Tisdag

Nu sitter jag på tåget för att jobba några timmar. Annars har jag hunnit med en förläsning, lite plugg och två promenader med Linus och såklart har jag köpt semlor! Ska äta den efter jobbet ikväll!!


Helg

Källa

I helgen tog jag paus från plugget och firade att jag är frisk med middag på Ciao Ciao där jag åt vitlöksbröd till förrätt och sen en pasta med räkor och avokado, väldigt gott!

På söndagen jobbade jag några timmar och på kvällen gick jag på bio med mamma och såg "La La Land" som jag tyckte var annorlunda men bra. Jag såg imorse att Emma Stone fick en Oscar för sin roll i filmen vilket jag absolut tycker hon förtjänar!

Torsdag

Jag har precis varit ute med Linus och även om det är skönt med sol så blåser det väldigt kallt så jag är så glad att jag har min varma vinterjacka!


Update

Efter att ha legat hemma med influensa i nästan två veckor så mår jag äntligen bättre vilket är jätteskönt. 

Så idag var jag på föreläsning, sen hem och ut med Linus en andra gång och nu ska jag fortsätta plugga.


Söndag

Igår jobbade jag i Nacka och nu har jag precis ätit brunch på Kung Carls Bakficka med mamma. Snart ska vi till slottet och titta på en utställning om bröllopsklänningar.


Btw

När jag var liten klippte mamma alltid resterna från pannkakor i en panna och stekte på dagen efter vilket är något jag fortfarande gör eftersom det är godare än nygräddade!