Word


Update


Idag har jag jobbat och varit på bio med pappa.
Annars så har jag börjat söka jobb och så smått tagit tag i min kost. Jag faller lätt in i bekvämlighet och äter Donken-mat när jag jobbar för att jag är lat (och ääälskar dubbel cheeseburgare!).
Den maten är ju inte så bra så har haft matlådor och när jag föll för frestelsen här i torsdags så åt jag äpplen istället för pommes vilket är en förbättring.
Jag har också blivit duktigare på att bara äta onyttigt på fredagar och lördagar vilket är en utmaning när blodsockret är lågt.
Jag försöker också ligga i sängen vid tio så jag får sova och, till sist, har jag börjat gå längre promenader med Linus för att få in någon typ av träning.

Alla nya vanor handlar för mig om att ta små realistiska steg, ett nytt tänk och att undvika att falla in i gamla vanor genom att planera och lära från mina misstag. Jag vill känna mig pigg och stark och må bra som i somras. Då var jag duktig och åt bra, tränade 2-3 gånger per vecka och då mådde jag bättre och sov bättre och livet kändes roligare. Det är nämligen lite mörkt i höstmörkret just nu..

Inspo Halloween


Status update


Har bloggtorka, lite höstdepp och noll inspiration så återkommer när jag återkommer.

Inspo
Work work


Idag var det andra jobbdagen av tre och denna dag var jobbig. Mest för att jag är så trött, så nu ska jag hem och äta och sen sova så jag är pigg imorgon och så jag blir helt av med min snuva.

Trött dagens outfit

Jacka Zara // Halsduk Bikbok // Jeans JC // Skor Zara

Lördag


Idag har jag jobbat några timmar och nu är jag i Nacka och fikar med Jocke. Det blev två halsdukar som jag kan visa senare.
Jobbar också imorgon och på måndag tyvärr så lär inte bli sv med min förkylning 100 %..

Mysig morgon


Onödigt vetande

• Jag gillar inte prinsesstårta
• Jag bär min väska på höger arm eller axel
• Jag ser dåligt på långt håll
• Jag har mest svarta kläder
• Jag kan numera göra utbakad fiskbensfläta
• Jag har en livslång kärlek till kladdkaka
• Och till Cola
• Jag delar alltid Alvedon eller Ipren i två delar
• Jag kommer nog aldrig tatuera mig

Inspo, klockorDröm


Sjukling


Mår inte alls bra så spenderar denna lördag i soffan med hallonsaft, filt och serier.

Över


Idag var det extra jobbigt att jobba, känner mig inte helt hundra utan som att snart kommer det bryta ut och jag blir sjuk.. Idag hade jag halsont så det är väll början.