Plugg

Denna vecka har jag prov på allt jag ha läst hittills så fram tills torsdag så blir det bara plugg och inte så mycket uppdatering.

Måndag

Jag vaknade vid fyra för att det gjorde ont i magen av någon anledning, så sov en extra timme vilket var väldigt skönt.


Queen B


Tips - Framgångspodden

Hej!
 

Jag har nyligen upptäckt Framgångspodden som drivs av Alexander Pärleros där han intervjuar olika entreprenörer varje vecka. Jag tycker det är oerhört intressant och inspirerande att lyssna på hur människor har lyckats och hur de ser på livet.

 

Det som är smart med denna podd är att varje avsnitt finns i två olika längder så man kan välja vilken man vill lyssna på. Det är också många olika typer av gäster från bloggare, idrottare, komiker till författare eller personer som grudat till exempel Friends, Nelly och Lyko.

 

Det jag gillar med poddar överlag är att det finns så mycket att välja på, så många olika ämnen vilket gör att det finns något för alla. Jag brukar lyssna när jag åker tåg eller buss, lagar mat, städar eller går med Linus, så blir det lite roligare. Sen gillar jag också att man har chansen att lära sig mer om något man gillar på ett väldigt enkelt sätt



Höst

Jag är trött på denna värme, jag vill ha höst! Iallfall så pass mycket höst så att jag kan börja använda mina kappor, stickade tröjor, halsdukar och boots. Hösten är ju min favoritårstid klädmässigt, nu är det varmt fast bara när solen är framme och då är det så svårt att klä sig...
Känner att det kanske är dags för en ny kappa så ska gå in på Zara någon dag, de brukar ha fina kappor.
 
 

Outfit

 

Skjorta Lindex // Jeans Gina Tricot // Skor Fashion by C // Skärp Asos // Halsband mamma // Ring Guldfynd


Från igår

 
Igår gick jag runt i några affärer medans jag väntade på att pappa skulle bli klar på jobbet och hittade detta på Gina Tricot. Svårt att fånga den röda nyansen på bild, men det är en röd stickad tröja i lite lösare och längre modell. Tänker den till blå jeans och Dr Martens, eller till kjolen ovan med mina skor från Zara som har lite klack eller med jodfors och skinnbyxer. Valmöjligheterna är oändliga, haha. Hoppas bara den är varm!
Fick även med mig en svart kjol som jag köpte på prov, har nämligen lite svårt med kjolar men för 129 kronor var det värt att testa.

Dagens

Byxdress NAKD // Halsband Guldfynd // Armand Sophie by Spohie
 

Green Day - Bang Bang

 
Albumet släpps den sjunde oktober och jag hoppas verkligen att det är bra. Gillade inte riktigt ¡Uno!, ¡Dos!, eller ¡Tres! som låter mer som den musiken de spelade i början. Jag älskar American Idiot och 21st Century Breakdown som är lite... Hårdare är det bästa jag kan komma på, eller mer aggresivare vilket jag gillar mycket bättre. Så jag håller tummarna!

14 september

Hej!
 
Nu är det onsdag och jag har lämnat in min inlämningsuppgift som var tills idag, ätit frukost fixat mig och så har jag gått med vovven och han har fått smärtstillande. Han operardes igår och drog ut runt åtta tänder som satt löst. Först vägrade han äta maten han hade fått från veterinären som var någon typ av leverbaserat i nästan flytande form (då han inte ska tugga) med smärtstillande i. Men jag kom på idéen att mosa i leverpastej och då gick det tillslut ner. Så idag fick han mer leverpastej med smärtstillande och då var det inga problem. Annars så känns han rätt normal och rätt pigg idag vilket är bra. Lilla gubben♥
 

Dagens

 

T-shirt H&M // Bälte Asos // Byxor Bubbleroom // Örhängenm silverring Glitter // Ring med svart sten mammas
 

Helgen

Pluggade hela lördagen innan det var dags för inflyttningsfest hos min vän vilket var kul.
Söndagen gick till att kolla på film och äta pizza till middag.
Igår var pluggdag och idag var jag förstörd pappa till djursjukhuset då Linus ska dra ut lite tände. Nu är jag påväg till min första föreläsning på engelska och sen ska jag till jobbet och stänga. Blir en lång dag..


Florence Foster Jenins

Bildresultat för florence foster jenkins poster
Bild
Var ett tag sedan jag såg filmen men den var så bra så måste rekomendera den!
Florence Foster Jenkins handlar om just Florence Foster Jenkins, en dam som älskar musik och opera men inte kan sjunga för fem öre. Hon är väldigt rik och donerar mycket penagr till just musik och ska nu sätta upp en egen föreställning där hon själv ska sjuna just opera.
Filmen är baserad på den verkliga Florence och den är väldigt rolig och välgjord. De tre huvudkaraktärerna (Meryl Streep, Hugh Grant och Simon Helberg) spelar faktiskt väldigt bra och ett extra plus är att Streep sjunger allt själv och Helberg spelar allt piano då han är professionell pianist!

