Remember this?


Söndag

Försöker bli frisk. För övrigt hjälpte jag pappa städa källarförrådet idag. Interesting, I know..

Just nu


Blev en dag idag också

Hej mina vänner!

Fredag idag och mitt tillstånd bli bara bättre och bättre! Ska till skolan idag och skriva ett prov, men frågan är om jag inte kommer faila rätt rejält? Aja, den som lever får se, nu ska jag äta pannkakor med mycket sylt och grädde!!

http://www.gamereactor.se/media/forum/se/3862359_77.jpg


Don't want to be an American idiot..


Varje gång denna låt går på Mtv2 blir jag typ.. väldigt glad. Hela min dag förbättras!! Och som den nörd jag är så vet jag såklart hur det gick till när videon gjordes, och varför dom rör sig olika snabbt, och varför slajmet är grönt och så vidare..

Jag har även "American Idiot" som ringsignal på mobilen, och det har jag haft sen jag fick den..
I just love this song

Har en vän som skrattar såhär..


A long time ago..


FML

Det suuuuuuuuuuuger att vara sjuk, försöker plugga men det är 1000 gånger svårare när jag mår såhär..

true, true



Fan

Jag är förkyld. Fanfanfanfanfanfanfanfanfaaaaaaaan..


Pausar i plugg med Vampire Diaries


Måste klippa luggen!


Lördag


Idag kom mormor och morfar hit med sin hund Lina för vi skalle fira lillebror. Det bjöds på ogod tårta, kladdkaka, bullar och chokladkakor.
De gick för ett tag sedan så nu ska jag börja med plugget och för övrigt håller jag på och bli förskyld :(

Ovanlig upplevelse

Ridningen gick asum, på Fairy men jag har en aning ont i fingrarna.. Ren utan bett vilket jag aldrig har gjort innan, så det var mycket svårare att stanna plus att hon är väldigt pigg hehe

Fairytale

ph: SunbyRidklubb


Häst

Nu sitter jag i bilen på väg till stallet, som jag gör varje lördag


:@

Fick träningsvärk från tisdagen då jag hade styrketester i specialidrotten, bland annat gjorde jag 25 stycken knäböj men en stång som vägde 30 kilo (!!!) och det fik jag ju grov träningsvärk av..

Men det jag skulle komma till var att träningsvärken fick mig att sakna att träna! Jag har tränat hel mitt liv och att inte träna på över en månad på grund av skador är så otroligt frustrerande!!!!

1 år

http://carrohaggstrom.blogg.se/images/2011/1ar_129214734.jpg
Idag fyller min blogg ett år, grattisgrattis!

Höstigt värre

Fredag, sista lektionen, kämmpar på.. Helg om 50 minuter

Fredagen är här

Soft

Torsdag

Hej alla glada!

Jag är på asbra humör eftersom jag fick en chokladboll av underbara Nadya! Hela min dag blev så mycket bättre! Visste ni att jag försov mig imorse? Men det är glömt nu, och ikväll ska jag sova hos pappa och då får jag träffa vovven♥



Zzzz

268818_221336177904757_172941649410877_610960_3460037_n_large

Mat sen sova och jag vet att jag vänder på dygnet mamma


Made me go HAHAHA


Orlando Bloom

orlando_bloom_hugo_boss_orange_jan_2011

Han kan lätt se lite för mesig eller sliskig ut enligt mig, men varje gång jag ser denna bild dör jag lite! Definitionen av H E T !

Sökes

Finns det inte något för bättre energi som inte är onyttigt, inte är kaffe och knäpper man med fingrarna så står det till vänster om mig på skrivbordet?


Inte äns om jag ser typ ledsen ut?

Grått + Blått



Dålig bild, i know, ska bli bättre på att hantera kameran.

Onsdag

Sov hos pappa ikväll så dåligt med bilder eftersom jag är kameralös.. Men idag är det som sagt onsdag och jag har engelskaprov och som vanligt denna vecka, överdrivet mycket plugg. Ha en bra dag så hörs vi ikväll♥

Tisdag

Svenska plugg tillsammans med männen i mitt liv, Ben och Jerry. Sammtidigt färgar jag naglarna höstigt mörklila. Låter som en plan


Måndag + tisdag

Idag var en skön dag, fast thi-maten var för stark. Engelskaprovet känndes bra och jag slutade tidigare. Här hemma pluggade jag svenska, engelska och italienska, väldigt asum gjort eftersom jag är skittrött!
Imorgon blir nog en jobbig dag, ska ha idrotts-tester i Sjöstadshallen och jag har inte tränat på över en månad pga mitt onda knä och fot.. Sen har jag skola till fem utan lunchpaus..
Men jag måste äta så det löser jag. Och på kvällen blir det nog plättar till middag och det gör ju det hela lite bättre, typ jag ser ljuset i den väldigt mörka tunneln

Låten: bra, videon: WTF?


Just nu:


Dog lite..

