Fredag

Hej, jag är nu påväg till jobbet, jobbar 20-05, förhoppningsvis blir det inte allt för segt.
Idag har jag bara tagit det lungt och förberett mig för kvällen, haha. Tog sovmorgon imorse, har gått med Linus, varit på  gymet och tvättat.

Imorgon så ska jag rida (får se hur det går med max tre timmars sömn..) och sen soooooooova!!

 

Craving chocolate..

 
food(1) Tumblr
CakePink | via Tumblr

It's friday!!


Torsdag

Hola!

Idag har jag jobbat och sen varit på gymet! Lång men helt okej dag, och jag är stolt över mig själv att jag faktiskt kom iväg till gymet! Är alltid så trött när jag har jobbat, men körde bara på! Ska ta mig dit imorgon igen, men då blir det ett lite lättare pass!

Jag har en deal med mig själv att jag ska gå på Sats två gånger i veckan (så jag tränar totalt tre gånger  i veckan med ridningen) i en månad och när (positivt tänk) jag klarar det så får jag köpa en parfym och ett par jeans som jag har spanat in! För mig så funkar det inte med motivations-bilder eller att tänka på den sköna känslan efteråt eller nya tränings kläder, så då kör jag på materiell belöning som hittills har funkat.



Godnatt


Jag är jättetrött så ska ta bort sminket och gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag 10-19 så behöver min sömn!

Lite bilder från idag


Idag

Ny provar kläder så jag passar på att fota, hihi




Mumma

Hej, jag är just nu i stan på Waynes Coffee med Ny och catchar upp lite. Som alltid så tog jag kladdkaka med Cola till, det är som snubben i kassan sa, "tjejer dör för choklad", true story!






Plutt





Måndag

Hej!

Jag är på jobbet och ska äta lunch och förvånansvärt nog så äter jag inte pommes och dricker inte Cola, haha, utan byter ut det till Ramlösa och äpplen annars tröttnar jag..




Lördagskvällen


Helt slut efter dagen och kvällen, jättemysig och rolig middag men utgången blev inte lika lyckad så åkte hem tidigt, vilket är lika bra eftersom jag jobbar imorgon (eller senare idag).

She's coming home

Idag kommer ingen mindre än Alice hem från Schweiz (!!!!!) så ska på middag hos henne ikväll och det ska bli superkul att träffa henne igen, har saknat henne massor! Och alla snapshots hon skickar gör så att jag känner mig som en fluga på väggen haha


Lördag

God morgon!

Jag sitter och väntar på bussen till stallet. Jag som alltid fryser är faktiskt varm nu i alla mina lager kläder, haha.
Har underställströja, långärmad, fleecetjocktröja, jacka, vanliga strumpor med skidstrumpor över, ridbyxor, vantar och chaps som är tunna termobyxor. Det tar lite tid att sätta på sig allt haha


Sealoe

 
Hur coola??
Dessa två är mina favoriter och kommer från Sealoe, där finns det även fler tavlor att välja mellan och dom säljer också mobilskal och take-away-muggar.
Ska nog köpa en av tavlorna (minst) och ett mobilskal för jag tycker verkligen dom är såå snygga!

Ny favorit

 
Nyinköpt och ny favorit! Var ute efter en "vardagsfärg", alltså något som ger färg men inte så mycket så därför valde jag att investera i ett dyrare märke så det skulle sitta bra på. Hittade tillslut rätt nyans och detta kommer från YSL och nyansen heter Rose Caresse nummer 9. Bild på hur det ser ut på kommer

2:a träningen avklarad

Kom nyss hem från gymet där jag körde en timme med kondition och styrka, är helt slut. Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sen äta carbonara till middag, är ashungrig!!

Ett favorit linne att träna i som jag köpte i Magaluf i somras

JFR

 
Alla mössor eller beanies är från Jfr.se, och dom har många många fler att välja på.
Dessa är mina favoriter och jag har redan klickat hem "Vogue" och "You can't sit with us", men funderar även på att ta den vita..

