Flippare Kör BARA

Äntligen fredag!
 
Ïkväll Lady Gaga och sen fest, woop woop!!

pain

Huvudvärk, muskelvärk, ledvärk. Stryk ledvärk men jag har huvudvärk och ont i låret så jag ska ta ipren/alvedon och lägga mig tidig. Hörs imorgon

hard work work

Hejsan, jag sitter på min vanliga plats i klassrummet och har för stunden naturkunskap b. En aning seg lektion, och jag får inte fram den informationen jag behöver..
 
Slutar fem och då ska jag köpa en almenacka för nu börjar vi få läxor..

Vovven med på ett hörn

Dett är vad jag hade på mig idag. Favorit jeansen och min favoritjacka. Jag är så nöjd med den, den är så snygg och skön, ett riktigt bra köp!
 



PÅ FREDAG


Last weak

Detta hade jag på mig någon gång förra veckan. Var skönt att slippa ha jacka och inte frysa

true story


Igår

Så såg jag ut igår, första gången jag andvände min kängor denna höst, för jo nu är det höst

28 augusti 2012

Tisdag idag.. Känns väldigt långt till helgen och jag har träningsvärk och är trött från träningen igår. Men eftersom det kommer en sotare mellan nio och tio så är jag uppe nu.
 
Tänkte äta frukost, fixa mig i lugn och ro och kanske städa

Ridning + match

 
Första ridningen på terminen och jag får Manne, bra start! Eftersom det var jättefint väder med sol så red vi ut och det gick väl bra, fick honom på tygeln i slutet när vi travade av i paddocken.
 
Eftersom vi red ut så var jag inte lika trött i benen (som jag annars brukar vara) utan orkade springa mer på matchen. Vi förlorade med 3-2, men jag gjorde en bra match. Jag har inte kondition för 90 minuter, jag har aldrig spelat match med damerna innan och jag är inte heller van vid deras speltyp men fan vad jag kämpade! Gjorde också en del bra saker och snacka om att jag var trött igår (!) och hade träningsvärk.. Så igår vilade jag i princip hela dagen vilket jag verkligen behövde

Wish me luck!

Snart sticker jag iväg på bortamatch med damlaget, får se hur det går och hur trött jag är i benen..
Red Manne imorse btw, berättar hur det gick senare. Nu ska jag ta vattenflaskan från kylen och packa väskan. Ha en bra lördag!

Lördag kl 10.00


Äntligen fredag!

Denna dagen var låååååång!! Snacka om att jag var trött, tror jag, eller jag vet, att jag slumrade till på naturen i någon sekund så när jag kom hem efter långlunch med Alice sov jag i soffan tills fem.
 
Nu försöker jag gå pappa att se"Crazy Stupid Love" som vi har hyrt i stället för "Populärmusik Från Vittula"
 

Från ¡Uno!


Weat

Blev jag blöt eller blev jag blöt? Kändes seriöst som att stå i duschen, så mycket regnade det under träningen, men vi körde på. Var faktiskt en av mina bättre träningar!
 

Boll-liv

Snart ska jag gå till bussen för att åka till ip och träna. Är inte så taggad, men det vänder nog
 
I helgen blir det troligvis mycket fotboll, match både lördag och söndag, träning måndag och match tisdag kötta!
 

Outfit idag


BIKBOK

 
Var inne på Bikboks hemsida och plockade ut mina favoriter, jag är supertaggad på höstmode men eftersom jag åker till London i December så ska jag spara. MEn kommer nog unna mig något, det är ett tag kvar tills december..

Outfit tisdag


Still torsdag

Torsdag idag. Rullade på och åt Subway till lunch med Kaisa och det var så gott! Sen hade jag min första Engelska C lektion och där fick vi sluta 40 minuter tidigare och sådan är ju alltid uppskattat!
 
Träning ikväll och jag hoppas verkligen inte att det regnar..
 
Förra veckan..

Just nu:


Torsdag i augusti

Godmorgon!
 
Jag sittter och kollar på The Voice på femman samtidigt som jag äter frukost.Vovven ligger brevid och tittar hoppfullt på mig, "gå ut gå ut". Men det kan han fet glömma, haha
Han åker till dagis vid 9-10 så han får vänta tills dess
 
 

Update

Hej
 
Igår var en helt okej skoldag och idag var en riktigt kul skoldag med många skratt fast jag gick heldag. När jag kom hem somnade jag i soffan men lyckades ändå ta mig till gymmet med pappa runt nio. Nu ska jag fixa inför imorgon och sedan sova. Imorgon så slutar jag kvart i två och jag har fotbollsträning halv sex.
 
Hörs imorgonnn, mer bloggning dåe

Tisdag

 
Första riktiga skoldagen, alltså enligt schema, förutom en lektion. Så en nästan riktigt skoldag eller nästan en övningsdag, det beror lite på hur man ser det, är glaset halvfullt eller halvtomt?

Breakfast

Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost och ska gå om 20 min till tuben. Får se vad denna dag har att erbjuda, förhoppningsvis något bra


Trötter

Var supertrött efter träningen och hungrig!! Åt lite av middagen innan jag värmde den, så hungrig var jag, haha.
 
Nu svider det i mina ögon så nu ska jag nog sova ... eller kolla på House en liiiiten stund hehe
 
Gammal bild i brist på annat

Update

Idag har jag fått mitt sl-kort, uppgraderat det, löst in studiebidraget, fixat ny bankdosa, köpt ämnesblock och lunchat med mamma. Skolan var seg och det var lite förändringar, till exempel kommer vi ha bestämda platser i klassrummet..
 
