Mine at last


Varför jag älskar Vänner

 Ahhh…salmon skin roll.  An anonymous request

An anonymous request

A request from thelovegood 


Navana förgrunden och jag i bakgrunden

Bild från Alice och från torsdags på samma gång. Glada tjejer


Nedd a break to star over

Är konstant så trött. Känner mig oinspirerad även fast jag blir myndig på söndag, är ju lixom bara en siffra tänker jag. Mamma ser det inte riktigt på samma sätt
I övrigt blandar jag AC/DC med Lady Gaga och äter röda äpplen och drick vatten. Behöver verkligen de fyra lediga dagarna som kommer nu

Lite vad jag vill ha, just nu..

http://www.modekungen.se/images/uploads/Dam%20Skor/Skor1608.1.jpghttp://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/433756-0081_1?$productPress$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/917205-0014_2?$productPress$


Coco Chanel

"Fashion has become a joke. The designers have forgotten that there are women inside the dresses. Most women dress for men and want to be admired. But they must also be able to move, to get into a car without bursting their seams! Clothes must have a natural shape."

Så trött på livet

Var på akuten igår och röntkade mitt knä och fick reda åp att jag har en liten skelettutväxt, men att det inte var något farligt och att det inte var anledningen till varför jag får ont. Så nu måste jag göra en magnetröntken. Problemet är bara att jag fick ingen remiss av akuten (vilket man måste ha) utan jag måste gå till vårdcentralen och be dem om en magnetröntken, och då kan de vilja känna på mitt knä innan de utfärdar den.
Sammanfattningsvis: jag måste göra om allting igen

Måndag

Skola. Pluggade matte på fördjupningen. Åkte till akuten med pappa och kollade mitt knä. Fick beskedet att mitt knä är skumt och ska tillbaka imorgon och röntga. Åkte hem och har sovit i soffan. Nu ska jag ta bort sminket, fixa tills imorgon och sedan lägga mig.

Hahaha


Söndag

Pluggade järnet igår för att jag visste att jag hade match idag och jag brukar alltid vara väldigt trött efter. Så efter matchen idag så var det inte så mycker kvar vilket var skönt, och nu så skickade jag nyss in uppgiften.

Matchen gick ganska bra, spelade i regn men det var helt okej. Jag är väääääldigt ringrostig och konditionslös + att jag fick ont i mitt knä så jag spelade väldigt lite på andra halvleken. Men kul var det!
Matchen var i f18 serie, alltså flickor upp till 18 år. Serien är omgjorde på grund av att det är så få lag så i f18 spelar 96-94.

Imorgon ska jag kolla upp knät med pappa på någon akut vid Hötorget, så hoppas få veta felet och hur jag ska göra för att det ska bli bra.

Lördag

Ridningen gick bra, idag hoppade vi. Det som gick bäst var innan själva skutten, då vi red  i galopp på volter och då fick jag verkligen till det och Manne var jättefin!

Nu ska eller rättare sagt, måste jag plugga..

I adore my dog

En av de bästa sakerna är när min hund hoppar upp i soffan och lägger sig en liten bit ifrån mig, ändrar sig efter 10 sekunder och lägger sig så nära han kan komma♥


En av de få bra sakerna med vintern

Var ett tag sedan jag åkte snowboard, blev inget i vintras, och jag saknar det!
Jag kan åka skidor också, men då tar det längre tid att åka upp i liften än vad det gör att ta sig ner, så det är inte så kul. Ska jag åka skidor vill jag åka utomlands där det är längre backar. Men snowboard är jätteroligt och jag tycker att jag är duktig (haha), klarar ju röda backar (de näst svåraste)!


Aurelie är bäääääst

Inlägget innan skulle publicerats vid 1!
Vill för övrigt bara meddela att www.deliight.blogg.se är bäääääst!!

Bild nedan är hennes fina teckning!


Lunch

Har precis ätit världens godaste kycklingpasta på ett fik i Gullmars med Aurelie och Nadya. Känner mig så redo som jag kan bli för en timmes matte


Friday


Trotsar vädret och tar mina favoritskor, måste ju fira MVG:et i svenska nationella (tal delen)!

Sitter av tiden

Sitter på psykologin och gör nada


Hard work work

Kor dag idag eftersom vi fick åka hem och jobba på historian, vilket jag behövde. Har pluggat lite och våttorkat hela radhuset och nu ska jag göra ett sista ryck med talet innan pappa kommer.