Tips!

Köpte den bara för att testa men den fungerar verkligen! Tar bort nagellack snabbt och effektivt, superbra!! Det enda minuset är att den missa lite närmast nagelbanden, men testar man några gånger försvinner det också.

Neon Jungle - Trouble

 
Ny favoritlåt sedan jag hörde den på Victoria's Secret Fashion show, den är såååå bra!!!
 

Hard workwork

Precis avverkat en svettig timme på gymet! Körde kondition, mage, ljumskar (som jag alltid får sån träningsvärk i efter tidningen), armar, rumpa och ben, sen fick det räcka.




Visste ni detta om mig?

- Dagen jag tog studenten var den bästa i mitt liv
- När jag såg Green Day på Ullevi för lite mer än tre år sedan var den bästa kvällen i mitt liv
- Jag har inget smink på mig i min header
- Jag jobbar på McDonalds
- Jag brukar sova med mjuksbyxor för annars fryser jag
- Jag sover alltid middag i minst två timmar efter ridningen på lördagar
- Jag har precis börjat få ett intresse för smink
- Jag vill inte ha snö, tycker den kan smäta bort
- Jag tränar inget alls just nu förutom ridningen,,
- .. men ska ändra på det nästa vecka
- Jag printscreenar (stavning?) alla roliga, snygga eller insprireande bilder på min iphone och har nog fler sånna än riktiga foton

Från hjärtat

Jag är som sagt lite oppepad på livet, inte så att jag är deppig utan mer.. förstrerad och irriterad  kanske man kan säga, och lite deppig ändå.
 
Jag gick ju ut gymnasiet för ett halvår sedan och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra med livet. Vad jag  vill bli, eller vad jag vill plugga eller någonting alls känns det som. Eftersom det finns så många utbildningar så orkar jag inte riktigt ta tag i det heller utan jag gör det enklaste: jag unviker att tänka på det och struntar i det.
Inte den bästa lösningen, eller det är ingen lösning eftersom tiden går och jag blir bara mer och mer irriterad på mig själv att jag inte ens kollar upp mina olika alternativ.
Men eftersom jag inte vet vad jag vill, så har jag inget tydligt mål att sikta mot och det gör att min motevation att kolla utbildningar inte är så värts hög. När jag någongång kollade runt lite så blev jag nästan mer förvirrad än vad jag var innan, för hur ska jag vid 19 års ålder kunna veta vad jag har nytta av i framtiden? Varför måste jag göra vad som känns som ett nästan livsavgörande beslut nu?
Då finns det folk som säger att blir det fel kan man alltid börja om eller att dom fortfarande inte vet vad dom vill bli, men det känns inte speciellt tröstande..
 
Sen jobbar jag just nu halvtid vilket gör att dom dagarna jag inte jobbar känns som att jag "slösar", som att min ungdom försvinner eller hur jag nu ska uttrycka mig. Jag vill därför jobba heltid så mitt sabbatsår blir ett jobbår och sammtidigt få in lite pengar så jag kan börja spara till en resa, körkort eller lägenhet (lägenhet kan vi gå in på en annan gång). Så därför ska jag nu försöka byta jobb eller skaffa mig ett till. Men det är "osäker mark" för mig och därför lite läskigt, men jag försöker ha ett av mina favorituttryck i åtanke, "if you want something you never had you have to do something you've never done before", och bara köra.

Status

Bloggningen är det lite sisådär med eftersom min dator är så seg och hänger sig lite då och då så bloggar bara från mobilen för tillfället. Håller på att fixa en ny dator eftersom min har några år på nacken..
Annars går min vardag ut på att jobba, rida och sova, är inte så pepp på livet just nu men sånnt häner ibland antar jag
 
Från min studentskiva för snart ett år sedan, tiden går så fort
 

-

 
 
If everything could ever be this real forever
If anything could ever be this good again

Fredag

Sovmorgon med vovven, lunch med mamma, lite shopping och fika med Arre, supermysig dag trots vädret.