Till minne av


OOTD

Jumpsuit Ivy Revel // Väska Armani // Skor (nya) Flattered


Fredag

Sen jag skrev sist så har jag jobbat sex dagar i rad och nu är jag inne på min andra lediga dag innan jag jobbar igen.

Idag var mormor, mamma och jag i Farsta och gick i lite affärer innan vi fikade på Waynes.
Senare åkte jag och pappa först till vår skräddare för jag skulle lämna in tre plagg och sen vidare in till stan för att fixa glasögon, men där fanns det ingen ledig tid, så jag ska dit på tisdag istället.
Jag tittade efter vita byxor men hittade inga. Istället fick en röd långärmad tröja med volanger på ärmarna följa med hem efter ytterligare en fika på NK. 


Onsdag

Idag duschade jag Linus vilket han inte riktigt gillade. Nu när han är klippt går processen mycket snabbare, framförallt torkningen, även om han kräver två handdukar för att bli någorlunda torr...


Nu är jag på Ikea och jag tror det är första gången jag inte handlar något, väldigt märklig känsla!


Shopping

Igår blev det shopping i Barkaby och jag hittade svarta kostymbyxor som var lite utsvängda nertill från Filippa K, och en kavaj/jacka i svart och vitt från Hugo Boss. Båda plaggen måste dock till skräddaren då byxorna och ärmarna på jackan är för långa.


Fotografiska

Nu sitter jag på Fotografiskas fik med utsikt över vattnet och smälter en jättegod smörgåslåda med räkor och ägg. Vi kom hit för utställningen med Irving Penn där min favoritbild hängde men jag gillade även utställningen om hästar eftersom den frambringade minnen från när jag red.