Svart, svart, svart!

Kappa och tröja Zara // Jeans JC // Skor Nelly
Signaturfärgen på ofc!

29 april 2015


Efter lite serier blev det middag på min favorit resturang Ciao Ciao och lite paket, YSL parfym och choklad so far!

'Cause it's MY BIRTHDAY!!!


That's right, idag fyller jag 21!
Dagen har väll börjat hel okej med tanke på att jag jobbade. Bara fyra timmar dör jag hade utbildning så finns värre.
Nu är jag påväg hem till soffan och Netflix!

Natti


Har jobbat lördag och söndag och nu ska jag äntligen göra som Linus och sova!

Music = LifeDet BÄSTA jag har läst på länge. Och det är så sant!
Jag har alltid tänkt att musiken hjälpte mig genom allt jobbigt men det var mer en kraft, inspiration att orka hjälpa migsjälv. Och hur häftigt är inte det? Att en låt kan frambringa mod, energi, minnen och framförallt att veta att du är inte ensam..

Gjort är gjortFörut tänkte jag på vad som hade hänt om jag hade agerat annorlunda i livet, gjort annorlunda val. Jag tänkte på frågor som "hur hade mitt liv sätt ut idag? Hade jag haft fler vänner? Hade jag rest mer? Upplevt mer? Haft det bättre?". Och den största och jobbigaste frågan, "Valde jag fel?".
Idag så har jag slutat tänkte så för att jag får inte ut någonting av det. Det är bara slöseri med tid att tänka på "vad som hade kunnat vara" det är mycket bättre att se framåt istället. Det är ju där jag har en chans att påverka, gjort är ju redan gjort. Och hade jag valt annorlunda så hade jag ju inte varit den jag är idag och jag är stolt över den starka person som jag faktiskt nu är!
Enda gången jag idag tittar bakåt är för att se hur långt jag faktiskt har kommit och det ger mig en fet egoboost!
Skit i att ångra val, ta lärdomen med dig och se framåt så blir det mycket bättre nästa gång, det är inget slöseri om du lärde dig något, det tog mig bara lite tid att inse det.

Varför jag älskar lyckliga slut

Och så levde dom lyckliga i alla dina dagar!
De bästa filmsluten är de som slutar lyckligt. Killen får tjejen, alla hjältar överlever, skurkarna gör det inte eller åker in i fängelse och så vidare.
Oftast så är det så att jag inte gillar filmer som inte har lyckliga slut. Till exempel så har jag aldrig sett Titanic för jag vet ju hur den slutar, han offrar sig för henne, och sen dels för att jag bara kommer gråta så mycket.
Anledningen till att jag älskar lyckliga slut är för att resten av världen är så hemsk, det finns inte mycket rättvisa, dom goda människorna dör och folk som begår brott, är elaka och dåliga människor kommer undan med det.
I livet finns det ingen som helst garanti för att få ett lyckligt slut vilket skrämmer mig. Man vet aldrig vad som kommer att hända.
Därför vill jag att när jag ser på film så ska filmen vara varm, lite rolig och med ett lyckligt slut så jag får fly verkligheten till en bättre och mer rättvis värld en liten stund.
The Notebook