Träning: Check!

Precis varit ute och sprungit tre kilometer med vovven. Lite kyligt i början men det gick över rätt fort.


Bad Blood

 

"Kingsman: The Secret Service"

 
I lördags så var jag på bio med familjen (istället för att heja på Måns) och vi såg "Kingsman: The Secret Service".
Jag hade förväntat mig en seriös film (för jag hade bara läst om den) i Bond-anda vilket det inte var. Den hade humor och en hel del action och balanserade hela tiden på att vara för grov menhölls sig på rätt sida. Jag tycker att filmen är sevärd för den är underhållande men jag vet inte om jag direkt vill seom den så 3/5!

Inspo piink


Hmm
Vårväder


Var ute och sprang i torsdags och det hela började med sol, sen moln, sen mörka moln, åska och tillslut regn. När jag kom hem var både jag och Linus blöta..

Inspo


Run Forrest, run

När regnet gjorde ett uppehåll tog jag med mig vovven ut och sprang. Luften kändes "ren" och det var faktiskt skönt att komma ut och röra på mig.

Vårish

 Jacka Mango // Tröja Gap // Halsband mammas // Byxor Gina Tricot // Skärp H&M // Skor Nelly

OMG

Save the date!

#tb

I Italien med Enskede
 
När jag inte kunde sova igårkväll  så kollade jag igenom mitt arkiv och läste lite. På bilden så är jag i Italien med Enskede-laget och påväg från en match tillbaka till vårat hotell om jag inte minns helt fel. Jag minns även att väskan i mitt knä gick sönder efter jag bara använt den kanske två gånger..
När jag bläddrade genom mitt nerskrivna liv här så kom jag på att jag faktiskt har glömt en hel del om mitt liv. Vardagssaker som hur det var under gymnasietiden på Jensen, fotbollen och ridningen. Hur jobbigt det var med allt plugg, hur nära jag var på att få IG i spanska i ettan, alla fotbollsträningar i regnet, matcher, ridningen varje lördagmorgon, väntan på att bli 18 och väntan på alla helger och speciellt, väntan på att få lov.
 
Idag så jobbar jag oregelbundna tider, olika dagar i veckan och även på helgerna så jag har förlorat den där "fredagskänslan" eftersom att jag oftast jobbar lördag eller söndag. Så dagar, veckor och månader går ihop och jag har inte riktigt kol vad som hände när. Men det lär väl ändras när jag får lite mer "normala" rutiner I guess..

"Focus" 4/5

 
Såg denna film för ett tag sedan och den var riktigt bra och spännande, plus att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren har en massa snygga kläder(!) vilket alltid är trevligt. Så se den pronto!

Sommar inspo

 
 

Suits


En favoritserie just nu. Den handlar om en advokatfirma, eller rättare sagt Mike dom jobbar för Harvey som är advokat och som alltid så blir det drama och kärlek och maaaaassa snygga kostymer, klänningar, skor och kontor(!).

Queen B

Bild från Usmagazine.com

1:a maj


Påväg till jobbet för att jobba 10-19 på röd dag, woopwoop..