Julklapp

I brist på annat kan jag visa min julklapp till migsjälv, nämligen smycken från Lily and Rose!


Onsdag

Just nu gör jag inte så mycket mer än pluggar, går med Linus, går på föreläsningar och ser på Grey's, men idag efter min föreläsning blev det en spontan lunch med min bror i Hötorgshallen.

Nu är jag på tåget påväg hem till vovven som ska ut.


Sjuk

Är sjuk så ser på film och väntar på att det ska gå över...

Just nu "Sex and the City" filmen nummer ett.

Drömskor och drömgarderob!


Fredag

Jag nämnde för ett tag sedan att jag hade köpt två par nya skor och det är ett par från Gant och det andra från Flattered.

Jag föll för blankheten hoss båda samt mockan och den spetsiga tån på loafersen. Ett bra komplement till min skogarderob!

Nu ska jag gå med Linus och sen sova.


Nästan helg

Skolan har börjat och jag har massor att lösa då böckerna jag beställt kom lite sent. Men kursen, de franska modets kulturhistoria, känns bra, alltid något.

Tror jag börjar bli sjuk igen, mindre kul eftersom jag nyss var sjuk...
Min myströja som åker på när jag inte vet vad jag ska ha på mig
 

Helg

Ikväll åt pappa och jag middag på Orkidé och det var lika gott som vanligt! Skönt avslut på helgen innan skolan börjar på tisdag.


Goals

Skriv inläggstext 


Torsdag

Igår hade jag min sista skrivning för denna kurs och jag tror det gick bra.


Idag har jag precis lunchat med min bror i Kungshallen och nu är jag påväg hem.


Söndag

Nu mår jag äntligen bättre så var igår i Nacka och jobbade. Annars försöker jag plugga så mycket jag kan eftersom jag har skrivning på onsdag på den sista delkursen i Modevetenskap 1, och vecka tre börjar Modevetenskap 2.

För övrigt dricker jag massa te och vatten, går, eller snarare pulsar, med Linus i snön (vilket han älskar) och försöker att inte shoppa något fast det är en hel del rea..


Update

Jag är nästan helt frisk och har tänkt lite på året son har gått.

Förra julen hade jag precis fått ett nytt jobb och så även detta år. Jag blev singel, klippte av mig håret och färgade det för första gången i mitt liv. Jobbade mycket och lärde mig massor om butiksjobb och i höstas började jag plugga efter tre års uppehåll.
Annars har det varit en del konserter, mina makeup skills har förbättras avsevärt, jag målade om mitt rum och så en London resa, så skulle säga att det har varit ett bra år.