Högskoleprovet

Idag gick jag upp tjugo i sju för att hinna äta, fixa mig och gå ut med Linus för idag ska jag skriva högskoleprovet. Hela dagen  Är inte alls förberedd utan ska bara göra det som övning men det håller på hela dagen.. Från 8.20-16.20 *suck. Jag känner ingen annan som ska göra det så jag har tagit med mig Style By att läsa i pauserna haha
forever alone

All mine

Lite ringar och två par brallor fick följa med mig hem idag. Funderar fortfarande på om jag ska behålla byxorna eller ej.. Och som alltid när jag köper jeans är de alltid för långa..

Ljusa färger, vit kavaj men vitt under, grått, rosa, kanske till och med en ljust ljust orange färg?

Färgen är svår att fånga på bild, men jag tänker dessa tillsammans med vitt, grått och svart


30312

Äntligen fredag!

Idag hade jag bara två lektioner, historia och matte. På historian kollade vi på slutet på "Änglar och Demoner" och på en tråkig dokumentär om Vietnamkrget. På matten hade vi prov om andragrads funktioner och jag tror det gick bra, svarade på allt förutom en uppgift som jag inte blev klar med.

Sen lunchade jag med tjejorna på ett mysig kafé i Gullmas och åt en jättegod pasta med kycklig. Han även in på Gina och H&M innan jag åkte hem


Dagens


Black&White

Bara en lektion idag och där kollade vi på "Änglar och Demoner" som är väldigt spännande! Köpte med mig lunch och åkte hem och pluggade, tog en power nap och sen pluggade jag lite till. Behövde få undan en del och är nästan helt klar och det känns skönt!

Så här såg jag ut idag och jag älskar min vita kavaj!!


28/3-12

Hej!

Kom för en liten stund sedan hem från Sats. Idag blev det bara kondition och det kändes bra, tog mig igenom över 5 kilometer. Känner att jag också börjar få tillbaka suget för träningen igen!


MVG + fotboll

Ciao!

Hade italienska muntligt idag med min lärare eftersom personen jag skulle gör med inte kom. Det känndes bra, men var lite nervöst att sitta med henne ensam i ett grupprum, hehe. Men det gick asbra, fick MVG och FY FAN VA BRA DET KÄNNS!!!

Körde styrka på idrotten och köttade med att springa beep-testet och sedan var det träning på det med fotbollen. Träningen gick bra, men min kondis är ju inte vad den har varit om man säger så. Men vad kan man förvänta sig efter 3 veckor utan träning?

Men visst?!

A lesson in life.


Tips!

Medan jag väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag kan borsta tänder tänkte jag ge er ett tips.

I fredags när jag köpte nya jeans så fick jag ett smycket på köpet och valde då en ring. Det var den sista som fanns kvar och den är rejält för stor. Men det går att lösa!

Tejpa bara på insidan på ringen några varv, det syns inte och ringen blir mindre :) Ett annat tips om ni som jag inte har äkta silver ringar, är att måla med genomskinligt nagellack på ringen. Då faller inte färgen av lika lätt och man slipper bli grön-blå om fingrarna :)


x6

- Jag kollar alltid SMHI kvällen innan och väljer kläder därefter
- Jag äter alltid frukost
- Jag byter alltid om till mjukis-kläder när jag kommer hem från skolan
- Jag börjar gilla vitt mer, vilket jag inte gjorde förut
- Jag är bra på att spara
- Jag har skilja föräldrar

Så jävla bra


Uppdatering

Måndag. 2 lektioner var av en var ett läxförhör/miniprov. Skrev allt vad jag hade och satt kvar sist, som vanligt. Tror det gick någorlunda bra och hoppas på vg som det var det högsta man kunde få.

Efter att jag var klar med provet åt jag lunch och pluggade sedan matte på fördjupningen en timme. Sen åkte jag hem och sov. Sov bara 4,5 timmar igår natt så det tog jag igen nu, ska även lägga mig tidigt.

Har pluggat en del matte och ska även ta italienska och duscha håret och fixa tills imorgon.

