Tired


Sitter och väntar på bussen till stallet och det måste ju vara minusgrader eftersom det är frost ute men jag har min tjocka jacka så jag är varm!
Kvällsfikade med Arre igår på Café 60 i några timmar och det var jättemysigt! Men har inte sovit så många timmar eftersom vi pratade i telefon till 20 i fyra, hahal

Filmtips - 10 orsaker att hata dig


Tänkte tipsa om en superbra film, nämligen "10 orsaker att hata dig". Den är lite gamal (från 99 tror jag) och jag har hört titeln en massa gånger men aldrig sett filmen av någon anledning?
Det är en romantisk och rolig high school film (jag älskar dom!!) med bl.a. Julia Stiles och Heat Ledger, och har du inte sett den så gör det!

Ny favorit!
Torsdag

Hej!

Jag sitter på jobbet och har rast så jag har precis ätit! Jobbar 10-19 både idag och imorgon sen är det äntligen helg!
I veckan har jag på mina lediga dagar målat om i mitt rum hos mamma och jag är nästan helt klar, så snart kan jag börja ställa in möbler och andra saker.

Såhär såg det ut innan
 

I fredags


Häst är bäst!

Med cirka 4 timmars sömn skulle jag till stallet imorse, så förväntade mig verkligen inte att det skulle gå så bra som det gjorde!
Denna lektion hoppade vi och även om Twister (hästen) vägrade 2 gånger och jag höll på att ramla av så var han väldigt fin och inte alls så stark och springig som han brukar vara, points to Fia!!T.G.I.F

Igår var jag hos mormor och morfar och hälsade på i några timmar. Linus följde med och det var första gången han åkte pendeltåg men det gick superbra!
Åt thaimat till middag och runt halv elva åkte jag in mot stan för utgång med Arre, Nadya och Simona!

x5