Nu: Fotboll!


Ine för att jag vill utan för att jag måste

Är helt slut, så otroligt trött! Känns inte riktigt som mitt huvud sitter fast med kroppen utan svävar eller något haha..
Nu blir det en sist kraftansträningning med spanskan för sista gången i mitt liv!

Kanske?

Funtar på en ny design.. vit svart istället för svart vit.. Fårse vad jag kommer på..

Jag idag:

Jag älskar att ni tittar in fast jag inte allas är bra på att uppdatera för tillfället! Men från och med imorgon bild det bättre, då har jag nämligen min sista examination!

FML

Begraver mig återigen i plugg och hoppas på resultat, måste få resultat. Igår lämnade jag in ett arbete, bara ett kvar + spanska..

Hoppas som sagt på resultat, så lyssnar på AC/DC's T.N.T för ispiration

Till Exkursionsrapporten:


På tv just nu

Går det en ju match, men den kan ju inte ja se för jag måste ju plugga.. Men heja Barca!!

Stort jävla KÖTTANDE

Blir kötta med plugget tills tisdag. Imorgon ska två inlämningar in senast 23.59 och på tisdag måste jag få g på en sak för att inte få ig i slutbetyg i spanska..

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Fick precis reda på att jag får MVG i historia, känns jävligt bra!!

Vitt

Är begravd i skolarbete men måste bara visa er denna snygging som jag suktar efter juts nu:
Ska ta mig till H&M imorgon! Har kommit så långt nu, så det förtjänar jag!

Hörs någon gång imorgon

Skola, bio, plugg. Har gjort klart och lämnat in svenskan och börjat med idrotten. Har tagit tag i min ipod också, rensat och fört in ny musik. Nu ska jag sova, recention om Pirates 4 kommer imorgon. Då ska jag också hämta skor hos pappa, kötta med plugg, intruduktion på Sats och träna.

Min onsdag

Shoo!

Sitter i skolan och jobbar med en raport i naturkunskap som ska lämnas in på söndag. Idag går jag i skolan till 12.30 och sedan ska jag, Alice och Nadya på bio. Vi ska se nya Pirates filmen!!


Taggar till träning


Ska samlas på ip och 35 minuter och jag lyssnar på denna låt, asum att tagga till med! Vi ska ju löpa innan så då behövs det taggning kan jag säga er!!

Öppnade precis försenade födelsedagspresenter från Ann-Zophie. En jättesöt bok om vänskap och choklad, hon känner mig! Tycker ju för övrigt att hon kan komma hem från Huddiskvall snart, typ imorgon.. Hoppas verkligen hon kommer på skolavslutningen!


Klipp klipp

Har varit hos mammas frisör och bokat tid. Ska klippa min på fredag nästa vecka!

Ska klippa lugg och toparna, tänk mig ungefär såhär:

http://zoas.blogg.se/images/2009/long_hairstyles_3002_4676_37632687.jpg


Tisdag

Hej!

Hade bara nationella i matte idag och det gick inte alls bra.. Men nu måste jag plugga innan jag drar till mammas frisör för rådfrågning, puss!

Min vecka


Söndag

Shopping och lunch med Ida i underbart väder. Fyndade nödvändigheter som lypsyl, maskara, smink-borttagning, hårspray men också byxdress (funtar på att lämna tillbaka?) och jenasshorts!


Shopping!

Hejsan alla!

Idag blir det stan och shopping med Ida. Har inte shoppat något sedan påsklovet..!! Så jag behöver verkligen uppdatera min garderob!


Snor bilden från Ida..


Har varit på match där jag tappade andan två gånger och ja.. Inte min bästa match helt enkelt. Men vi spelade bra, förlorade dock med 1-0. Men jag glömmer detta och ser framåt, bäst så..

Lördagsaktivitet

Cassen, hade honom på ett ridläger och vi kom 2:a i hoppning!

