Sophia Webster

 
Instagram är ju fantastiskt, inte nog med att du kan följa dina vänner du kan även följa personer som bara matar ditt flöde med inspiration! Jag följer i skrivande stund 298 personer och en hel del av mitt flöde är mode relaterat.
Det är tack vare instagram som jag hittade detta skomärke, Sophia Webster.
Webster är en brittisk skodesigner med sin bas och sina (än så länge) två butiker i England. Hon har blivit mest förknippad med "fjärilsskon" (som ni ser i mitten) samt sin feminima stil.
Som den skoälskare jag är så tycker jag att hennes skor är annorlunda, lekfulla och väldigt coola. Priset på hennes skor är cirka 4'000 och uppåt så det är tyvärr inget jag kommer införskaffa den närmsta tiden, men drömma kan man ju alltid göra!

Wanties

 
1./2./3./4./5.
 
Lite saker jag har spanat in på sistone!
Med stora strasshalsband, nya höstskor och ny väska så är jag nog nästan redo för hösten.

Update



Hej bloggen!
Jag har varit (och är nog fortfarande) sjuk. Började med lite halsont som blev feber, illamående och yrsel på lördagsnatten. Inte jättekul direkt, gick till läkaren på måndagen fick penicillin mot halsfluss som jag då har så nu börjar det bli bättre!
Äter som vanligt och börjar känna mig som vanligt vilket är jätteskönt.

Inspo rosor


❤️


Söndag

Sjuk igen..
Inte alls kul så här är en bild på en tårta jag gjorde som frisk




5:17, semestern är över


Det är den verkligen.. Har inte haft den bästa morgonen så får se hur detta 6-15 pass går..

Inspo, Shopping goals


AC/DC på Friends Arena


Ikväll så var pappa, Jocke och jag på Friends i Solna och såg AC/DC.
Dom började starkt med att vara i tid och med några bra fartiga låtar som fick igång publiken. Sedan höll dom samma nivå och blandade hits med lite mindre kännda låtar så det blev inte allt för segt för mig som bara lyssnat på hitsen.
Ljudet och ljusshowen var bra samt att de hade fyra stora skärmar så man hela tiden såg.
Jag tyckte att gitarristen Angus Youngs gitarrsolo var lite väl långt samt att det var inget snack med publiken men det tror jag beror på att sångaren Brian Johnsons röst inte var på topp. Det var nämligen en liten paus mellan varje låt då han kanske drack något eller liknande för rösten.
Men på det stora hela så var det en bra konsert med bra ös, ljud, bilder, låtval och show, dom kan sin grej!

Söndag

Idag har jag haft huvudvärk och varit seg och trött så har tagit det lugnt men har iallafall börjat måla mitt rum, så det är alltid något.

Från mörklila till vitt

Plättlätt


Imorse så bestämde jag mig för att göra smoothie. Det är jättelätt, bara hälla i lite olika bär och frukter med youghurt och mixa så är det klart!

Stop the madness

Bild från Google
 
Något jag inte alls tycker är snyggt är när bh-banden syns!
Har du en klänning, topp eller tröja som är antingen urringad i ryggen, utan ärmar eller har smala band så bär en axelbandslös bh!
Det förstör hela intrycket och outfiten när banden syns. Speciellt eftersom jag tycker att smala band till klänningar är så fina!
Det finns bra axlbandslösa bh:ar på till exempel Twilfit eller Triumph där du kan få hjälp att verkligen hitta någon som sitter bra och inte åker ner eller liknande. Jag har en svart från Twilfit som sitter jättebra under hela dagen som jag älskar. Så ta tiden och köp en axelbandslös bh för det betalar sig i längden!

Lördag


Idag, idag har jag hunnit med en del.
Började morgonen med powerwalk med Linus i regnet i 40 minuter. Sen gröt till frulle, tejpa lister så jag kan måla, lunch, snabbis till stan med pappa, thai med Jocke hos mamma och lite snack, sen övningskörning med pappa innan filmkväll med Jocke. Full rulle så nu är jag rätt trött och ska nog lägga mig och kolla lite serier i sängen.

18:46


Idag är det fredag och jag har träffat Arre för lite snack och obligatorisk kladdkaka, köpt färg till mitt rum som jag ska måla om och nu tränat, det känns bra!

Frukost


Äpple, päron, banan, nötter, havregryn och yoghurt.

Love

Är helt kär i dessa skönheter från cocoo.se!


Ted 2


Precis sätt Ted 2 i Sickla och den var helt okej, jag tycker att ettan var bättre.
Den var rolig och handlingen var hyfsad men den hade inte samma "sting" som ettan. Gillar du den typen av humor så gillar du antagligen denna film också annars tror jag det finns risk för besvikelse..


Billiga semester tips


Hej, tänkte tipsa lite om vad man kan göra nu i sommar som inte kostar skjortan.