 

 


Red Hot Chili Peppers, 21/10 Globen





Jag tyckte att konserten var bra. En konsert med ös och en basist i bar över kropp och lila hår. Sångaren blev också halvnaken efter några låtar.
Men annars tyckte jag att låtarna var bra, ljuset och effekterna var bra och varierade. Men eftersom jag inte lyssnar på dem så mycket så tyckte jag ibland att vissa låtar lät för lika och att det kanske blev en aning enformigt..
Bästa låten var lätt "Californication", så otroligt bra live!!!
Så på det stora hela, en bra konsert!

Summer♥


HAHAHA


Förskjutning

Internet och min data vill inte samarbeta med mig, bilderna från konserten kommer imorgon♥

...


H&M


Fortfarande söndag, 16 oktober

Har verkliget köttat idag, engelska och samhälle och nu är jag helt slut. Och hungrig. Men jag måste plugga mer, har prov imorgon på engelskan så ska köra det en gång till..

Tror jag lägger in bilderna från Red Hot Chili Peppers senare ikväll också :)

Söndag, 16 oktober

Idag ska jag kötta med plugg, så bloggning kommer i andra hand

Asum lördag

Tillbaka från ridning (som gick så asum på Grace!!!!) och cybertown! Nu har jag lite panik angående vad jag ska ha på mig..

Längst ner, 2 från vänster :)

Lördag morgon

Sitter i bilen påväg till stallet, hoppas på en bra häst ;)


Lördag = Fotbollsbruds!

Imorgon blir förhoppningsvis en rolig dag!

Först ska jag rida mellan 10-11 och sedan ska jag ha avslutning med laget resten av dagen. Först ska vi på cybertown och så ska vi äta middag och sedan vidare till en lokal, hur awesome är inte det på en skala?!?!

Het kille i spännande film

Denna film var jag och såg idag, och ja det berodde på att jag tycker Taylor Lautner är otroligt snygg!

 

Men filmen tycker jag var bra, jag är inte så mycket för action, men denna var väldigt spännande!

Hände något hela tiden, och varje gång hoppade jag till, haha! Samtidigt som det var mycket action så var den också romantisk, så jag gillade den :) 4/5


På g hem

Hej!

Nu är på bussen, har nämligen varit på bio :)


2970001753_1_3_890qlfuc_large


Meatmode

Har köttat med mat och dricka idag och nu ska jag sova. Jag M Å S T E gå imorgon! Om jag så ska sitta med en spypåse på tuben..

The Static Age

http://26.media.tumblr.com/tumblr_kxwklu5Co21qzdlngo1_500.png


F M L

Idag blev en repris av gårdagen och det jobbiga är att jag inte vet varför jag mår så illa, så jag vet inte vad jag kan göra för att förebygga det..

To be continued..

Vaknade, mådde otroligt illa, somnade om. Vaknade, mådde otroligt illa, somnade om. Vaknade, mådde otroligt illa, somnade om.

Så höll jag på till 11-12 tiden då illamåendet försvann, men det kändes som jag inte hade sovit någonting, som jag var i en bubbla. Av cement..

Men åt, duschade och blev mer och mer mig själv igen. Pluggade och såg Winnerbäck på Cirkus, en aning segt. Kom hem och höll på att spy i rabatten. Nu har jag ätit och nu är illamåendet här igen..

Sååå min dag

Tumblr_ls83dtkskh1qblmi4o1_500_large


Lååååååång tisdag

Idag har jag inte haft tid för bloggen. Gick från 8.00-13.45 och sedan köttade jag matte på fördjupningen i en timme med Arre innan det var dags att åka till sjukgymnasten.
Snacka om att hon pressade mig på princip varje maskin, kommer garanterat få träningsvärk! Var klar efter lite mer än en timme och var hemma 17.40 och då la jag mig i soffan var helt slut!

Sen var det middag med pappsen innan det bar av till Globen. På scen stod inga mindre än Red Hot Chili Peppers! Men det får ni höra mer om imorgon, nu måste jag plugga till mitt "book-talk" som är imorgon när jag bara vill slänga mig i min sköna mjuka underbara säng..

Är på sista punkten..

254381_201745056535062_100000987084413_580771_7541267_n_large


don't really know


21:00 på 6:an

Kommer sittad bänkad framför tv:en, och ja, det beror dels på att Ashton tydligen kommer vara naken..


Nytt in!


Haha!

2967145819_1_3_zexzjpft_large

ph: weheartit


Is it meant to be

Har verkligen ett minst sagt stormigt förhållande med matte b..

Måndag

En lektion idag där min dator inte fungerade så den känndes väldigt värdelös. Kom hem, åt lunch och kollade på ett avsnitt av Vampire Diaries, sen sov jag i två timmar. Nu ska jag kötta med plugg

Vad tycks?


Gillar dom, lite annorlunda, iallafall för mig

SE DEN!!!

Riktigt bra film! Visste inte om denna skulle vara bra eftersom jag inte gillar Steve Carell's filmer, men "Crazy, Stupid Love" var så mycket bättre än förväntat. Handlingen var bra, den var jätterolig och romantiskt plus att den hade ett bra budskap.

Bra skådespeleri, och Ryan Gosling är ju såååå snygg! 4,9 blev tyvärr sämre mot slutet, men ABSOLUT sevärd!