Nu sitter jag på hästryggen, troligtvis skuttar jag över något hinder, kanske på Golden? Och ja, detta är tidsinställt!

Och nudå?

Jag har sett alla avsnitt av Vänner, Vampire Diaries har uppehåll precis som One Tre Hill.. Va ska jag titta på nu??

Kanske ska börja från början med O.C, värt?

http://feliciasofiamaria.blogg.se/images/2009/598256_dv_l_f_41363891.jpg

Källa


Fuck it!

Precis skickat in historian även fast jag inte var klar.. Så irriterande när jag vet att jag har mer att skriva och analysera. Fast jag var duktig och gick på lektionen i skolan, hade jag hoppat den hade jag nog hinnit. Men klapp på axeln till migsjälv för att gick!

Vet vart ni hittar mig

Är hemma och nu blir det kötta med min historiainlämning som ska in senast 23.59

Fredag

Pluggat, duschat, fixat mig och frukost har jag hunnit med fast jag försov mig. Nu plir det mer plugg innan jag drar till skolan för den sista lektionen den här veckan

http://www.slutet.se/


Your the only one I'm waiting for




Update

Det går trögt men framåt med min uppsats, men nu måste jag laga middag, lax med potatis.

Torsdag

Hej!

Spanska i förmiddags gick ju inte så bra, men nu är det över!

Är väldigt trött av någon anledning och får tvinga migsjäv att plugga, har ju en uppsatts som ska in senast imorgon..


Svårt

Anstränger mig verkligen med historian men det är svårt! Har också spanska nationella idag, den muntliga delen. Och saken är ju den att jag verkligen är dålig på spanska. Och det säger jag inte bara, kan verkligen inte. Men jag får helt enkelt göra mitt bästa och så får vi se vad det räcker till. Positivt vare..

Torsdag, 10:10

Morrn!

Jag är uppe påklädd och nu är det dags för frukost. Sen måste jag dyka ner i plugget igen. Kommer inte träna idag utan nu måste jag verkligen satsa. Går lite lättare när jag vet att det bara är två veckor kvar!

Inte ok


Skrev precis att jag inte kommer träna imorgon.. Serriöst varför ska lärarna kötta precis inna sommarlovet?

Men jag vet

Vet ju inte riktigt vad jag ska skriva? Jo men en sak har kommit på, alla borde ju vara feminister! Dom ville ju ha lika mellan könen och det är ju jättebra

Sen kom jag på en till sak. Jag håller på med ett arbete om könsroller och kvinnor har varit förtryckta och så aslänge så då borde vi ha en dag när männen måste göra precis vad vi vill, lite payback's a bitch!
Viiiiiiist? :)

Helt okej

Nytt från Gaga, helt okej enligt mig. Ingen WOW-vad-bra-låten-är-känsla men absolut inte dålig.


Långklänning, hiss eller diss?

Lätt HISS!

Är hemma och har pluggat ett tag.. Har unnat mig en paus och kollat in långkläningar. Är helt kär i dom, är snyggt och så enkelt att ta på sig!



visst


Mot skolan

Nu drar jag!

Har ingen aning om när jag sluatar, har för mig att man får gå nör man är klar med provet? Men vi hörs när vi hörs, ha en bra onsdag kram!


Matematik A

Idag har jag nationella prov i matte a, är nervös men samtidigt inte. Jag har inte övat någonting, men det vi har gått igenom inför nationella har kännts bra. Sattsar ju på mvg i matte så provet är ju lite avgörande..

http://3.bp.blogspot.com/_YKMmkbpGp38/S-mjHNe3_lI/AAAAAAAAASw/r2pBN2XYi-U/s1600/matte.jpg

Källa


Onsdag morgon

Hej på er!

Jag är vaken, påklädd och nästan färdigsminkad. Äta frukost har jag också hunnit göra.
Har börjat arbeta lite med en uppgift i historia men ska ta tag i mitt för nuvarande största problem, historauppsatsen. Inte kul men ibland måste man bita i det sura äpplet och jag TÄNKER komma så långt så att jag kan träna imorgon!!!