Dagen

Spenderade en timme och 40 minuter i Livrustkammaren där jag valde en cermoniklänning från 1600-talet till min uppgift att analysera och beskriva. Jag tänkte att när jag ändå var på plats kan jag lika beskriva plagget i detalj där och då än från ett foto från min mobil, så det tog sin lilla tid.
När jag kom hem gick jag med Linus och sen pluggade jag till åtta när pappa kom hem med kebab och nu har jag precis blivit klar med det sista för dagens planering och ska sova. En riktigt vild fredagskväll med andra ord, haha
 
 

Ootd

Skjorta Vila // Marinblåa byxor, skor H&M // Klocka Michael Kors
// Halsband mammas // Väska London // Ring Guldfynd

Fredag

Nu är jag påväg till stan för stt gå på museum på order från skolan. Besöket är kopplat till en uppgift som ska in på onsdag, min första inlämning som dessutom är på engelska...


Yaaaaas!

Biljetter fixat till Green Day som kommer till Globen i januari, tog mig bara tre timmar...
Det blir den tredje gången jag ser dem och den andra gången i Globen. Det kommer bli episkt!
 
 Bildresultat för green day globen 2017
Bild

På repeat just nu

 
 

...

Huvudvärk igår eftermiddag och kväll, huvudvärk hela dagen idag också. Och tablett gick jag ner en tillslut men kan inte ta en till eftersom dom gör mig illamående.
Tog mig till föreläsningen ändå och har nu tillslut köpt en kall Cola så jag får i mig lite socker. Det ända som är bra med detta är att jag har rum för detta i min plugg-planering utan att jag ligger efter.


Dagens

Tröja H&M // Byxor Ellos.se // Väska Ralph Lauren // Örhängen Cocco.se // Armband Nelly.com

Update

Just nu ute på kvällspromenad med vovven och det märks att det är höst, bladen har redan börjar falla från träden. Luften är också mycket friskare vilket i och för sig är skönt.
För övrigt har jag jobbat mitt sista schemalagda pass på Dressmann idag och det kändes rätt skönt. Nu kan jag lägga all fokus på plugget och mer "välja" när jag kan och vill jobba.


Lördag

Idag har jag jobbat och sen åkte jag och pappa in till Medis för middag på Okride och nu väntar vi på att bion ska börja. Vi ska se "Florence Foster Jenkins" med Meryl Streep och Simon Hellberg aka Howard från tbbt.


Outfit

Örhängen Lily and Rose // Halsband mamånad // T-shirt & byxor H&M // Ring Guldfynd

Crawings - Henry Kole

 
Min senaste älskling! Känns just nu som de perfekta höstbootsen, men vi får se...

Tips - 7 modefilmer

Jag gillar att se filmer och gå på bio och jag gillar altid filmen mer omdet finns någon karaktär som klär sig snyggt så här är mina tips!
 
1. The Tourist
Inte bara att större delen av handlngen utspelar sig i vackra Venedig Angelina Jolie är även väldigt elegant klädd och bär en hel del fina kläder.
Bild
 
2. Sex and the City
Välj vilken av filmerna du vill och där får du fyra snygga olika stilar.
Bild
 
3. Djävulen bär Prada
Förutom att Maryl Streep är grym i sin roll så fullkomligt älskar jag scenen när Anne Hathaway går till sitt jobb och byter outfit tio gånger eller så.
Bild
 
4. The Notebook
Min favorit film med så fin historia och dessutom 50-tals mode.
Bild
 
5. The Other Woman
Min favorit stil i denna film är Cameron Diaz men det finns två till tjejer att hämta inpiration ifrån.
Bild
 
6. Bad Teacher
Inte bara att den är rolig, jag gillar verkligen (återigen) Cameron Diaz inte typsika lärarstil.
Bild
 
7. Focus
Spännande film med bla Will Smith men ockå Margot Robbie som ändrar stil, till det bättre, genom filmens gång.
Bild

Torsdag

Hej bloggen, idag har det varit en lååång dag.
Gick upp runt halv tio och åt frukost, fixade mig och pluggade innan jag gick till jobbet.
Jobbade 12-20:15 så jag stängde och har nu varit hemma i en timme ungefär.
Nu vill jag bara lägga mig, men vovven och linserna måste ut, sminket bort, tänder borstas och så måste jag nog äta lite mer. Ska försöka ligga i sängen vid 22.30 och imorgon är det plugg dag. Var duktig och pluggade på rasten idag så har en bok mindre att läsa imorgon iallfall