Måndag

Denna vecka har jag inga föreläsningar utan endast en valfri frågestund eftersom att det är prov på fredag. Än så länge så känns det bra inför provet men jag gissar att nervositeten kommer krypa sig på ju närmare fredag vi kommer. Jag känner mig också äntligen frisk vilket är väldigt skönt, även om mina sovrutiner inte är helt bra än.

Annars var jag på torsdagsmiddagen som anordnas av en studentföreing här i Helsingborg där man får middag för 50 kronor. Det var skönt att slippa laga mat och kul att få snacka lite skit. Sen förade vi innan vi gick på torsdagspuben där jag gick hem gaska tidigt eftersom jag hade seminarium dagen efter, så då är det smidigt att det bara är tre minuter hem!

 

Planerna för veckan är att plugga (såklart), tisdag ska jag träffa en vän för att disskutera instueringsfrågor till provet, onsdag är det frågestunden i skolan och tacokväll med studentföreningen, fredag är det prov och även sittning med Malmös nation.

 

Tisdag

Denna vecka jobbar vi i grupp i skolan vilket jag inte brukar gilla, men nu efter att ha träffats två gånger så tror jag att det blir bra!

Jag klarade också en seminarieuppgift där jag trodde att jag skulle få komplitera, så det var jätteskönt att jag slapp!

Annars saknar jag klädinspiration just nu vilket är lite jobbigt för jag känner att jag inte har något att ha på mig.. Men jag tror det kommer vända när jag kan sova ordentligt och blir frisk.

Jag kör på olika färger på pennorna så jag lättare får överblick på mina anteckningar.


Söndag

Jag blev sjuk till sist iallafall och jag är fortfarande inte helt frisk men jag orkar gå i skolan och plugga vilket är skönt.

I fredats gick jag ut med några vänner och åt tapas. Vitlöksbrödet var jättegott men annars var det inget speciellt. Jag skulle på nollning på lördagen men kände mig hängig från fredagen så jag har bara vilat, kollat på film och pluggat lite denna helg.


Helgen

I fredags och lördags var det sista festerna med nollningen och i fredags var vi i parken precis utanför där jag bor innan vi drog till Harrys (klubb precis vid hamnen och stationen) och i lördags var temat full moon party. Min grupp träffades och förfestade i ett allrum i mitt hus (nära och bra) med beerpong, musik och så målade vi oss med självlysande färg. Vi nollor hade också våra reflexvästar så vi syntes väldigt bra när vi sedan drog vidare till Harrys!

Det var ju sista kvällen så vi var ju nästan tvungna att stänga (vara kvar tills stängning), vilket vi också gjorde för det var väldigt kul med massa gamla schlager och 90-tals musik på slutet. Sen åt vi nattkäk på stationen (där det finns Donken, kebab och pizza som har öppet sent) och jag åt mitt livs första kebabpizza! Föredrar dock min vanliga ost och skinka.

I söndags var jag väldigt trött och så fick jag ont i halsen, så jag dricker mängder med te med honung, ingefära och citron i. Jag har även lyckats vända på dygnet, men idag gick jag upp runt nio för att gå på föreläsning och jag har varit i skolan hela dagen så nu ska jag gå och lägga mig vid tio.