Soligt och fint ute, hoppas det håller i sig!


Blöt tjej!

Ska nu hoppa in i duschen efter en träning delvis i spöregn. Gillar att alla tjejor får slickade fisyrer, haha.
Träningen gick sådär, måste verkligen börja träna själv!

Svårt som fan att fota med vänster..


Funtar på att klippa mig..


Äntligen!

http://emmaawhs.blogg.se/images/2011/sats_105530560_139324875.jpg
Idag ska jag inskaffa ett gymkort på Sats innan träningen. Har länge tänkt på det och nu har jag tillräckligt med pengar, så kashing! Fia + gymkort = sant ♥

Tisdag

Hej alla bloggläsare!

Jag ätr hemma från skolan och ska fixa till träningen och så borde jag plugga, men jag är lite för hungrig för att orka konsentrera mig..



Tummen upp: Pondus



neee

Går inte så bra med uppackningen... Min röv passar så bra i min supersköna skrivbordsstol!!

Hade redovisning i skolan idag och det gick ju sädär.. Har ju gjort bättre ifrån mig om jag säger så. Men jag får skylla mig själv för att jag inte föreberedde mig ordentligt. BTW så berättade Alice att det är 14 skoldagar kvar!!! Hur nice är inte det på en skala??

Update

Hej!

Har flyttat från pappa till mamma och har lite uppackning att ta itu med, hade med mig fyra väskor. En för skor, en för böcker och två för alla kläder.. Sen blir det plugg.


Hejdå!

Drar strax till skolan för att ha historia och svenska. På svenskan ska vi redovisa och jag är vääääldigt nervös..!
Men det går nog bra.. Ha en bra måndag så hörs vi ikväll, puss!

Min nya droglåt:


Spot on!


I look the door to my own cell and I lost the key


Lite btw sådära..

Nepp, vill fortfarande inte plugga

Blöt hund luktar illa

Gick med vovven imorse i regnet, har ätit frukost och bprde plugga men jag är så trött, seg och jag vill inte!!


Lördag

Shoo!

Idag har jag varit riktigt aktiv! Både ridigt och spelat match. Ridningen gick bra men matchen var en skitmatch, har nog inte spelat så dåligt på länge..

Nu är jag helt slut, men har lyckas pluga en del, men har asmycket kvar att göra. Blir helt enkelt en plugg-dag imorgon.. *suck*

CAN'T WAIT!!!!!

Källa
Min favorit trilogi blir en fyroligi (?) den 18 Maj (alltså på onsdag)!! Har alltid älskat Pirates-filmerna och jag måste ju säga att jag är besviken över att Keira Knightley och Orlando Bloom tackade nej. Det är ju lixom dom två och Johnny Depp som ÄR filmen!

Men filmen är nog bra iallfall! Måste se 4:an senast helgen efter premiären! Nu gäller bara att hitta någon att gå men :)

Miss


Tagna i London på Madame Tussauds. Fanns en kille som tog bilder av en (inget köptvång, men köpte tre) och det var askul! Tog typ sex bilder på mig, haha. Var lite pirrigt eftersom det var massor av folk i rummet och jag stog på en massa lådor över alla x)

Nu: Hockey

http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/2688/1627418_520_292.jpg
Källa

Även fast jag har mycket plugg så tänker jag se matchen mellan Sverige- Tjeckien. Tycker det är helt rätt att Fasth står, han är lungt våran bästa målvakt. Hoppas och förväntar mig nästan att vi vinner så vi kommer till final!

FAN VA BRA SVERIGE! FINAL PÅ SÖNDAG!!!

Nu är det sommar

Sitter i vardagsrummet med balkongdörren öppen. Det regnar. Första riktiga sommarregnet.
Det är något speciellt med lukten efter sommarregn, den soluppvärmda asfalten som blir blöt, det luktar så gott!!

http://gredditt.blogg.se/images/2010/p7135113_98562530.jpg

Källa


Fredag

Hej!