Så jävla awesome!!!

Horseshoes & Handgrenades


Party Rock!

Nu drar jag och firar denna brud! Vi hörs kanske inte förns söndag kväll, ha en bra lördag/söndag!

Right now

Stack iväg en snabbis till Farsta, och nu måste jag plugga och städa! Runt åtta ska jag möta Alice i högdalen, hon ska dumpa sina sov-saker hära. För ikväll ska vi fira Hanna!

Men nu måste jag plugga

Min morgon

Mycket att göra idag och är typ halvvägs!

Red på morgonen, fick bra fart på Mattis som brukar vara seg, men idag flög han över hindren, hehe. Det känndes ju förstår bra! Även om han hoppar som en kråka..


Tack Sverige för igår

http://nyheter24.se/blogg/aik-fotboll/files/2011/06/BB0724Sverige.jpg

Kämpar insats mot Finland igår och vi tog vara på våra chanser för en gångs skull, skönt att se!

Klädd i svart-vitt idag, så blev en svat-vit bild


In my mjukis

Fedag, ä n t l i g e n ! Jag har fullt upp denna helg, så ikväll ska jag faktiskt vara duktig och plugga! Kommer inte hinna göra det så mycket lördag och söndag, sen ska jag på två konseter nästa vecka.

Nu måste jag börja!

Helt vanlig dag



 

 

HAHAHA DÖÖÖÖÖR!!!!


Alice på samhällen ♥

250544_219341818089759_200826516607956_809975_6704595_n_large


Sångstund!


Gissa vad jag ska göra nu?

Tumblr_lsl5xculoo1r4106ao1_500_large


Kväll

Var på fotbollsmöte ikväll igen, och det börjar klarna. Fick peppande och positiva ord från tränarna så om jag bara blir hel i foten och knät så kan detta bli väldans bra!

Vi två blir en?

Från chicy.se



Orange = Höst


Riktig höstdag idag, grått och ösregn... Men dagen flöt på helt okej faktiskt, nu ska jag packa till mamma eftersom det är bytardag

6 Oktber 2011

Sitter i skolan och har samhälle men mina bruds varav en prata bangladeshiska/svenska askul att höra! :D

10.54

Och så blev det torsdag, dagen då jag ser ljuset i slutet av tunneln, snaaaart helg!
Inge kul värder ute, men tänker matcha höstens färger med orange/röd tröja idag


Vill du komma och bo hos mig?

Nagelsmycke Cassie Silver  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (N4r)
ph: stylebytyra.se

Fixing and trixing

Twistade till det lite med hästsvansen idag, det är ju lillördag!

Det är nu nu blir en aning imponerade haha

Every day life

Och så har ännu en onsdag passerat. En onsdag jag aldrig får igen, inte för att det är något att deppa över, har varit en helt vanlig onsdag, but still..

Just denna onsdag så hade jag svenskaprov som jag inte hade pluggat till, men ser framåt, det kommer fler prov i svenska b..

Lyssnar jag på All Time Low och det gör ju att allting blir en aning bättre!


Vet inte riktigt vad som hände med ljuset..


Lillördag

Nu drar jag in till Medis och möter maah girls på taco bar! Ha en bra onsdag, kramkram


Maybe baby

Vet inte riktigt, funtar på att ta alla problem imorgon, någon sa ju "det blir en dag imorgon också". Precis som att det kommer fler prov.. Eller ska jag kötta..?? Jofan, MEATMODE!!! Men då kan jag inte lyssna på "A drop in the ocean", så tänker rent spontat Foo Fighters, nu kör vi! FKB! But just to be cleear, ingen svenska

Ja jag är sjutton

Är typisk tonårig, pappa säger att jag ska plugga svenska och genast blir jag förbannad och tänker nej.
Så pluggar jag nu? Nej.
Tänkte jag plugga svenska innan han sa något? Ja..

Tumblr_ls170okkur1qg4wb2o1_500_large

ph: we♥it


Ännu en tisdag

Orkar verkligen inte! Men jag måste, kör på när det går bra och köra på ännu mer när det går trögt. Ska bli så skönt när alla frågetecken är utredda, har lixom som en mental klump som bara växer och tar upp all energi och plats..

Eller så har jag lågt blodsocker.. Nu ska jag äta något

Dagens


Fortfarande måndag

Sitter i skolan och har samhälle och jag ska ja faktiskt jobba. På hedersord

...

Måndag. Äkta höstväder ute, känns ju sådär.. Men nu drar jag in till skolan om tio, KRAM


Jag som plutt


Nu vet jag vad jag vill ha i julklapp!!!!

ph: HenryKole


En Dag

Källa

 

Snart utläst, cirka 30 sidor kvar.. Då kan jag börja på redovisningen om boken på engelska


"My Hero" cover av Paramore

http://www.underground.se/wp-content/uploads/2010/03/paramore.jpg

Utsikt från mitt fönster..


Idag är en sådan dag där jag ska göra "bra" saker, plugga, städa rummet och tvätta. Helt enkelt allt sådant jag inte hunnit med under veckan. Och det känns helt okej.