Magic Mike

 
 
Var på bio med Ida för någon vecka sedan och såg Magic Mike och jag kan inte bestämma mig om jag tycker den är bra eller inte. Men den är definitivt värd att se på grund av alla snygga killar och alla muskler. Så mycket muskler!! Filmen har bra delar (skämt, roliga stippnummer, budskap osv) men jag vet inte om jag tycker storyn som helhet håller.. Men en sak är säker, någon gång ska jag gå på en manlig strippshow !

Börjar egentligen 12.35

Hej, sitter i skolan och har haft prov i ledarksap. Det gick nog bra, tror jag. Det var lätt eftersom vi fick ett papper innan med exakt samma frågor.. Lånade en data när jag var klar och tänkte plugga lite men det är ju en aning svårt med massa störiga elever som skriker och har sig.

Friddday

Hade som sagt sovmorgon i morse så första lektionen var natur, Måste nog ha varit den värsta naturlektionen i mitt liv. Vi skulle alla spotta i ett provrör och bla värma det i mikron och se vad som hände. Jag klarade inte att spotta utan jag mådde så illa, var hemskt! Jag kunde inte heller titta när de andra gjorde. Vi ett tillfälle var det så illa att jag sprang ut till toan och fick flera kräkreflexer men det kom inget. Hemskt var det i alla fall..
 
Nästa lektion var religion och där håller jag och Hanna på med en debatt vilket går bra. Sedan åt jag långlunch på Tinto till halv tre med Arre och Navana. Nu ska jag till medis och äta på thien med mamma och lillebror. Ha en bra kväll, puss!
 

Fredag

 
Välbehövd sovmorgon, även om jag fortfarande är trött, hehe. Fredag idag och jag ska gå om fem, så ni får ha en bra dag! Äntligen fredag!!

ohlala

Inspirationen flödar denna kväll, älskar det! Jag känner mig så kläd-inspirerad (!!), och det händer inte ofta.. Nu har jag hittat 4-5 nya outfits utan att köpa ett nytt plagg! Shopping i min egna garderob, helt enkelt, genialiskt! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag som egentligen gillar ordning får väl ta och städa det innan jag går och lägger mig

Details


121012

 
Älskar mina nya tröja från Zara, jättemysig och sköööön! Idag när jag känner mig lite sliten och stressad blir den perfekt :)

Outfits


Finally friday!!

 
Idag har jag deadline för en inlämning med den lämnade jag in igår eftermiddag och snacka om att det känns skönt!! Min helg kommer vara för övrigt fullspäckad och kanske en aning stressig men det löser sig, det brukar det alltid göra!

2 much

 
Jag har verkligen spenderat mitt liv med läxor, för jag har lyckats missat att All Time Low har släppt två album (!!!!), det senaste för tre dagar sedan. Har lyssnat lite på det senaste "Donät Panic" och jag gillar vad jag hör! Låten över är dock gammal, men så bra och mysigt lugn

jag spenderar mitt liv med mina läxor

Hellu!
 
Dålig bloggning för att jag går sen vecka, alltså pluggar jag innan jag åker hemifrån vid kvart i tolv. Jag är hemma sex, sen brukar jag alltid somna i soffan efter middagen och när jag väl vaknar måste jag plugga. Har flera inlämningar tills på fredag och söndag (23.59) som jag försöker hinna en del på så jag slipper lämna in 23.56 som jag annars brukar göra..
 

Onsdag

 
Sitter och kurar i mina myskläder, lyssnar på P!nk och köttar med plugg, jag har nämligen:
- en stor inlämning fredag
- mindre redovisning fredag
- inlämning av frågor fredag
- inlämning x2 uppgifter/hemtentor söndag
 
Håller också på och låter min lugg växa ut så jag får den hela tiden i ögonen, vilket är lite irriterande för söker typ "fluffa" upp den, haha

tisdag

Heey
 
Två lektioner idag och efter skolan åkte jag till Sats och gymmade så nu känner jag mig lagom mör i kroppen! Passet gick bättre än vad jag trodde eftersom jag inte varit där på ett tag men alla matcher har gett mig bättre kondition, gäller bara att hålla den nu, hehe

081012

Holahola
 
Sitter med min religionsuppgift och är snart klar, så ni får lite snygga skor så länge!
 
bitchesarebeautiful:

(via: thefashionsoul)
Tumblr_mbl1xecseu1r6ipjfo1_500_largeExtraordinary_20paillette_20high_20heels-f64571_large560653_421967754529289_245811292_n_large

Träna inte för beachen, träna året runt!

Innan sommaren som var, alltså under våren så var det många som tränade för beach 2012.
 
Jag tycker att man kan ha sommaren som en motivation, men ska man bara träna hårt på våren och sedan slappa resten av året? Det låter inte så smart, enligt mig. Tränar du året om håller du din figur, muskler eller kondition hela året och du kommer garaneterat må bättre året om, även innan sommaren för då vet du att du är tränad. Tränar du året om behöver du inte heller börja om från noll när våren kommer.
 
Som jag har sagt tidigare tycker jag man ska träna för att må bra och för att man tycker det är kul. Inte för att du skäms för din kropp, för att tycka om sig själv börjar återigen, innifrån!
 


,


Sista dagen på denna vecka


Söndag, har religion, projekt och matte att göra och kanske en sväng till Farsta, vi får se. Idag skiner solen ute och det är nästan vamt! Morgonrundan med Linus blev mycket mysigare än vanligt!

Min dag är gjord - fick favorithästen!!

Idag hade jag som vanligt ridning på morgonen, veckans höjdpunkt! Idag fick jag min favorithäst Manne och jag var tvungen att kolla en extra gång bara för att vara säker, och jag blev asglad! Han försöte bråka lite i spiltan men det visste jag han skulle göra och han har ändå ingen chans ;)
Vi hade tyvärr markarbete (förberedelse inför hoppning, man går över bommar osv) för jag hoppades få jobba honom i dressyr, som jag tycker är askul, menmen.

Vi travade över bommar längs ena långsidan, sedan ut i bortre hörnet, vänd där snett igenom till medellinjen, mellan två bommar längs medellinjen, sen vänd ut mot spåret igen om de närmsta hörnet igen. Det var mycket att hålla reda på så jag "hann" inte riktigt tänka hur jag skulle göra få att få Manne ännu mer på tygeln. Han gick som att han var på väg ner, förutom i galoppen och skritten då var han asfin och även på böjda spår i traven. Jag älskar att galoppera på Manne eftersom han har en sån skön galopp och jag vet exakt hur jag ska forma och jobba honom så han går på tygeln. Så på det stora hela gick det bra, han blev stark i slutet så då faller jag fram lite och tappar sitsen en aning, så det måste jag tänka på tills nästa lektion

Minns ni mig?

Har haft sjuk mycket i skolan så jag har spendrat mina kvällar med plugg. Med superstora naturprov som visade sig inte vara så stort tror jag gick bra, vi får wait ande se.. Nu ska jag kötta lite denna helg så jag ligger i fas för kommande veckor, hatar att vara stressad!