Jag idag


You Me At Six

Tumblr_lzysma62yz1qgxioio1_500_large

 


Onsdag

Onsdag idag och tisdag igår, då vi fäktades på idrotten. Jag gjorde bara grundrörelserna, sen sa mitt knä ifrån. Såg alla andra fäktas och måste säga att det såg läskigt ut, tror jag håller mig till fotbollen och ridningen..
Gick även heldag igår, 8.30-17-00, så jag gick princip och la mig efter middagen för jag var så trött.

Idag har jag packat till pappa, eftersom det är bytar-dag idag. Sen har jag även dammsugit hela radhuset och nu ska jag plugga innan jag åker in och äter på Subway med tjejerna


18 april

- Jag fyller 18 om 11 dagar
- Jag har haft sönder en tandborste när jag borstade tänderna
- Snart firar jag och min lugg ett år
- Jag har bara två kusiner
- Jag önskar mig en häst och en röd vespa vid varje födelsedag/jul
- Jag har inget legg
- Jag har aldrig haft hål i tänderna

Måndag's


En lektion kvar

Död, och väääldigt trött. Slutar 5 och ska äta plättar till middag, något att se fram emot


Bildlöst

Måndag idag, fick reda på att jag ska hålla tal i svenska för nationella på torsdag (nervöst) men även att jag fick MVG på en isvaksanalys i idrott b, vilket känns så skönt!! Fick även MVG på senaste matteprovet, och det känndes ju mer än otroligt bra!!! Det går bra nu

Eftersom det är måndag så har jag fotbollsträning om en timme så nu ska jag äta något, kramkram

Off with your head


Tröööööööött

523477_387983467902681_189124744455222_1268584_68316742_n_large


Totto

Red igår morse, efter att ha grattat mamma med frukost på sängen, och jag har sån träningsvärk i ryggen och vänstra armen! Och som alltid i min ljumskar.
De cika 60 minutera som spendreades på hästryggen på min alltid-lika-sur-i-spltan-Manne gick väldigt bra. Vi hade markarbete och jobbade mycket på böjda spår i trav och galopp.
Förra veckan red jag inte eftersom jag skrev högskoleprovet, och det märktes. Känndes så rörigt med tyglar och ställning och ridväg men tillslut kännde jag att det fick vara nog och började rida ordentligt och då gick det mycket bättre.
Vi galopperade på volter med två "hinder" som inte var några hinder utan skulle vara en del av galoppsprånget och då gick han jättefint på tygeln, sen var det jag som sabbade lite men han var så fin och då är det så kul att rida!!

Ska skaffa mig ett par


All mine


Later today

Vet inte riktigt vad den hadlar om eller om det är min typ av film, men när man går med mamma och lillebror får man kompomissa. Ögongodis för mig och mamma och action för lillebror.


Nytt

Svår att fånga färgen på bild, men ungefär "neon röd"

Påsk


Push to add drama


BokatMusikal. December. I London. Dör lite

Måndag

Sitter och äter frukost och ska sen fixa mig för en lunch/tidig middag med släkten hos mormor och morfar.

Senare ikväll har jag också fotbollsträning. Ha en bra måndag!


Lördag

Sitter i mammas bil medan hon tankar, vi ska till Farsta en snabbis. Sen ska jag även gymma och städa idag.


Mamma vill ha nytt paraply, kanske detta?

Tumblr_lrohhtopiv1qe91boo1_500_large


Amanda Seyfried - Beautiful

(via Amanda Seyfried | Alexei Hay | ‘In Like A Lamb’ | Elle US April 2011)Tumblr_m1tg00hpv31r6oxy7o1_400_large424904_397695380259897_351197351576367_1402752_1793133031_n_largeTumblr_m1tfjilnu01r6oxy7o1_500_large35ba39de75e6_largeBeautiful-black-and-white-girl-hair-long-hair-favim.com-343836_large

...

Tumblr_ly5fxmag6y1qaonh9o1_500_large


Onsdag

Ingen inspiration, men det ändras troligtvis när lovet börjar och när plugghögen minskar. Alltså torsdag eftermiddag, får lov 13.45 exakt.

Just nu: Zlatan exklusivt


W O R D


True