Har varit lite off här eftersom jag har så mycket plugg denna vecka och igår hade jag en helvetes-dag med tårar och kräkningar pga mensvärk. Inte kul alls!


"If we don't end war, war will end us"


Älskar låten, älskar videon!!

Fjollboll

Taggar till träning efter en skön med jobbig dag. Älskar att det är så varmt!!


Helg



Lördag: Plugg-mode och grillning på kvällen med Ida.
Söndag: Firad av släkt och match där jag gjorde illa knät, men det är bra nu :)

Makes me smile


Lunch!

Drar in till Medis och möter Alice för lunch. Solen skiner, blir nog en bra fredag hugs!




Proof

Jag och Alice har disskuterade om valar har svans. Hon säger nej, "dom har bara en fena" medans jag säger att dom har en svans och sen en fena, och nu har jag bevis, haha!


Fredag och ut med Linus

Äntligen fredgag!

Har massor med plugg men först vovven, han ligger vid dörren och gör knorrljud. Han vill uuuut!



Plutten som valp

Skön tjej!

Alla skrev att dom tyvärr inte kunde komma på träningen, och Kiki skön som hon är skrev:

Trying

Försöker tagga till träning, men lite svårt med huvudvärk..

Här är iallafall min nya tagglåt;


I klassrummet

Hej!

Sitter i skolan och har vaknat till lite. Just nu jobbar jag med ett repotage, nästan klar. Har också skrivit np i spanska, hör-delen och det gick ju inte så jättebra. Chansade typ hela tiden.. Men det löser sig nog!

Nu ska jag fortsätta innan min lärare upptäcker mig haha!

Torsdag

Sov inge vidare i natt, känner mig inte utvilad alls!

Just nu håller jag på och skriver ett repotage och så måste jag äta frukost. Och sminka mig, och lite allt möjligt.. Men vi hörs nog om ett tag

Onsdag

Hade läxförhör/prov idag på natur som jag tror gick bra? Återstår att se. Kvällen spenderades framför tv:en och Ishockey VM så inge Grey's för mig.. sadface*

http://www.dn.se/images/2011/05/03/Viktor-Fasth-416.jpg

Källa

Dog lite när jag läste..

A guy broke into my appartment last week.. He didn't take the TV, just the remote. Now he drives by and changes the channels.. Sick bastard..

Bästa drömmen!!

Inatt hade jag en bra dröm. Jag drömmde nämligen att jag var på en Green Day konsert med min mamma, Ida och hennes pappa. Vi hade sittplatser som var vadderade precis framför scenen.

När konserten började så ställde sig alla upp och jag ställde mig på dynan men jag såg ingenting, och då försvann typ alla framför mig så att jag såg asbra! Sen så började Billie Joe gå ut i publiken och han stannade i gången tre sittplatser till vänster om mig. Jag minns inte vad han gjorde men jag blev asglad och sprang fram och gav honom en kram, haha

Sen var B.J plötslogt på scenen igen och frågade vilken låt dom skulle spela och jag skrek "Welcome to Paradise", och dom började spela den.

Sen gick han ut i gången igen och då sprang jag fram en gång till och Idas pappa tog ett kort av oss med sin sytemkamer, haha. Lungt den bästa drömmen jag haft!


NaTtEn

Har suttit och pluggat natur nästan hela kvällen, så ingen träning för mig med andra ord.. Snart sängen, är heeeeelt slut efter denna dag!

True true


Tisdag

Hej!

Efter en evighetslång skoldag har jag kommit fram till att det har hänt tre saker som har gjort mig ännu lite mer erfarnare..