Nu drar jag strax iväg på träning fast jag är trött och har grov träningsvärk, men kanske kan träna bort den, hehe
 
Höööööööst

Första dagen på sista året

Och det känns ju lite underligt.
 
Annars så har jag enorm träningsvärk i hela kroppen efter matchen i lördags, bara jag tar ett djupt andetag så gör det ont, illa, haha. Jag har ont i rygg, lår, ljumskar, baksida lår, lårfäste, vrister, smalben, armar, nacke och mage.. Men jag ska träna ikväll så då försvinner förhoppningsvis lite av träningsvärken. Nu ska jag göra mig redo för att gå till tuben, ha en bra måndag!
 

Fotboll

God förmiddag
 
Om cirkus en timme är det samling till matchen jag ska spela. Eftersom jag precis börjat träna igen efter en skada och det är första matchen på säsongen så förväntar jag mig inte att jag ska vara på topp, utan detta blir mer av ett cirka 90 minuter långt träningspass
 

Iggy & the Stooges10/8-12

Konserten jag var på för en vecka sedan har jag helt glömt att berätta om, så jag gör det nu.
 
Det var på Gröna Lund och det var såklart väldigt mycket folk och jag skulle gissa att många åkt en bit för att se Iggy och co. Sen fanns det många medelålders som körde med nitar, tuppkam och hela köret och det var ju lite annorlunda att se, haha.
 
Jag tycker att själva konserten hade ett bra drag och Iggy flängde runt mycket på scenen, tog upp folk på scen och gick ut i publiken så han var ju ganska aktiv i färgat blont hår (han är typ 65 bast) bar överkropp och tajta jeans. Jag tyckte ljudet var bra och gillade en del av låtarna även om de spelade mycket gamla låtar och jag bar kunde refrängen på en låt. Men en bra konsert på det stora hela, fick dock ont i benen efter att ha stått i 2,5 timmar, men det är sånt som hör till
 

Jag inspirerar mig själv för omväxlings skull


Green Day - "Oh Love" video

 
Videon finns hääär + interljuv
 

FML

Igår morse (ca 5.30) vaknade jag av mensvärk så jag gick då upp och tog en halv alvedon och gick sedan och la mig. Somnade jag? Nope, utan jag låg i lite mer än en timme och väntade på att alvedonen skulle börja verka, sådär lagom kul. Jag sov asdåligt fram till tolv då jag gick upp och tog den andra halvan av alvedonen. Hela dagen låg jag i soffan och smärtan kom och gick och försvann väll inte helt förrens idag. Det gör inte så ont så jag ligger och skriker men den finns alltid där i bakgrunden och jag kan inte göra något annat än ta alvedon/ipren och vänta på att det ska gå bort, så otroligt jobbigt!!

"Oh Love" - Green Day

 

Varför inte höst?

Hola todos (kanske ska vara med något "a" där, spanska är ej min grej)!
 
Idag var jag hos farmor och farfar hela dagen och på vägen dit såg vi två älgar, en med horn och en
utan, visste ni att jag har klappat en älg?
 
Annars smyglängtar jag till hösten eftersom jag börjat samla på mig en massa snygga jackor och skor som jag vill använda och så ser jag fram emot att få studiebidrag igen haha
 

Jeremy Scott fall 2012

Jeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-WearJeremy Scott Fall 2012 Ready-to-Wear
 
Kanske inte något jag skulle ha på mig direkt men jag tycker stilen är rolig och definitivt annorlunda!

Ikväll: Iggy Pop

http://img.karaoke-lyrics.net/img/artists/13109/iggy-pop-160204.jpg
 
(Punkens gudfader som slog igenom med Iggy and the Stogges. HAr kända låtar som "Lust for Life" och "The Passengerr")

Neverstore 6/8 2012

 
I måndags var jag på Grönan och såg Neverstore och det var riktigt bra! De spelade på lilla scenen så jag såg bra och de var inte proppfullt så jag kunde gå närmare och närmare scenen och se bättre och bättre! Konserten var bara i en timme men Neverstore fick med en hel del bra låtar och jag saknade bara "L.Y.D".
Bra ljud, bra energi, bra ljussättning, lagom mycket snack mellan låtarna, bra låtlista en bra konsert helt enkelt!

FASHIONPASH

 
 
 

Finally!


Tips

 
Lättläst och intressant bok, rekomenderas!

In Car(s)

Hola, sitter i en bil på väg hem. Kan ju medela att båtresan från Danmark till Göteborg var ju o t r o l i g t  seg, 3,5 timmar.. Men nu är jag i alla fall i Sverige! Nu tänker jag titta på The Big Bang Theory för att fördriva tiden, hej hopp grantopp!
 
The big bang theory cast - the-big-bang-theory Photo

Fårup sommarland


Onsdag

 
Red imorse och gissa om jag har ont i kroppen, ljumske, rumpa, rygg, axlar, lår och fingrar, men det är det värt, haha. Red en jättemysig pigg häst med fin tölt och galopp. Bra väder blev det också och det gör ju det hela mycket bättre ;)
 
Imorgon ska vi till Fårup som är ett sommarland, och där har jag varit ett antal gånger men nu var det några år sen sist så vi får se om allt är sig likt