torsdag

Här har det inte hänt myckt eftersom jag har varit lite sjuk och då bara tagit det lungt och vilat upp mig. Men nu anser jag mig vara frisk så nu blir det andra bullar!

Idag är en städdag och så måste jag packa till pappa eftersom jag ska byta till honom idag.


Min supergoda frukost jag åt igår

5 från igår

 

Igår så hade vi reunion med gamla laget och det var superkul att träffa alla igen! Vi picknickade spelade fotboll (så klart) och såg Sverigematchen. Och även om Sverige förlorade, så var det riktigt kul och vi borde ha fler reunions!


Mmmm


Sommarlov

Måndag: Skolavslutning och lunch med tjejorna på Donken eftersom matkortet inte fungerade. Sen på kvällen chillkrök hos Alice, mycket trevligt!

Tisdag: Låååååång och välbehövd sovmorgon och sedan firadet av en bardomsvän som tagit studenten

Onsdag: Middag ute eftersom lillebror gått ut nian

Ny väska!


Sista söndagen innan sommarlovet

Hola!

Idag är det söndag och jag har träningsvärk! Var på gymmet igår och köttade med både mamma och pappa. Sen bytte jag även till mamma och ställde tillbaka alla möbler i mitt rum eftersom jag har målat en vägg. Visar när jag är helt klar!

Idag måste jag plugga, har en uppgift kvar och imorgon skolavslutning!!

Nicki Minaj - Annexet

Bild av Aurélie

 

I fredags var jag i Annexet och såg Nicki Minaj. Hon spelade alla kända låtar, hade snygga kläder, det var bra tryck och stämmning och hennes "prat" mellan låtarna var också bra. Hon hade skärmar, en DJ, ca 5 dansare och någon typ av trappa (som ni ser på bilden) vilket gjorde allting varierat så att det hela tiden hände något.

 

Det jag tycker var mindre bra var att hon inte spelade hela låtar utan hon sjöng en låt, sen halvägs började hon på en ny. Hon hann med många låtar på det sättet men jag hade velat höra hela låtar. På scen fanns heller inget band och Nickis klädbyten var inte så smidiga. Det var helt tomt på scenen förutom DJ, som spelade en av hennes låtar, och när den var slut kom hon in. Så jag tycker att hon var borta lite för länge och jag tror inte att hon sjöng live. Konserten var ganska kort, cirka en timme (de flesta brukar hålla på i två) så jag tror att budgeten var ganska liten och för att ha en låg budet så var det väldigt bra!


IKVÄLL!!!


Spikes

Fick dessa ascoola skor när jag fyllde år, älskar dom!

 


Idag:


8 juni

Denna fredag har varit ovanligt skön och lugn, kan det ha något med att göra dett det är den sista fredagen innan sommarlovet, sista skoldagen i HELA TVÅAN (!!!)? Känns så sjukt, mitt sista sommarlov, ett år kvar i skolan och sedan, sedan är jag arbetslös..

Men idag när jag fortfarande är student så åt vi sista thi-en ute i en park vilket var mysigt! Sen åkte jag in till Scorett och köpteen väska jag letat efter läääängg, visar senare, den är supersnygg!! Nu tänkte jag titta på ett av mina favortiprogram, Top Model, tillsammans med b&j


Jag bygger bygger upp och du river river ner


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DEJ


sugen på just nu


The Dictator - Trailer

 

Jag trodde inte alls att denna film skulle vara så rolig som den faktiskt var! Den korsade alla politiska gränser och var så jävla rolig!! Speciellt scenen i helikoptern, jag skrattade så jag höll på att börja gråta, trailern visar bara en liten liten del av den. Jag tycker definitivt alla bör se "The Dictator" för den är definitivt annorlunda och väldigt rolig, 4/5


Blöt hund lukar illa

Idag har det varit fint väder men så såg det ju inte ut för några dagar sedan då det öste ner. En som inte gillar regn är Linus och eftersom han har mycket päls blir han väääldigt blöt. Det tar två handdukar att få honom nogolunda torr..


Stora plutten

Förra lördagen så var det sista ridningen för terminen och jag ville såklart ha min favorthäst Manne, men eftersom han var skadad så fick jag Mattis. Han är ingen ponny, utan häst så han är ganska stor och hööög när jag ska lägga på sadeln.

Men han är jättesnäll men han var faktiskt min hathäst för något år sedan, för då fick jag rida honom hela tiden och han var jättejobbig. Han står i box och när jag skulle sätta på honom grimman snurrade han bara runt så jag fick be min ridlärare om hjälp, flera veckor i rad.. Sen nådde jag knappt upp att lägga sadeln, i ridhuset så körde han upp huvudet så jag fick inte över tyglarna och sedan kom jag knappt upp på honom eftersom när jag hade stiglädrerna så jag nådde med foten kunde jag knappt svinga över andra benet. Väl uppe var jag tvungen att snurra lädrerna..

Men tilslut vände det och han blev min favorithäst och jag fick honom även på ett ridläger och när vi hade tävlingar sista dagen fick vi en gul rosett!

Men i lördags så hoppade vi och eftersom Mattis är en stor herre behöver han mycket plats och mycket fart. Så jag gjorde mitt bästa och skänklade på honom, men eftersom alla andra i ridhuset var ponnys så finns det inte alltid plats, men det gick ändå hyffsat. Han blev faktiskt ganska fin och jag fick fram honom ordenkligt och snacka om att jag hade träningsvärk i dagar efteråt!!


Go Sverige!

Hejsan!

Idag är Sveriges Nationaldag och jag har "firat" den genom att gå en långpromenad på 48 minuter med vovven, gymmat med mamma i 1,20 timmar och nu har jag duschat. Ikväll ska jag till Heron med familjen och gå på bio, det bli "The Dictator" som verkar väldigt rolig


Fortfarande fredag

Hej!

Jag sitter på en thi-resturang med Navana och Arre och pladdrar om allt och inget som vanligt.

Denna fläta gjorde jag här om dagen på lilla Arre


Fredag

 

God morgon!

 

Jag håller på och fixar mig sen ska jag plugga lite innan jag ska in och äta lunch med tjejerna. Idag blir det thi-mat