PicknikSamla lite vänner, köp frukt, kakor eller liknade, ta med filt, fotboll och högtalare och sätt er i någon park. Mysig med vänner, sol och mat!
Grilla - Ungefär samma koncept som föregående men ni kan även samlas hemma hos någon och ha knytkalas så delar man på konstanserna.
Promenera - Åk till Gamla Stan eller Slussen och gå runt och kolla på turister och människor och njut av solen med en glass och bra sällskap. 
Minigolf - Finns lite här och var (bara att googla) och brukar vara rätt kul och inte speciellt dyrt heller
Klädbytardag - Samla dina vänner och byt kläder med varandra eller turas om att hjälpa varandra rensa i garderoben. Det är kul plus att man får nya kläder och inspiration helt gratis!
Åk och bada - Cykla eller ta bussen till en badplats med en vän eller flera och ha en skön dag i solen!

Och glöm inte att allt är kul i rätt sällskap!

Torsdag


Efter en mysig morgon med Jocke är jag nu påväg till stan för att träffa Malin för fika och lite välbehövligt snack!

Check


Har precis avklarat ett pass på Sats dör det blev kondition och lite armar. Var ett tag sedan jag tränade så ska komma igång nu igen!

Turkiet


Min semester i Turkiet, alanya, var riktigt lyckad!
Jag fick precis vad jag behövde, en vecka med sol, bad, avkoppling, böcker mycket mat, frukt och desserter.
Vi bodde på Sunprime C Lounge med all inclusive så obegränsat med mat och dryck vid varje måltid samt barer med läsk och vatten under dagen och kvällen.
Det fanns pool med stolar men även strand några meter bort med hotellets stolar där vi spenderade mest tid. Hotellet var mysigt och personalen var trevliga och bjöd på melon vid havet varje eftermiddag vilket var väldigt uppskattat.
Det var verkligen skönt att få komma bort och ladda batterierna med min kära pojkvän!❤️

Back in town


Hola!
Jag är hemma och är så trött! Kom hem vid 5-tiden imorse och har sovit cirka fem timmar för jag vill inte vända på dygnet.. Ska lägga mig tidigt så jag känner mig som människa imorgon igen!

Inspo; Bluuuuuue


Idag åker vi!!

Alldeles för tidigt men jag är vaken iallafall och äter just nu frukost.

Hoppas jag får sova
på planet

Söndag 5 juli


Hola!
Jag håller på med det sista inför resan för inatt/tidig tidig morgon så bär det av mot Turkiet! Hoppas bara jag inte glömmer något..

Tips: Vitamin String Quartet

 
Tror jag har skrivit om detta förut men det är så bra så det tåls att upprepas!
På Spotify finns det en grupp som heter Vitamin String Quartet och dom gör mordena låtar i klassisk musik. Väldigt lugnande och skönt att ha som bakgrundsljud fast man ändå lyssnar på en låt och ingen symfoni eller stycke.
Dom har tolkat hur mycket som helst och allt från punk, rock till hiphop, filmmusik och en hel del annat, in och lyssna!

Inspo- YSL




Inga ord

Idag så träffade jag Aurelie i Farsta för en fika och lite snack innan jag åker till Turkiet på måndag (!!!) och vi kom in på ämnet människor. Mer specifikt människor som inte kan upföra sig som mäniskor i olika sociala situationer i sociala medier.
Jag vet inte om ni har sätt det men på Facebook finns det nu en grupp som heter "Snubbarna". Dom får inskickat av (majoriteten) tjejer konversationer (sms, chattar av olika slag) där killar skriver hemska grova saker till dom. Anledningen? Jo, att dom inte svarar, eller säger att dom inte är intresserade. Dessa killar blir då så provocerade att dom kallar tjejerna för hora, fitta, bitch osv och en hel del grövre saker. Behöver inte ens bli avvisade för att börja attakera och min lilla undran är ju då VARFÖR?? Varför i helvete, rent ut sagt, har du rätten att skriva så till en annan människa? Och över ingenting? Svaret är att du har aldrig rätten att skriva så. Varför räcker det inte med ett "jag är inte intresserad"? Varför måste man då börja att attakera personen och kalla denne för massa namn? Mår man så dåligt så att man inte tål minsta avvsning? Och var är spärren i hjärnan att "såhär gör man inte"?
Jag förstår verkligen inte logiken bakom. Beror det på att det är bakom en skärm och man kommer undan med det? Kan man inte skilja på rätt och fel? Vanligt hyffs? Skulle man misshandla, mörda om man kom undan med det, eller är det skärmen som är avgörande? Man ser inte den andres reaktion, man klickar bara på skicka, så är det klart, skyddad bakom skärmen. Men ändå. Så jävla onödigt.
Jag tycker det inte är mer än rätt att dom läggs ut på Facebook med namn. Dom får stå för vad dom har gjort för detta är vidrigt.

Plutt

Så varmt så han får ha en blöt handduk när vi går ut


Typisk sommardag


Äntligen sommarvärme!
Just nu ligger jag och har det bra i solen. Vattent är för kallt för att bada i men det är fint att se på iallafall.

Semesterdag numero Uno

Inveg semestern med lite sovmorgon innan jag gick med Linus och nu blir det frulle med bra bok! Känns väldigt skönt att vara ledig!