1. Imorse när jag skulle gå till pendeln snöade, det. SNÖADE!! Det är ju maj, serriöst?!
2. Vilket leder till den andra unika/konstiga saken; jag hade vinterjacka på mig. Återigen, det är MAJ..
3. Janine svimmade, och precis innan pratade hon med mig, skitläskigt!! Men det gick bra, som tur är


Hey ho, let's GO



Mentalt peppande bild, ger en defenitiv känsla av sommar och lycka. Det är nu eller aldrig

Efter 10 år av jakt..

Om någon har missat det så är Osama bin Laden död. Enligt bla svd.se så var det Obama som beordrade en specialstyrka att gå in i vad dom misstänkte var hans bostad och fånga honom, död eller levande.

Resultatet blev att styrkan dödade bin Laden, hans fru, hans barn och några till. Jag kommer inte ihåg vart jag läste det men tydligen så slängde militären kroppen ut från ett flygplan ner i havet.

Tydligen har man dna prover som visar att han faktiskt är död. Jag tycker att det är det synd att bin Laden är död eftersom han inte få stå till svars för vad han har gjort.Jag tycker också stt problemen med terrorism är på långa vägar lösta, Osama bin Laden var bara en av många..

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2011/05/02/1.2422236TS1304328525918_defaultImage.jpg

aftonbladet.se


Gone for the day

Nu drar jag till skolan, men ger er en bra låt innan! Ha en bra dag!


Måndags ångest

Måndag idag. Trött och ont i kroppen så då blir det bekväma kläder. Är ju som sagt för trött för annat. Så svarta jeans och svart band-tröja.

Ska plugga natur nu och käka frulle, talk to ya'll later


I-lands problem men fortfarande ett problem

Nu ska jag klaga lite. På Google.

För ett tag sedan ändrade Google bild-saken, så att bilderna visas nu på ett annat sätt än förut, det finns t.ex. inga sidor utan du skrollar bara längre och längre ner för att se fler bilder.

Det gör att massor av bilder inte visas i miniatyr utan jag måste klicka på bilden för att se den. Och om bilden är ful eller något måste jag söka igen eller trycka bakåt, vilket gör mig minst sagt irriterad..


Big nono

http://28.media.tumblr.com/tumblr_ljpbipHdWb1qaaxv2o1_500.jpg

Källa

Igår såg jag denna bild och jag måste säga att jag inte tycker att det är en av Gaga's bästa. Enligt mig ser hon väldigt gammal ut, sminkningen tar inte fram hennes fina drag utan den åldar henne istället..
Som en gamal sönderopererad tant som fösöker se ung ut. Men kanske är det meningen, vad vet jag?

Judas baby

Apropå musik, lyssnade precis på Lady Gaga's nya, iallafall för mig, låt "Judas". Måste säga att den är bra, början är asbra men refrängen är för mesig enligt mig vilket drar ner låten..

http://rahlenfeldt.blogg.se/images/2011/lady-gaga-judas-fanmade-ludingirra_144092209.jpg

Lady Gaga - "Judas"

Älskar Phoebe's sånger!


Lördag

Igår så red jag och sedan drog jag direkt till Södertälje för fotbollsmatch.

Ridning gick helt okej, red Kaluha och hon är så OTROLIGT stel/hård/okänslig i munnen, men hon blev fin på slutet vilket alltid är något, haha..

Fotbollen spelade jag innerback och det gick asbra!! Fast inte reslutatmässigt, men jag är ändå nöjd!

Har ont i hela kroppen efter igår, speciellt i höger sida?

Födelsedag

Fcik massor av grattis i fredags, och efter lunch överraskade Alice och Nadya mig med tårta och presenter. Blev verkliogen jätteförvånad och jätteglad!! Fick fin fina smycken av båda två♥


Fick av Alice

Sen så har jag också hunnit med att fira lite med familjen och då har jag fått pengar, en tygkasse som jag ville ha och en timme på Make Up Store där jag blir sminkad och får lära mig lite tips och trix. Ska fira med släkten någon helg också så då får jag förhoppningsvis gymkortet jag vill ha!!

Nutte!