall Out Bird



Ett av mina favoritband Fall Out Boy har släppt en spelapp som är precis Flappy Bird, nämligen Fall Out Bird. Skillnaderna är att istället för fåglar är det bandmedlemmarna som flyger, man ska akta sig för gitarrer istället för rör, och det spelas en av deras låtar när man kör. Rolig idé, och roligare än vanliga Flappy Bird!

30 Seconds To Mars på lördag!!

 
På lördag är det dags igen, och då ska jag se 30 Seconds To Mars, så taggad!! Tror att det är på Frysuset igen, men är inte helt hundra.
Såg dom inte när dom spelade på Grörnan i sommras (av någon anledning?) och inte när dom spelade på Annextet (om jag inte minns fel) så tredje gången gillt!

All Time Low 18/2-14

I tisdags så var jag på konsert i Fryshuset och såg All Time Low. Jag har lyssnat på dom i lite över tre år så det var en efterölängtad upplevelse!
Det var en liten lokal, mindre än Annexet (för er som varit där), så jag såg rätt bra och det blev en intim spelning. Ljudet var rätt bra, basen var väll inte den bästa men annars var det ändå rätt bra mixat så man hörde sången och instrumentetnm även om det ibland blev det en aning grötigt.
Dom var väldigt bra live och hade massa energi, bra spellista och jag fick höra mina favoriter. Bäst tyckte jag "Lost in Stereo" och "Dear Maria, Count Me In" var.
 
 

På väg


Hellu!

Jag väntar nu på bussen till jobbet för jag ska jobba extra. Det är bara ett fyra timmars pass, men det är bara skönt för jag är sååå trött!

Stockholm Tunnel Run 2014


Sitter på tuben och såg detta, ska man springa i en biltunnel? Hur coolt?!?!

Söndag

Hallå!

Idag har jag jobbat, varit på Sats, tappat mobilen i marken, och tillslut varit på bio med Malin. Vi såg Frozen som var så bra och jag är helt kär i snögubben Olof!! Tror filmen ska utspela sig i Norge eftersom karaktärerna hette Anna, Elsa och Sven, det var renar med, dom snackade om fjordar OCH det fanns en midsommarstång och det finns väl inte överallt?



09.08


Hola, jag är på väg till stallet och jag är jättetrött. Jobbade till 23 igår och när jag kom hem tittade jag på en film, inte det smartaste kanske..
Jobbar från 17 ikväll så ska försöka sova någon timme när jag kommer hem, längtar redan till min varma, mjuka, sköna säng

Inte från min Valentine men från mamma❤️




Favoriter


Söndag

Hej, idag har jag jobbat och nu sitter jag i omklädningsrummet på gymet efter att ha kört ett väldigt lungt pass.
Jag är trött i kroppen och i huvudet så ska bli skönt att komma hem och ta det lungt.


Efterrätt


Fortfarande lördag


Hej!

Jobba bara några få timmar och åkte sedan direkt till gymet, praktiskt att bussen går hela vägen till gymet! Idag blev det ett lungt pass, ska nämligen dit imorgon också, ska ju få ihop tre träningar i veckan. Nu ska jag duscha och se vad det blir till middag, ha en mysig lördagskväll!


Lördag




God morgon!

Jag har precis gått upp och ska nu äta frukost.
Idag så jobbar jag så ingen ridning för mig. Efter jobbet tänkte jag åka till Sats för ett pass, har bara tränat en gång denna vecka.

That's actually kind of cute...

Från mitt rum





Sats(a)


Har precis varit på gymet och kört ett pass Och nu ska jag hem och duscha, sen blir det thai till middag .


Jag vill säga alive

true | Tumblr
 
Just nu så är jag "just breathing". I ridningen så finns det ett uttryck som heter "att åka häst" det betyder att man bara sitter på hästen och inte gör något, utan bara åker med. Men när man rider så arbetar man hela tiden och kämpar för varje steg hästen tar. I nuläget så åker jag häst fast på livet, om ni fattar vad jag menar. Jag bara "är" istället för att leva.
Jag har inte gett upp mitt liv helt, men det som jag nämnde tidigare, att det känns som om jag slösar bort vissa dagar.
 
Jag vill göra en förändring men vet inte riktigt hur, eller jo jag vet, men eftersom förändring är lite skrämmande så är det enklare att fortsätta i samma spår som jag gör nu. Men jag måste ta mig i kragen. få ändan ur vagnen och allt det där för jag vill inte sitta och vara halvnöjd med mitt liv, jag vill vara helt nöjd.
 
Förändringar:
- Jag vill få mer pengar så jag kan börja spara till en resa eller lägenhet, alltså måste jag jobba fler timmar
- För att jobba mer måste jag be Donken om fler timmar eller skaffa ett extra jobb
- Jag vill plugga i framtiden, alltså måste jag titta igenom utbudet av utbildningar
- Jag vill träffa mina vänner mer, alltså måste jag anstränga mig mer och planera bättre så vi hittar en dag att ses
- Jag vill fortsätta att träna tre gånger i veckan varav två på Sats, alltså måste jag planera mina lediga dagar så jag kommer iväg
- Jag vill få klart mitt rum hos mamma, alltså måste jag rensa och hitta bilder att fylla väggarna med

Tips - nagellack

 
Jag måste tipsa om H6M:s egna naegellack som jag tycker sitter väldigt bra. Det räcker nästan med ett lager för att få det snyggt och naglarna blir glansiga och fina utan överlack. Penseln är bred och bra och det håller länge!
Jag har provat en del olika märken men tycker att H&M är det mest prisvärda, en flaska kostar cirka 39 kronor. Dom har också ett brett utbud på färger, till exempel grått och blått som jag länge letat efter innan jag hittade dom på H&M.

All day everyday

Original

Ny favorit som går på repeat

 

Middag

Har shoppat lite nödvändigheter och sedan blev det en spontan middag med mamma på söder. Vi åt på en mysig turkisk resturang som heter Aya Sofya och jag åt jättegod lax




Dagens



...

Facebook

Påväg

Sitter på tuben in till tc för att fixa lite saker. Ska köpa ny mascara och byta ett par strumpbyxor till exempel.


Frulle


Godmorgon, eller god förmiddag!
 
Jag håller på och äter frukost, och ja, jag äter frukost så sent för att jag har vänt lite på dygnet när jag jobbade natt. Men ska försöka vända tillbaka det så jag orkar gå upp innan halv ett..

Lördag

Hej!

Jag jobbade ju natt igår och det gick bra, lite segt sista timmen bara. Sen hem och sova tre timmar, upp 08.45, äta , gå med Linus och sedan åka till stallet.
Ridningen gick som väntat inte så bra men det berodde faktiskt inte på att jag sovit för lite utan för att hästen jag red blir väldigt sur så fort en annan häst kommer för nära..