Nu blir det åka av



Imorgon, eller egentligen senare idag, runt klockan nio beger jag mig ner till Göteborg för att sedan ta färjan till Danmark. Har åkt till Danmark varje sommar så länge jag kan minnas med undantag från förra sommaren.

I år blir det bara jag pappa och min farbror. Vi har hyrt ett hus vid havet så jag tänker springa på stranden, lalla lite med boll, rida och sola om vädret blir bra. Bloggar igen när jag är hemma, ha en bra vecka KRAM!

Glad chey!!



Gissa om jag blev glad när jag hörde introt på denna låt som nummer 5 på Mtv2's "Top 50 Mega Rock Classics"!!
Höjde ju nivån på min kväll avsevärt!!

Bridesmaids



Idag ska jag på bio med Alice, vi ska se "Bridesmaids" hoppas den är bra!

Update: Filmen var bra och rolig, ibland kanske lite för överdriven. Handlade om hur det är att konkurera om vänskap, men också självkänsla och kärlek. Värd att se på bio, för den var faktiskt asrolig emellanåt!! 3,5/5

Bixtrar och under

http://hd.se/multimedia/archive/00189/ab_askovader_jpg_189105d.jpg

Källa

 

Var det bara jag som vaknade av åskan och spöregnet imorse? Trodde det skulle regna in (sover med öppet fönster)!! Snacka om att jag var glad att vi har åskledare på husen haha

Påminner mig om åskan vi hade i Italien. En natt vaknade jag av det lät som tunga stenbumlingar rullade på taket, inte kul!
Det blixtrade också, även fast vi hade fönsterluckorna stängda och jag blundade såg jag blixtarna, gissa om jag var rädd! Men jag hade ju Ida ;)

Den sista filmen

Var på bio igår och såg "Harry Potter och Dödsrelikerna del 2". Filmen var bra, spännande och innehöll kärlek, action och en gnutta komedi. Jag vill inte avslöja för mycket men alla lösa trådar fixades och har man sett de tidigare filmerna är denna ett MÅSTE!

Bildbomb från Italien

Här är en bildbomb från Italien jag och min familj + Ida och hennes familj var i förra veckan. Prefekt väder med sol varje dag och minst 30 grader. Jag brände mig och fick soleksem, typsikt mig haha.

 

Annars var maten väldigt god precis som glassen. Trodde shoppingen skulle vara bättre och killarna lite snyggare men men ;)

 


Poolområdet som hade den suraste badvakt någonsinn!

Väldigt mycket båtar..




Hahah, stog på en bil


Jättefint (och varmt!!) på kvällarna på solen gick ner




Förmodligen det godaste jag ätit!


Blev en hel del glass, denna på en glassbar som hette Eurpa..


Blev också strömmavbrott i hela staden när vi satt där


Mycket linnen och shorts, asnajs!!


Låg nästan varje dag vid havet där sanden var väääldigt het










Fyra olika färger på parasollen, gröna, blåa, gula och röda






Misslyckad hoppbild haha


En marknad vi var på där jag hittade en röd långklänning




I Venedig


.. fanns det mycket gamla hus..




.. och broar, inte anpassat för barnvagnar eller rullstolsbundna


Men Venedig är väldigt vackert




En kyrka jag inte gick in i för att det var stekhett och 20 minuters kö




Ännu mer glass, tog alltid nutella mums!




Åkte också gondol


Och precis som jag fäörväntade mig så hade gondoljörerna randig tröja och svarta byxor haha


Hotellet vi bodde på sista dagen


Sötnos på planet hem

I'm alive and home

Jag lever, men blogglusten är borta. Kom hem från Italien måndag morgon, och senare på dagen blev det en tur till gymmet och idag blev det en tur till Farsta. Imorgon blir det bio

Natthumor


My friday night

Najsig kväll hos Alice men film, cola, snack och ett långt mobilsamtal om bland annat ödlor och luftkonditinering! Nu laddar jag inför Italien

I like it like it!