Dagens tummar

Börjar denna vecka med dagens tummar, why not lixom


Dagens tumme ner får allt plugg. För två veckor sedan hade jag en uppsats, ett läxförhör och en till lite mindre inlämning. Förra veckan hade jag två prov och en inlämning. Idag och på måndag har jag prov. Jag panikpluggar och när det ena provet är klart är det 2-3 dager tills nästa, inte kul alls!


Dagens tumme upp får vädret! Det är så underbart att det är ljust när jag vaknar och när jag går hem från skolan. Ännu mer underbart är ju solen! Allt blir så ljust och fint och så mycket varmare, det bara skriker "våren är på ingång"!!

Ska strax sova


Friends

I'm A Woman!

Träning

Hola!

Slutade fem igår och var hemma runt sex och sedan hade jag träning 19.30-21.00 och efter det var jag helt slut. Första träningen på cirka tre veckor (på grund av min dumma förkylning som inte har velat släppa) och det gick ju som förväntat..

Var på gymmet i morse med mamma och imorgon är det ridning, nu ska jag få tillbaka min kondis och mina muskler!!

8 juni 2012!

http://alfonsdelfiner.blogg.se/images/2012/nicki-minaj-opi-nail-polish-photo-shoot-1_194722751.jpg

Den 8 juni kommer Nicki Minaj till Annexet och jag ska gå med Arre, Alice och kanske Nadya!!


True Story

När jag ser en kille jag vet mina vänner gillar:


Eller:


Är stolt över att jag kände igenom honom:

Igår + mina Jeffrey Campbell:


Idag + Converse och skinnjacka:

Älskar att våren är här!!

22312

Här har det hänt då mycket och detta beror på att jag har mycket i skolan. På måndag där någon gång blir det bättre då är alla proven över för denna gång

Gör några tidsinställda inlägg under dagen

know your enemy


19312

Måndag. Snöstorm när jag skulle gå ut med Linus och det var ju mindre roligt. Skön skoldag med två lektioner varav ena var eget arbete och den andra åkte vi till en kyrka vid Centralen.

Nu ska jag plugga, har två prov på torsdag och en inlämning söndag.


17 mars 2012

Har pluggat matte typ hela dagen, skulle kunna göra andragradsekvationer med pq-formeln i sömnen..

Kollar nu på Glee och ska snart sova. Imorgon blir det troligtvis gym, första gången på länge eftersom jag vart sjuk

Häst

Hej!

Som alltid på lördagar så var jag och red mellan 10 och 11. Fick som vanlig Manne och det gick bra. Prövade efter ett tag med snodd (vilket jag inte brukar ha) för att snabbare få ner honom på tygeln.

Vi jobbade med skänkelvikningar, volter och serpentinbågar i både trav och galopp. Det gick riktigt bra och jag fick stödet i handen och Manne kändes stabil och blev inte så vinglig som han annars brukar bli.


O'girl

Har fått dille på O'boy! Kall mjölk och två skedar O'boypulver släcker verkligen törsten och det är bara så gott!!!


Va smart jag måste bli av allt plugg

Har en uppsats som ska in på fredag i historia b så sitter och köttar med den, sådär lagom kul. Sen har jag tre prov samma dag nästa vecka och en inlämning och veckan efter en inläning och två läxförhör..

Haha


Ny kategori

Tar en paus i mitt pluggade och kan berätta att jag lagt till en ny kategori, ridning.
Även om det kanske inte märks så mycket i bloggen så är ridning och hästar ett stort intresse, och jag önskar att veckan hade fler dagar så jag skulle kunna rida mer men ändå fortsätta med fotbollen.

Jag började rida i fyran/femman tror jag. Då red jag på islandshästar på Fors Gård. Där var det ca 5 personer i gruppen så när jag bytte stall till Sundby, där vi är 12/13 varje lektion var nästan som en chock haha.

Jag rider och har alltid ridit en gång i veckan, ramlat av kanske 20 gånger, börjat gråta på hästryggen av frustration, blivit riktigt förbannad på en häst, blivit trampad på, vunnit priser på ridläger, ridit små shettisar och stora hästar så jag knappt kommer upp, ridit ute i spöregn, fått solbränna efter ridhandskarna på sommaren, galopperat på stranden i både Danmark och Tunisien vilket är ett av mina bästa minnen!
Att hantera ett djur med flyktinstinkt på ca 600 kg är inte lätt alla gånger men man lär sig så otroligt mycket av att hantera hästar


En av mina favorit hästar, Twice


I Danmark för något år sedan


Min favorithäst Manne som jag har haft flera lektioner i rad och det är superkul!!

