Lördagseftermiddag

Efter ridningen åkte jag hem, duschade, klädde på mig och sedan en lilla menyn i bilen till farmor för födelsedagsfirande.
Såhär såg jag ut;


Lördagsmorgon

Full rulle hela dagen, ridning och fira farmor som fyllt 90 (!!!!).

Börjar med ridningen. Jag red Manne som jag red väldigt mycket för ett tag sedan så nu var en bra check och kolla hur långt jag hade utvecklats.

Det gick över förväntan vilket var superkul! Vi hade markarbete (bommar på marken) och jobbade med avstånd och öka/minska galoppsprång vilket gick så bra! "Normala" språng var 7,5 och när jag minskade kom jag upp i 10 och när jag ökade farten kom jag upp i 8,5 så är supernöjd!
Red självständigt (skänkelvikningar mm) och fick genom det fina galoppfattningar och kunde ta tillbaka/fram honom så bra så är så glad och nöjd!!!

Gissa hur många bilder jag fick ta
innan det blev bra, haha

Fia fixar

Bestämde mig för att göra chokladbollar i torsdags och rullade dom i strössel istället för pärlsocker. Dom ser  så mycket finare och godare ut då och btw så är dom redan slut..
100 gram smör
3 dl havregryn
1 dl socker
2,5 msk kakao
1 msk vaniljsocker
+ lite vatten så det går att rulla bollar i pärlsocker, kokos eller strössel

Sweetheart ❤


Min plutt förra veckan! Nu börjar pälsen växa ut igen efter sommaren och han blir så valpig och söt då, men snart är han nog långhårig igen.


Lisaplace.se

Jag älskar helvita outfits, det är så snyggt och stilrent och Lisaplace's outfit är inget undantag!

PartayyyLooooove the dress!!

Anna_dello_russo@instagram

Outfit från igår
VOGUE

How to love lil Wayne?
Skottlossningar i söderort

Ni har säker hört eller läst om skottlossningarna i Örby (i fredags) och nyligen i Östberga. Jag tycker det är lite skrämmande eftersom jag bor så nära den i Örby, varje morgon när jag cyklar till jobbet ser jag plasten där det nu ligger blommor, ljus och marschalkar på marken.