 

Kvällen spenderas hos alice, sen blir det VIVA LA ITALIA!!

Hatkärlek..


True


"If you start planning too far ahead, the next thing you know you forget you're living today"

Min sötnos



Åker ju bort på lördag, eller imorgon (!!!) och jag kommer sakna min nutte (aka Linus)!! Har blivit så van att ha honom runt mig eftersom både han och jag är hemma nu, annars så är ju jag i skola och han på dagis. Men nu är han alltid där och hårar ner något, haha ♥

Foo Fighters LIVE

Stort försenat, men bättre sent än aldrig.. Foo Fighters på Stadion den 22 juli.

För det första
så var det utomhus vilket gör att ljudet automatiskt blir sämre på grund av vind, så ibland hörde jag ingen sång alls, eller ingen gitarr. Det drar ner det hela för mig, så det är en aning irriterande..

För det andra satt jag för långt borta för att få till några bra bilder plus att det stod ett gubbgäng som snackade igenom hela konserten framför mig (vilket gjorde att jag ville kapa av huvudet på dem så att jag kunde se något..!!) så jag tittade nästan bara på bildskärmarna.

Början var ösig och bra, "Bridge Burning" och "Rope", båda från nya plattan var lite som dynamit! Men snäppet vassare var hitten "Pretender". Hela stadion exploderade, så jävla underbart!!

Men efter kanske sju låtar vart det tråkigt eftersom Foo Fighters spelade låtar jag inte hade hört innan vilket drog ner tempot. Men dom stora hitsen var grymma, och publikens allsång var häfftig! Låten ("Best Of You) är slut men publiken fortsätter sjunga och Grohl ser en blandning av förvånad och fascinerad ut!


På det stora hela var det en bra konsert med härligt ös.
Inte samma showiga som Green Day eller samma användning av olika instrument och bakgrunder som Linkin Park, här var musiken i centrum och jag tycker det var skönt för en gångs skull!



LOVING IT!


Hur snygg?!?!?!?!?!!!!!




Nu: VM, Sverige - USA

http://hd.se/multimedia/dynamic/00408/damlandslaget_408285d.jpg

 

Just nu leder vi med 1-0, HEJA SVERIGE!!!


Hur illa, jääävligt illa!

Jag vankar fram som en tant, jag lovar haha! Men det beror på den enorma träningsvärk jag har i mina ben. Både vader, lår OCH höfter..

Onsdag

Hej mina vänner!

Sitter i soffan och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, och detta betyder som vanligt att halva garderoben ligger på golvet.. Men nu ska jag äta!

Tisdag

Blev en snabbis till Farsta och jag hittade en del av vad jag letade efter, men det blir nog en snabbis till stan imorgon också..

Feat Dave Grohl


Måndag

Idag har jag sprungit 1 mil på löpbandet och fixat en ny design, är nästan klar. Bara att det inte går att förhandsgranska så jag ser inte om det blir bra eller inte vilket är VÄLDIGT irriterande!

Imorgon blir det Farsta!

Movietime!



Nu blir det bio, "Bad Teacher" med Cameron Diaz. Jag brukar gilla hennes filmer så är förhoppningsvis bra!

Update: Jag gillade filmen! Rolig, udda och tuff! 4/5, rekomenderas!!

Hard workwork


Har precis avverkat en timme på gymmet, kondition, armar och mage! Känns mer än bra!

Fortfarande lika roligt, så tummen upp!


Så såg jag ut igår..


Happy 17th Anniversary Billie Joe and Adrienne!


Min fredag

Efter min sista jobb-dag drog jag ut med Alice och Aurélie. En härlig kväll ute ♥


All good things must come to an end

Jobbet är över och nu blickar jag framåt mot sovmornar, sol&bad och umgås med de vänner som fortfarande är hemma. Och så måste jag shoppa lite innan jag åkter till Italien om ca 8 dagar