Outfit + nyklippt hår

Har pluggat matte i cirka två timmar nu och det har gått väldigt bra. Nu är det bara att ta tag i näste ämne..
Denna tisdag var en helt vanlig tisdag, så inte så mycket att säga, lämnade in en italienska-läxa eftersom jag blev klar på lektionen så slipper sitta med det ikväll och sånt är ju alltid skönt


12 mars 2012

Måndag. Förvånansvärt pigg hela dagen, men det börjar försvinna nu. Har haft två lektioner, suttit med på Arre's kaos-iga franska lektion (vi var 6 st..), ätit en god sallad till lunch, gått på mattefördjupning (läxhjälp) och klippt mig. Bild på det kan komma imorgon, nu får ni en bra Foo Fighter's låt och jag ska försöka hitta ork för att plugga


My friday

Försökte blogga från ammas iphone igår men det gick ju inge vidare..

Igår mötte jag upp mamma efter skolan och så åt vi på en thai-resturang vid Hötorget och efter gick vi på bio. vi såg "This Means War". Filmen var en väldigt bra och rolig romantisk komedi, men en aning förutsägbar. Rekommenderar den ändå :)

This Means War Poster


Beslut, beslut..

Är fortfarande inte frisk, fan. Men drömmer ändå mig bort till varmare grader och härliga kläder även om jag inte har något emot detta lite kyligare väder som vi har eftersom jag älskar att använda min svarta päls!

Högst upp på min lista nu är dels skorna i förra inlägget men vill också ha ett par svarta creepers samt en röd skinnjacka. Kan inte bestämma mig om jag vill ha den från Jofama by Kenza eller den från Style by Tyra..


Skulle sitta bra på min fötter i vår



Fashion by C

Love me for me


Torsdag



He's not insane, his mother had him tested

breakablehearts:  Teehee <3


Ohh sunny day

Snart ska jag bege mig mot tuben och äta lunch med tjejerna, och självklart har jag mina nya favorit-skor på fötterna!!

Tisdag 6/2 2012

Hej!

Tisdag idag och jag har som ni kanske såg i inlägget under fått mina Jeffrey Campbell skor!!! Dom sitter perfekt och är supersnygga!!!

Men innan pappa kom hem med paketet så var jag i skolan. Helt okej dag men blev en aning flummig på sista lektionen vilket inte roade vår vikarie hehe..


Jag kan dö lycklig!!!

 

 


Tack jag är inte ensam!!


Rammstein Globen 17/2-12

Har helt glömt att berätta om konserten jag var på förrnågora veckor sedan (17/2). Jag var i Globen och såg Rammstein. Inte helt min typ av musik, jag kände bara igen två låtar. Bästa låten var "Du Hast" där publiken fick sjunga med hela introt. Jag gillade entrén, Rammstein kom in från läktarsidan, en bro över publiken fram till scenen , riktigt annorlunda!

Rammstein är tysk hårdrock och konserten var mycket show. Eldeffekter, ljuseffekter, inövade steg, glitter, konfetti och någon surfade på publiken i en gummibåt. Det var väldigt underhållande eftersom det hela tiden hände något nytt och ett felsteg kunde göra att någon skadade sig på riktigt, tex så pratade de i högtalarna innan konserten började om nödutgångar vilket aldrig har hänt tidigare.

Men eftersom det var så mycket show undrar jag om bandet verkligen litar på sin musik, eller om dom känner att dom måste ha effekterna för att de ska hålla? Hur som helt var det en bra konsert, det ända dåliga var att det inte fanns några bildskärmar så gruppen var väääldigt små, haha












Måndag

Blev sjuk i måndags och är fortfarande inte av med min förskylning, inge vidare kul alls.. Idag var det första skoldagen efter lovet och första gången jag varit ute på i princip hela lovet, och jag såg ut såhära:



Tröjan är orange-aktig, vilket är svårt att fånga på bild