Kbk

Jag sitter just nu på balkongen och försöker kötta det sista med min uppsats innan den ska in klockan 17. Sen ska den och jag opponera innan sista inlämningen är nästa vecka.


Time för nr. 5

Jag är ett stort fan av Pirates of the Caribbean, och idag har äntligen den femte filmen premiär! Även om jag får vänta tills på lördag för att se filmen, fast då hinner jag se om de fyra första!
Jag hart undvikit trailers så jag vet knappt vad filmen handlar om men jag hoppas verkligen, verkligen att den är bra!
 

Måndag

 
Och så var det måndag igen.
Jag håller på med min sista kurs vilket är en B-uppsats och imorgon klockan tolv är vår andra deadline så jag kämpar på med det. Sen har jag fått ont i min högra fot av någon konstig anledning så hoppas bara att det går över!
Imorgon är det jobb, precis som onsdag, torsdag och fredag om jag inte missminner mig, sen är det helg igen!

Torsdag

Det är maj och jag har på mig min 100% merinoullströja. Årstiderna har förskjutits med minst en månad, helt sjukt...

Idag är jag och jobbar på Dressmann och imorgon har jag seminarium i skolan och sen ska jag hämta Linus på dagis, och sen, är det helg!


Update

Måndag och ny vecka. Idag var jag i Gamla Stan och lånade hem ett par glasögonbågar sol jag ska lämna tillbaka imorgon. Sen blev det en del plugg, promenader med Linus och lite CSN research ifall jag ska plugga i Lund i höst.

Imorgon är det skola och mer plugg, sista kursen är en b-uppsats och vill verkligen inte komma efter!!


Nytt in

Min senaste investering!

Ett par gå-skor att gå med Linus i. När der fortfarande låg snö på marken så har jag mina skor från Novita som är täta och väldigt sköna att gå i. Men nu är det för varmt för dom, och jag äger ju inga sneakers förutom mina gamla converse, eftersom jag inte gillar sneakers. Men i och med att jag går med Linus 2-3 gånger varje dag så behövde jag ett par ordentliga, bekväma skor. Så efter research så gick jag in på NK idag och slog till! Efter att redan ha gått en promenad med vovven är jag supernöjd! Plus att de är tillräckligt snygga för att kunna jobba i!


Star Wars Day


Nope

Igår var ingen bra dag direkt, jag hade huvudvärk större delen av dagen och eftersom jag glömde äta lunch så mådde jag också fruktansvärt illa. Det gick som tur över tillslut så jag kunde äta middag vid sju. Jag åt en hamburgertallrik från vår pizzeria och snacka om att den var god! Drack Cola till och tog en Ipren, så tillslut mådde jag bättre.

Idag är jag lite seg, men ska möta pappa vid fem och kolla på glasögon.

Kappa, tröja Zara // Örhängen Cocoo.se // Byxor Only // Skor Flattered // Datorfodral Marc Jacobs


Update

Igår tog jag det mestadels lungt eftersom jag är allmänt trött av någon anledning, men jag målade också över mina spacklade spegelhål i mitt rum och jag borstade, klippte och duschade Linus.

Nu sitter jag på balkongen och äter det sista av min gröt.